Kuzum ben sana birsey diyimmi ben gecen ay galiba yumurtladim akinti soyle falan demistim ama dunku akintiyi ben hayatimda ilk defa gordumKafamızdan bu düşünceleri atmak için farklı şeylerle ilgilenmemiz lazım.
Kendimizi hayatın akışına bi bırakabilsek hatta hamile kalma düşüncesini bile aklımızdan çıkarabilsek, sadece istediğimiz zaman birliktelik yaşasak eminim ki olacak.
Biz ise bunu bi görev haline getirdik. Şu gün olmalı çünkü yumurtluyorum. Ne malum? Her ay başka bir gün yumurtluyorum ben, hiç de birbirini tutmuyor günler.
O yüzden bu ay 12 ile 14 yapıcam desem de belki de onu da yapmıcaz, istersek olacak. Çünkü bu takip işi beni sıktı.
Bide ben sıkıntıya hiç gelemem.
Aylardır bu sıkıntıya nasıl geldim ona da şaşırıyorum
Kızlar hamile çizelgesine birkaç sütun daha ekledim.
İsteyenler yazabilir kaçıncı bebek, şehir, cinsiyet bilgisini.
Cinsiyetler henüz belli olmadı tabi
Zamanı gelince artık
Istanbul/tuzla
Cinsiyeti erkek hissetmiştim ama bi teoriye göre 2.kızım oluyor
Herşeyi hamileliğe bağlıyoruz da ondan.Doğru söylüyorsun ama işte keşke uygulayabilsek bunları, hiç kafaya takmayacağım diyordum ama nerdee şimdi ne zaman yumurtlarım hesabı yapıyorum. Spor yürüyüş filan yapmaya çalışıyorum ama spor yaparken bile varsa da bişey olursa diye düşünüyorum halbuki birşey olmaz olacağı varsa da başka türlü de olur zaten.. gün hesabı da insanı sıkıyor gerçekten yaa
Kız benim o akıntı dan midem bulanıyorKuzum ben sana birsey diyimmi ben gecen ay galiba yumurtladim akinti soyle falan demistim ama dunku akintiyi ben hayatimda ilk defa gordumbirdigin iki parmagim arasinda kopmadan uzayan birseydi. Bu catlamaysa benim gecen ayki degildi ozaman diyorum ozaman simdi su oluyor eger dunku catlamaysa ben adetin 6. Gunu yumurtladim Ama korunuyorum
Çizgi cye çok yakın.Merhaba sizce bu test bozuk mu? Bir kaç saat sonra çıkıyor silik çizgiEki Görüntüle 2283869
Ozur dilerim kuzu evet cok igrencKız benim o akıntı dan midem bulanıyor
Bende çok olmuyor o akıntı biliyor musun.. Yumurtladığımı ovü testinde görmeme rağmen bende akıntı makıntı yoktu. Çok değişik bi kadınım ben galiba hahah
Korunma ama gün hesabı da yapma. Senin adam ikna olmadı mı? Hala istemiyor mu
Amin hepimize nasip olsun inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inş
Döndük canim.Hoşgeldin canımcım :)
Bende durumlar aynı.
Sen döndün mü evine yoksa balıkesirde misin?
Hamileligim nasıl gidiyor hic fikrim yok :)kuzum nasıl gidiyor hamişliğin. Tatlış kızın nasıl
Hmmm demek öyle bir şey var. Hap işini anlamıyorum. Bence sen bu ay rahatça takıl. Hapı içmeOzur dilerim kuzu evet cok igrencama ben hayatimda ilk defa gordum dun daha once hic dikkat etmemistim. Valla yap kurtul dedim yoksa Kasima kadar bu muhabbet surecek ama baaladim zaten korunmaya bu ay beklemiyorum birsey. Hee tek alternatifi hap icin ilk ay ek korunma yontemi yapin diyor ben simdi 2 aydir icmiyordum zaten belkim korumaz bilmiyorum
Ben adetimi tam 14. Gün görüyorum ama yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmuyor. Geç yumurtlama olunca adet de geç geliyor bende.Ortalama 30 gunde adet olan biri kesin 16.gun yumurtalayacak diye bisey yok demi yani illaki yumurtlama ile adet arasi 14 olmak zorunda mi kizlar
O Konuyu ben de merak ediyorum yaa, o zaman düzenli adet olan biri hep aynı zamanda yumurtlaması lazım, ben 27günde olduğuma göre 13. Gün yumurtlamalıyım ama her ay yani sanmıyorum kiOrtalama 30 gunde adet olan biri kesin 16.gun yumurtalayacak diye bisey yok demi yani illaki yumurtlama ile adet arasi 14 olmak zorunda mi kizlar
Döndük canim.
Hamileligim nasıl gidiyor hic fikrim yok :)
Bahar sagolsun düşünmeme firsat birakmiyor
10 temmuzda nihayet kendi dr uma gidiyorum insallah büyümüş olarak görmek nasip olur minnagimi.
Sen nasilsin, mide bulantin var mi?
Bilemedim ben de ya off cok dusunuyorum olacagi varsa da olmayacakO Konuyu ben de merak ediyorum yaa, o zaman düzenli adet olan biri hep aynı zamanda yumurtlaması lazım, ben 27günde olduğuma göre 13. Gün yumurtlamalıyım ama her ay yani sanmıyorum ki
Aaaa,gecer insallah kisa surede.evet bi kaç gündür fazlac var özellikle şuan tavan yapmış durumda
Ben geçen yıl kullanmıştım ama ya sıvı alımına dikkat etmedm ya da yumurtlamadım çünkü t hiç aşırı koyu olmadı ben de, yavaş yavaş koyulaşmıştı diye hatırlıyorum daha tecrübeli olanlar vardır mutlaka..Bilemedim ben de ya off cok dusunuyorum olacagi varsa da olmayacak
Bi de ovulasyon testinde yavas yavas koyulasma gorulur mu yoksa bi gun onces cok silikken ertesi gun koyulasabilir mi acaba kullanan varsa nasil olmustu ki
Bazılarında bi anda pik oluyormuş canım sen yapmaya devam et hergün...Bilemedim ben de ya off cok dusunuyorum olacagi varsa da olmayacak
Bi de ovulasyon testinde yavas yavas koyulasma gorulur mu yoksa bi gun onces cok silikken ertesi gun koyulasabilir mi acaba kullanan varsa nasil olmustu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?