- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Canım ben de netten sipariş verdim pazartesi elimde olur artık bu ayda takip yapıcam olmazsa da hayırlısı buymuş diycemBak canım benim de 3.ay da tuttu. Çörek otu bal tarçın ve ovulasyon takibi şart diyorum. Laboquick kullandım ben
Canlm , ben her ay yumurtlamamı takip ediypdum. Adetten hemen sonra yumurtlamışım ve döllenmiş. Adetten sonra başlanması daha sağlıklı diye düşünüyorum. Bazen yumurtamız sağlıklı şekilde olgunlaşıyor ve yumurtluyoruz. Ben aylaca 10. Gün başladım gün aşırı yoğunlaştım. Ama hiç bişey olmadı. Yanlış bi hareketmiş sonra anladım. Adetten hemen sonra yumurtlamışım ve adetten 5 gün önce hem kan da hem idrar da gördüm. O yüzde boş ver yumurtlama gününü ve yoğunlaş , küçük bi tavsiye. Adet düzenli olsa da Gününde yumurtlamıyoruz maalesef.Kızlar dün adetim bitti. Malum adetten önce olabilecek tüm belirtileri yaşamıştımAdet olduğum günden bir gün önce hepsi gitmişti karın ağrısıda dahil. Ben 25. adet oldum 28. bitti. Ancak dün saçma bir şekilde karın ağrısı yaşadım adet olacakmış gibi gögüslerim elleyince ağrıdı ve söylemesi ayıptır hormonlara mı bir şey oldu bilmiyorum ama ben dünden beri bir azgın oldum Habire canım istiyor. Bugünde çok yogun bir şekilde akıntı yaşadım. Ayıptır sabah dışardaydık eve geldim akıntı kurumuş ve çamaşırım katılaşmıştı. Acaba erken mi yumurtladım anlamadım gitti.
Canım son regl tarihim 30 Mayıstı@virgo_35
@KARABATAK_
@YEKTA61
Fitbirbusra
@Prettygirl
M Merve2728
A Altibirlik61
@Zeynep_teacher
@Henrietta___
1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
1 mayıs@virgo_35
@KARABATAK_
@YEKTA61
Fitbirbusra
@Prettygirl
M Merve2728
A Altibirlik61
@Zeynep_teacher
@Henrietta___
1917pinkterest
Kızlar hamile kalan arkadaşlarımı ayrı listeye aldım. Son adet tarihlerinizi yazar mısınız canlar
Korkma canım kendini olumsuz etkileme..Kizlar hamislik basindan gecenlere, suanda hamis olanlara ya da bu konuda bilgisi olanlara sorum şu : tup bebek transferi ve 5. Haftam bitti 6 ya gircem .. dun bugun sanki rahmimde agri var adet olacak gibi.. boyle bisey olmasi normal midir?.. hic agri sancim en ufak belirtim yoktuda. Korkuyom bebegimimi dusurcem diye yardimci olurmusunuz..
Ovü ile takip etmiyor muydun sen? Pik göremedin mi?Kızlar selam? Ben burayı hep atlıyorum diğer grupla sınırlı kalıyorum sonradan farkediyorumçörekotu sonrası yumurtlama gecikti galiba bugün 22. Gün hala ümit, yarın son ilişki olacak bakalım bu ay bi cacık çıkacak mı benden
Evet öyle bi durumu ben de okumuştum.Valla kuzum bilemiyorum havadan mi sudan mi ama acayip oldumnormalde isteyen hep esim olurdu. Valla acabami dedigim zaman biraz nette dolastim. Biri varmis gebe kalamiyormus. Ovu testiyle takip etmeye baalamis ve birturlu pik gormemis dr. Gitmis doktor sonunda birde adetliyken gel demis. Bir bakmislar kadin adetliyken yumurtluyormus ve hemen adetliken yapin demis ve kadin hamile kalmis ben sok olmaz diye birsey yokmus bos gecemeyecen kuzum 2 gunde bir yapacaksin. Senden bu ay bekliyorum.
Canımcım kan değerin harika.Sağol canım benim, yarın bana ne söyleyecek acaba doktor çok heyecanlıyım. Bugün kan değerim 435 çıktı☺
Canım, tatlı dillim çook teşekkür ederim içimi rahatlatıyor söylediklerinCanımcım kan değerin harika.
Benim Bat günü 265 çıkmıştı.
Şimdi 5 yaşında oğlum:)
İçin rahat olsun diye yazıyorum:))
Ya tükürük takibim baya pik halini aldı gibi oldu, hatta iş arkadasım hiç anlamaz kıza mikroskopta baktırdım fotoları gösterdim sende hangisi dedim falanOvü ile takip etmiyor muydun sen? Pik göremedin mi?
Islaklıktan neden rahatsız oluyor kız çok ilginçYa tükürük takibim baya pik halini aldı gibi oldu, hatta iş arkadasım hiç anlamaz kıza mikroskopta baktırdım fotoları gösterdim sende hangisi dedim falanyani tükürük testi ovu günlerin dedi, aynı günler öğleden sora idrarda baktım çıkmadı. Cuma da tükürükte artık azalma başladı ben geçti sandım, derken dün sabah yumurtlama akıntısı geldi. Bugün devam. Eşimle iki gündür ilişki çabasındayız işte. Diğer gruba yazdım, eşim benim yumurtlama ıslaklığımdan bu ay da rahatsız oldu, iki ilişkimiz de yarım kaldı. Ben ilki nası olmuş ki şokundayım şu ara bugün çatlama olmalı diye düşünüyorum, dün artık zorunla bi boşaldı ama acaip zorlamaydı içinde meni olduğunu düşünmüyorum yani. Ben de ovu bitti diye tüm testleri ofiste bıraktım
Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Güzel haberini bekliyoruz :)Canım, tatlı dillim çook teşekkür ederim içimi rahatlatıyor söylediklerin☺ Yarın için doktora randevu aldım bakalım neler olacak çok heyecanlıyın☺
26.05.19 canım Bayadır bakamıyorum foruma yeni gördüm mesajı@virgo_35
@KARABATAK_
@YEKTA61
Fitbirbusra
@Prettygirl
M Merve2728
A Altibirlik61
@Zeynep_teacher
@Henrietta___
1917pinkterest
Ya diğer konuda o kadar detaylı yazdım ki şimdi buraya yazmıyım diyorumIslaklıktan neden rahatsız oluyor kız çok ilginç
O olmadan yumurtlama olmaz. Mecbur olacak:))) belki sende fazla
Ben de bu ay hepsini yaptım yazdıklarının ama ovu takibi konusundan emin değilimBak canım benim de 3.ay da tuttu. Çörek otu bal tarçın ve ovulasyon takibi şart diyorum. Laboquick kullandım ben
Sen nerelerdesin ? Eşine sürpriz yapacaktın nasıl söyledin merak ettim ?26.05.19 canım Bayadır bakamıyorum foruma yeni gördüm mesajı
Listede ben yokum kızMerhaba Sevgili Anne Adayları
2020 ANNESİ OLABİLİRİM Diyorsanız Buyurun Listemize
HAMİLE LİSTEMİZ
KULLANICI ADI SON ADET TARİHİ 22 Nisan 1 Mayıs 3 Mayıs @Mutfakci anne 26 Mayıs 26 Mayıs 26 Mayıs 2 Haziran 26 Mayıs 30 Mayıs
HAMİLE KALMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ
KULLANICI ADI BEKLENEN ADET TARİHİ @Moonnlightt 28 Haziran @Feride_kb 2 Temmuz @Lepistesb 5 Temmuz @OzlemK2018 8 Temmuz @besiktasli 12 Temmuz @Anne aday adayi1111 13 Temmuz @Eylullum1 15 Temmuz @Nrnslmylmz07 15 Temmuz @esoz2013 16 Temmuz @Sbmm 17 Temmuz @Birgarip_ 18 Temmuz @busra89ist 18 Temmuz @kucukbikadin 19 Temmuz @Dormicum00 19 Temmuz @YesimV 21 Temmuz @Algernonya 23 Temmuz @Minigimbenim123 23 Temmuz @moonandstar 24 Temmuz @fatma KTL 25 Temmuz @aydodo 26 Temmuz
HAMİLE KALMAYI DÜŞÜNEN TÜM ARKADAŞLARIMIZI LİSTEYE BEKLERİZ
AKTİF OLMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR....
GELİN BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM.
EN YAKIN ZAMANDA LİSTEDEKİ HERKES HAMİLE KALIR İNŞALLAHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?