Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben sana birsey diyimmi ben gecen ay galiba yumurtladim akinti soyle falan demistim ama dunku akintiyi ben hayatimda ilk defa gordum birdigin iki parmagim arasinda kopmadan uzayan birseydi. Bu catlamaysa benim gecen ayki degildi ozaman diyorum ozaman simdi su oluyor eger dunku catlamaysa ben adetin 6. Gunu yumurtladim Ama korunuyorum

Herşeyi hamileliğe bağlıyoruz da ondan.
Bu forumlarda da iyice kafaya takıyoruz sanki

Kız benim o akıntı dan midem bulanıyor

Bende çok olmuyor o akıntı biliyor musun.. Yumurtladığımı ovü testinde görmeme rağmen bende akıntı makıntı yoktu. Çok değişik bi kadınım ben galiba hahah
Korunma ama gün hesabı da yapma. Senin adam ikna olmadı mı? Hala istemiyor mu

Ortalama 30 gunde adet olan biri kesin 16.gun yumurtalayacak diye bisey yok demi yani illaki yumurtlama ile adet arasi 14 olmak zorunda mi kizlar

Ozur dilerim kuzu evet cok igrenc ama ben hayatimda ilk defa gordum dun daha once hic dikkat etmemistim. Valla yap kurtul dedim yoksa Kasima kadar bu muhabbet surecek ama baaladim zaten korunmaya bu ay beklemiyorum birsey. Hee tek alternatifi hap icin ilk ay ek korunma yontemi yapin diyor ben simdi 2 aydir icmiyordum zaten belkim korumaz bilmiyorum

Hoşgeldin canımcım :)

Bende durumlar aynı.
Sen döndün mü evine yoksa balıkesirde misin?
Döndük canim.

kuzum nasıl gidiyor hamişliğin. Tatlış kızın nasıl
Hamileligim nasıl gidiyor hic fikrim yok :)
Bahar sagolsun düşünmeme firsat birakmiyor
10 temmuzda nihayet kendi dr uma gidiyorum insallah büyümüş olarak görmek nasip olur minnagimi.
Sen nasilsin, mide bulantin var mi?

Hmmm demek öyle bir şey var. Hap işini anlamıyorum. Bence sen bu ay rahatça takıl. Hapı içme

Ortalama 30 gunde adet olan biri kesin 16.gun yumurtalayacak diye bisey yok demi yani illaki yumurtlama ile adet arasi 14 olmak zorunda mi kizlar
Ben adetimi tam 14. Gün görüyorum ama yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmuyor. Geç yumurtlama olunca adet de geç geliyor bende.

O Konuyu ben de merak ediyorum yaa, o zaman düzenli adet olan biri hep aynı zamanda yumurtlaması lazım, ben 27günde olduğuma göre 13. Gün yumurtlamalıyım ama her ay yani sanmıyorum ki

evet bi kaç gündür fazlac var özellikle şuan tavan yapmış durumda

O Konuyu ben de merak ediyorum yaa, o zaman düzenli adet olan biri hep aynı zamanda yumurtlaması lazım, ben 27günde olduğuma göre 13. Gün yumurtlamalıyım ama her ay yani sanmıyorum ki
Bilemedim ben de ya off cok dusunuyorum olacagi varsa da olmayacak
Bi de ovulasyon testinde yavas yavas koyulasma gorulur mu yoksa bi gun onces cok silikken ertesi gun koyulasabilir mi acaba kullanan varsa nasil olmustu ki

Bi de ovulasyon testinde yavas yavas koyulasma gorulur mu yoksa bi gun onces cok silikken ertesi gun koyulasabilir mi acaba kullanan varsa nasil olmustu ki
Ben geçen yıl kullanmıştım ama ya sıvı alımına dikkat etmedm ya da yumurtlamadım çünkü t hiç aşırı koyu olmadı ben de, yavaş yavaş koyulaşmıştı diye hatırlıyorum daha tecrübeli olanlar vardır mutlaka..

Bazılarında bi anda pik oluyormuş canım sen yapmaya devam et hergün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…