Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
☺☺ Adetime 3 gün var Bi arkadasım ovulasyon testiyle gebeliğini ögrendin suan 6 haftalık hamile bende 2 gün önce ovulasyon testi yaptım silik Bi cizgi vardı bugun yaptım biraz daha belirmiş terdütte kaldım benmi öyle görmek istiyorum acaba diye böyle olup gebeliğini ögrenen varmı aranızda cok silik olan 2 gün önce yaptıgım biraz daha belli olanlar bugun yaptıgım 2.ve3. Resim bugun yaptıklarım

Eklentiler

• IMG-20190701-WA0008.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20190701-WA0006.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20190701_161031.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 24
Kızlarr merhaba, Bugün 21. gün progestan ölçümü istemişti doktorum ölçtürdüm ve değerim 18,57 bu değer iyimidir ve gebelikle ilişkilendirmelimiyim ya da bu çatlama olmuş anlamına mı geliyor ve önümüzdeki birkaç günü de değerlendirmelimiyiz ? Kafamda deli sorular anlayacağınız, bi el atın sorularıma kızlar

canim bi de gebelik testi alsan ya insallah vardir ovu testleri ne kadar dogru gosteriyor bilmiyorum cunku

2 gün arayla ovu testi yapıp biraz koyulaşmış gelince bugun acaba varmı ki dedim yada artık öyle olmasını istiyorum

Başka bir grupta bir arkadaş o testlerle öğrenmişti ama silik değil baya belirgindi diye hatırlıyorum yanıltıcı da olabilir benimki de bundan koyuydu ama hamile değildim, sen yine adete yakın hamilelik testi yap kesin olsun

Öyle yapıcam sanırım

Ogrenenler varmis bu sekilde ama bilmiyorum ben hic, insta da birgebeningunlugu anlatmis bir videosunda sanirim

Kızlar doktorum sonunda aradı. Dedi ki polikistik over yokmuş. Ama tsh 4.3, yani pes ettim ilaca başlıyorum, dönünce başlarsın dedi ama ben şimdi başlıcam valla, eski dozun iki katını söyledi, iki tablet alıcam. Onun dışında dedi ki adet döngün karmaşık gidiyorsa gebe kalmak zor olabilir o sebeple infolic önericem, ama aradığında oğlumla parktaydım ve almanca. Sanırım doğru anladım ama. Bu infolic i kullanan var mı ne ki o yaratını gören var mı kızlar? Neyse yine afedersiniz bi bok çıkmadı, yine sağlıklıyım stresten oluyo hepsi. Ben biraz salıcam zaten türkiyeye gidiyorum. Zamanı gelince ikinci bebeğim beni bulur napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…