Ilk bebis, IzmirKızlar hamile çizelgesine birkaç sütun daha ekledim.
İsteyenler yazabilir kaçıncı bebek, şehir, cinsiyet bilgisini.
Cinsiyetler henüz belli olmadı tabi
Zamanı gelince artık
Haydi sor sorKızlarrrr size bişey sorucam sorimmi☺
☺☺ Adetime 3 gün var Bi arkadasım ovulasyon testiyle gebeliğini ögrendin suan 6 haftalık hamile bende 2 gün önce ovulasyon testi yaptım silik Bi cizgi vardı bugun yaptım biraz daha belirmiş terdütte kaldım benmi öyle görmek istiyorum acaba diye böyle olup gebeliğini ögrenen varmı aranızda cok silik olan 2 gün önce yaptıgım biraz daha belli olanlar bugun yaptıgım 2.ve3. Resim bugun yaptıklarımHaydi sor sor
canim bi de gebelik testi alsan ya insallah vardir ovu testleri ne kadar dogru gosteriyor bilmiyorum cunku☺☺ Adetime 3 gün var Bi arkadasım ovulasyon testiyle gebeliğini ögrendin suan 6 haftalık hamile bende 2 gün önce ovulasyon testi yaptım silik Bi cizgi vardı bugun yaptım biraz daha belirmiş terdütte kaldım benmi öyle görmek istiyorum acaba diye böyle olup gebeliğini ögrenen varmı aranızda cok silik olan 2 gün önce yaptıgım biraz daha belli olanlar bugun yaptıgım 2.ve3. Resim bugun yaptıklarım
Elimde 2 tane var aslında gebelik testi ama negatif görmekten nefret ettim artık adet günüm geldıgınde eger olmazsam öyle yapayım dedimcanim bi de gebelik testi alsan ya insallah vardir ovu testleri ne kadar dogru gosteriyor bilmiyorum cunku
Başka bir grupta bir arkadaş o testlerle öğrenmişti ama silik değil baya belirgindi diye hatırlıyorum yanıltıcı da olabilir benimki de bundan koyuydu ama hamile değildim, sen yine adete yakın hamilelik testi yap kesin olsun☺☺ Adetime 3 gün var Bi arkadasım ovulasyon testiyle gebeliğini ögrendin suan 6 haftalık hamile bende 2 gün önce ovulasyon testi yaptım silik Bi cizgi vardı bugun yaptım biraz daha belirmiş terdütte kaldım benmi öyle görmek istiyorum acaba diye böyle olup gebeliğini ögrenen varmı aranızda cok silik olan 2 gün önce yaptıgım biraz daha belli olanlar bugun yaptıgım 2.ve3. Resim bugun yaptıklarım
Öyle yapıcam sanırımBaşka bir grupta bir arkadaş o testlerle öğrenmişti ama silik değil baya belirgindi diye hatırlıyorum yanıltıcı da olabilir benimki de bundan koyuydu ama hamile değildim, sen yine adete yakın hamilelik testi yap kesin olsun
Ogrenenler varmis bu sekilde ama bilmiyorum ben hic, insta da birgebeningunlugu anlatmis bir videosunda sanirim☺☺ Adetime 3 gün var Bi arkadasım ovulasyon testiyle gebeliğini ögrendin suan 6 haftalık hamile bende 2 gün önce ovulasyon testi yaptım silik Bi cizgi vardı bugun yaptım biraz daha belirmiş terdütte kaldım benmi öyle görmek istiyorum acaba diye böyle olup gebeliğini ögrenen varmı aranızda cok silik olan 2 gün önce yaptıgım biraz daha belli olanlar bugun yaptıgım 2.ve3. Resim bugun yaptıklarım
Bi bakayım aynı böylemi kiOgrenenler varmis bu sekilde ama bilmiyorum ben hic, insta da birgebeningunlugu anlatmis bir videosunda sanirim
O korku bende de varhastalarimdan filan takip edenler olabilir bazen korkmuyor degilim
Çok güzel olmuş sibelcim:)Ben de değiştirsem mi diye düşünüyordum gerçekten, dur bi deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?