Yap canm kesinlikle , ben içirdiğim ay hamile kaldımGeçen yıldan birkaç keçiboynuzu kalmış onları kaynatıp içirsem suyunu dedim unuttum, pekmezi de alayım doğru söylüyorsun biraz kilo yapar benimkine ama ne yapalım
2 saat öncesine kadar sıvı alımı yapmıyorsun dimi?Ovusyon testim daha da koyulasmasi gerekirken silinip gidiyor gibi geliyor bana
Dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince ama,bugun 13.gun ogle arasi 12 de eve gidecem insallah o zaman yapacam en son 9 da su ictim,insallah koyulasma olur da haftaici degerlendiririz,haftasonu oraya buraya gitmekten hep kaciriyoruz2 saat öncesine kadar sıvı alımı yapmıyorsun dimi?
Bak biraz önce tvde denk geldim.Dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince ama,bugun 13.gun ogle arasi 12 de eve gidecem insallah o zaman yapacam en son 9 da su ictim,insallah koyulasma olur da haftaici degerlendiririz,haftasonu oraya buraya gitmekten hep kaciriyoruz
Beni de alır mısnız listeye bat 24 mayıstı hamileyim şu anMerhaba Sevgili Anne Adayları
2020 ANNESİ OLABİLİRİM Diyorsanız Buyurun Listemize
HAMİLE LİSTEMİZ
KULLANICI ADI SON ADET TARİHİ KAÇINCI BEBİŞ KIZ/ERKEK ŞEHİR 22 Nisan 1 Mayıs 2. 3 Mayıs @Mutfakci anne 26 Mayıs 26 Mayıs 26 Mayıs 2 Haziran 3. 26 Mayıs 30 Mayıs 25 Mayıs
HAMİLE KALMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ
KULLANICI ADI BEKLENEN ADET TARİHİ 28 Haziran 2 Temmuz 5 Temmuz 8 Temmuz 12 Temmuz @Anne aday adayi1111 13 Temmuz 14 Temmuz 15 Temmuz 15 Temmuz 16 Temmuz 17 Temmuz 18 Temmuz 18 Temmuz 19 Temmuz 19 Temmuz 21 Temmuz 23 Temmuz 23 Temmuz 24 Temmuz @fatma KTL 25 Temmuz 26 Temmuz
HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNEN TÜM ARKADAŞLARIMIZI LİSTEYE BEKLERİZ
AKTİF OLMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR....
GELİN BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM.
EN YAKIN ZAMANDA LİSTEDEKİ HERKES HAMİLE KALIR İNŞALLAHHHH
Oluyor kesinlikle ya ben etkilenirim cunku surekli dusunuyorum valla ne zaman olacak diyeBak biraz önce tvde denk geldim.
Yediklerimiz içtiklerimiz ve yumurtlama oldu mu olmadı mı düşünceleri bizim hamile kalmamızı engelliyor.
Aslında bu ovü testleri de bizi biraz düşünmeye strese girmemize sebep olmuyor mu kuzum ya.
İnşallah canım benim.Bu ay yapayim da olmazsa artik yapmam bi daha belki insallah hamile kalirim da gerek kalmaz
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşBeni de alır mısnız listeye bat 24 mayıstı hamileyim şu an
Ben ovü testi yapmıyorum ama yumurtlama oldu mu olmadı mı diye düşünmemek imkansız gibi bişey, kasığıma bir ağrı giriyor bugün mu yumurtluyorum diye düşünüyorum bu aralar hemen hemen her gün aynı şeyBak biraz önce tvde denk geldim.
Yediklerimiz içtiklerimiz ve yumurtlama oldu mu olmadı mı düşünceleri bizim hamile kalmamızı engelliyor.
Aslında bu ovü testleri de bizi biraz düşünmeye strese girmemize sebep olmuyor mu kuzum ya.
Istanbul/tuzlaKızlar hamile çizelgesine birkaç sütun daha ekledim.
İsteyenler yazabilir kaçıncı bebek, şehir, cinsiyet bilgisini.
Cinsiyetler henüz belli olmadı tabi
Zamanı gelince artık
Kafamızdan bu düşünceleri atmak için farklı şeylerle ilgilenmemiz lazım.Ben ovü testi yapmıyorum ama yumurtlama oldu mu olmadı mı diye düşünmemek imkansız gibi bişey, kasığıma bir ağrı giriyor bugün mu yumurtluyorum diye düşünüyorum bu aralar hemen hemen her gün aynı şey
Hoşgeldin canımcım :)Selamlar canlarim.
Artik sadece kizimin oglen uykusunda ve akşam teli elime alabiliyorum. O yuzden yazılanları okusam da tek tek yazamiyorum.
Yeni hamile olarak aramiza katılanlar hoşgeldiniz
Hamile olduğunu ogrenenleri de tebrik ediyorum.
Herkes nasil, hersey yolunda mi?
Saglik ocaginda kan ver sonuctan emin olursunMerhaba sizce bu test bozuk mu? Bir kaç saat sonra çıkıyor silik çizgiEki Görüntüle 2283869
Doğru söylüyorsun ama işte keşke uygulayabilsek bunları, hiç kafaya takmayacağım diyordum ama nerdee şimdi ne zaman yumurtlarım hesabı yapıyorum. Spor yürüyüş filan yapmaya çalışıyorum ama spor yaparken bile varsa da bişey olursa diye düşünüyorum halbuki birşey olmaz olacağı varsa da başka türlü de olur zaten.. gün hesabı da insanı sıkıyor gerçekten yaaKafamızdan bu düşünceleri atmak için farklı şeylerle ilgilenmemiz lazım.
Kendimizi hayatın akışına bi bırakabilsek hatta hamile kalma düşüncesini bile aklımızdan çıkarabilsek, sadece istediğimiz zaman birliktelik yaşasak eminim ki olacak.
Biz ise bunu bi görev haline getirdik. Şu gün olmalı çünkü yumurtluyorum. Ne malum? Her ay başka bir gün yumurtluyorum ben, hiç de birbirini tutmuyor günler.
O yüzden bu ay 12 ile 14 yapıcam desem de belki de onu da yapmıcaz, istersek olacak. Çünkü bu takip işi beni sıktı.
Bide ben sıkıntıya hiç gelemem.
Aylardır bu sıkıntıya nasıl geldim ona da şaşırıyorum
Bozuk yada negatif sonuç çünkü o silik çizgi yanlış yerde gibi ve birkaç saat sonra doğru sonuç vermezMerhaba sizce bu test bozuk mu? Bir kaç saat sonra çıkıyor silik çizgiEki Görüntüle 2283869
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?