Sen şimdi bi teest yapsan canım. Sabah idrarına da gerek yok şuandaMerhaba kızlar bugün benim bat günü hala gelen giden yokbu ay uzun bir yolculuk yaptım belki o yüzden gelmemiştir diye düşünüyorum ama ağrılarım da var yaklaşık 1 haftadır. 2 gündür de beyaz bir akıntı geliyor. Şimdi beklesem mi ben bir iki gün daha yoksa gidip test mi alsam☺ Dün gece rüyamda bir sürü test yapmıştım hepsi çift çizgi Rüyalarıma kadar girdi
Bu ay bende geç yumurtladım normalde 12.13.gün yumurtlardım bu ay 14.gün yumurtladım 17.gün çatladı bugün adet günüm olcan galiba keske bende de olsaydi geç döllenmeGeç yumurtlayınca geç döllenme oluyormuş canım. Benim de başıma gelmedi.
14.gün geç yumurtlama olmuyor ki canım. Ben hep 14te yumurtluyorum. Bence geç yumurtlamak 20. Günden sonrası olur.Bu ay bende geç yumurtladım normalde 12.13.gün yumurtlardım bu ay 14.gün yumurtladım 17.gün çatladı bugün adet günüm olcan galiba keske bende de olsaydi geç döllenme
Bence test yap☺
Bir arkadaşıma geldim şimdi ama sanki yine hüsran gibi olacak diye biraz beklesem mi acaba diyorumSen şimdi bi teest yapsan canım. Sabah idrarına da gerek yok şuanda
Şu bekleme rehaveti bana da çökebilse keşke :))Bir arkadaşıma geldim şimdi ama sanki yine hüsran gibi olacak diye biraz beklesem mi acaba diyorum☺ Geçen aylar hiç bekleyemezdim bu ay bir rehavet çöktü üzerime ama en geç yarına yaparım galiba☺
Bana da ne zaman rehavet çöktü dedim bişeyler varBir arkadaşıma geldim şimdi ama sanki yine hüsran gibi olacak diye biraz beklesem mi acaba diyorum☺ Geçen aylar hiç bekleyemezdim bu ay bir rehavet çöktü üzerime ama en geç yarına yaparım galiba☺
Benim genelde 12.gün olurda ondan şeyyettim14.gün geç yumurtlama olmuyor ki canım. Ben hep 14te yumurtluyorum. Bence geç yumurtlamak 20. Günden sonrası olur.
Daha güzel kız testte daha çabuk pozitif görürsünBenim genelde 12.gün olurda ondan şeyyettim
Yap sen vardır InsallahBir arkadaşıma geldim şimdi ama sanki yine hüsran gibi olacak diye biraz beklesem mi acaba diyorum☺ Geçen aylar hiç bekleyemezdim bu ay bir rehavet çöktü üzerime ama en geç yarına yaparım galiba☺
Normalde öyle olurdu bu ay öyle olmadi bakalm ya hayirlisi artıkınDaha güzel kız testte daha çabuk pozitif görürsün
Hayırlısı olsun. Erken yazdırdın sen bana yeni batı :) regl gelseydi de öyle yazsaydıkYap sen vardır Insallah
Normalde öyle olurdu bu ay öyle olmadi bakalm ya hayirlisi artıkın
Yok ya erken yazdirmadım gelir bugün şaşmaz benim o yüzdenHayırlısı olsun. Erken yazdırdın sen bana yeni batı :) regl gelseydi de öyle yazsaydık
Hoşgeldin. İnşallah olur..Benim de bat 24 temmuz haziranda korunmayı bıraktık olmadı bakalım bu ay kısmet olur hepimize inşallah
Hoşgeldin. İnşallah olur..
Temmuz hepimize bebeklerimizi getirir inşallah
Şu bekleme rehaveti bana da çökebilse keşke :))
Regl olmaya 1 hafta kala başlıyor bende sabırsızlık :)) Normalde bende de öyle olurdu canım ama bu ay bir gariplik çöktü
Bana da ne zaman rehavet çöktü dedim bişeyler varçok halsizlik yaptı bakalım Erken gebelik testi yap hatta Kızlar illaki regl yumurtlama gününden 14 gün sonra mı olur yoksa gecikebilir mi?Yap sen vardır Insallah
Canım 14 ü ideal yani reglin 28 günde bir oluyorsa yaklaşık 14 -15. Günlerde oluyor 1 veya 2 gün sürüyor. Bir de iki yumurtalığımız var sonuçta bazen iki defa yumurtlama olabılıyor. Her gün değerli çocuk yapmak için
Sağolun canlarım verdikleriniz cevaplar için, ben bu ay 12 ve 13 Haziran pik gördüm,adet başlangıcımdan beri de 14. ve 15. günlere denk geliyor 16. gün yani 14 Haziranda da çatlama gördüm ovulasyon testlerinde. Bu yüzden sordum size normalde 24 gğn sonra olur diye biliyordum geçen ay öyle oldu çünküKişiden kişiye değişebilir hatta bazı aylar 13.14.günde yumurtlayabilirsin aylar içinde de değişiklik gösterebilir önemli olan kaç günde bir adet olduğun
Sen de epey zamandır uğraş vermişsin canım. İnşallah yarın güzel haberini alırızSağolun canlarım verdikleriniz cevaplar için, ben bu ay 12 ve 13 Haziran pik gördüm,adet başlangıcımdan beri de 14. ve 15. günlere denk geliyor 16. gün yani 14 Haziranda da çatlama gördüm ovulasyon testlerinde. Bu yüzden sordum size normalde 24 gğn sonra olur diye biliyordum geçen ay öyle oldu çünkü☺Hadi inşallah vardır bebeğim ya, 10 aydır çabalıyoruz bunun için. Yarın test alıp yapayım o halde bugün fırsatım olmaz muhtemelen, her ay üzülünce elimde gitmiyo bu ay☺
Canim ben hep Laboquick marka kullandim.Şu bekleme rehaveti bana da çökebilse keşke :))
Regl olmaya 1 hafta kala başlıyor bende sabırsızlık :))
@KARABATAK_ internetten çoklu gebelik testi sipariş edicem. Nasıl olsa 2 hafta evdeyim, eve rahatca isterim. Sen hangisini almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?