Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen şimdi bi teest yapsan canım. Sabah idrarına da gerek yok şuanda

Bu ay bende geç yumurtladım normalde 12.13.gün yumurtlardım bu ay 14.gün yumurtladım 17.gün çatladı bugün adet günüm olcan galiba keske bende de olsaydi geç döllenme
14.gün geç yumurtlama olmuyor ki canım. Ben hep 14te yumurtluyorum. Bence geç yumurtlamak 20. Günden sonrası olur.

Bir arkadaşıma geldim şimdi ama sanki yine hüsran gibi olacak diye biraz beklesem mi acaba diyorum☺ Geçen aylar hiç bekleyemezdim bu ay bir rehavet çöktü üzerime ama en geç yarına yaparım galiba☺
Şu bekleme rehaveti bana da çökebilse keşke :))
Regl olmaya 1 hafta kala başlıyor bende sabırsızlık :))

@KARABATAK_ internetten çoklu gebelik testi sipariş edicem. Nasıl olsa 2 hafta evdeyim, eve rahatca isterim. Sen hangisini almıştın

Bir arkadaşıma geldim şimdi ama sanki yine hüsran gibi olacak diye biraz beklesem mi acaba diyorum☺ Geçen aylar hiç bekleyemezdim bu ay bir rehavet çöktü üzerime ama en geç yarına yaparım galiba☺
Bana da ne zaman rehavet çöktü dedim bişeyler var çok halsizlik yaptı bakalım Erken gebelik testi yap hatta

Yap sen vardır Insallah
Daha güzel kız testte daha çabuk pozitif görürsün
Normalde öyle olurdu bu ay öyle olmadi bakalm ya hayirlisi artıkın

Canım 14 ü ideal yani reglin 28 günde bir oluyorsa yaklaşık 14 -15. Günlerde oluyor 1 veya 2 gün sürüyor. Bir de iki yumurtalığımız var sonuçta bazen iki defa yumurtlama olabılıyor. Her gün değerli çocuk yapmak için

Kişiden kişiye değişebilir hatta bazı aylar 13.14.günde yumurtlayabilirsin aylar içinde de değişiklik gösterebilir önemli olan kaç günde bir adet olduğun

Kişiden kişiye değişebilir hatta bazı aylar 13.14.günde yumurtlayabilirsin aylar içinde de değişiklik gösterebilir önemli olan kaç günde bir adet olduğun
Sağolun canlarım verdikleriniz cevaplar için, ben bu ay 12 ve 13 Haziran pik gördüm,adet başlangıcımdan beri de 14. ve 15. günlere denk geliyor 16. gün yani 14 Haziranda da çatlama gördüm ovulasyon testlerinde. Bu yüzden sordum size normalde 24 gğn sonra olur diye biliyordum geçen ay öyle oldu çünküHadi inşallah vardır bebeğim ya, 10 aydır çabalıyoruz bunun için. Yarın test alıp yapayım o halde bugün fırsatım olmaz muhtemelen, her ay üzülünce elimde gitmiyo bu ay

Sen de epey zamandır uğraş vermişsin canım. İnşallah yarın güzel haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…