Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlm , ben her ay yumurtlamamı takip ediypdum. Adetten hemen sonra yumurtlamışım ve döllenmiş. Adetten sonra başlanması daha sağlıklı diye düşünüyorum. Bazen yumurtamız sağlıklı şekilde olgunlaşıyor ve yumurtluyoruz. Ben aylaca 10. Gün başladım gün aşırı yoğunlaştım. Ama hiç bişey olmadı. Yanlış bi hareketmiş sonra anladım. Adetten hemen sonra yumurtlamışım ve adetten 5 gün önce hem kan da hem idrar da gördüm. O yüzde boş ver yumurtlama gününü ve yoğunlaş , küçük bi tavsiye. Adet düzenli olsa da Gününde yumurtlamıyoruz maalesef.

Kizlar hamislik basindan gecenlere, suanda hamis olanlara ya da bu konuda bilgisi olanlara sorum şu : tup bebek transferi ve 5. Haftam bitti 6 ya gircem .. dun bugun sanki rahmimde agri var adet olacak gibi.. boyle bisey olmasi normal midir?.. hic agri sancim en ufak belirtim yoktuda. Korkuyom bebegimimi dusurcem diye yardimci olurmusunuz..

Kızlar selam? Ben burayı hep atlıyorum diğer grupla sınırlı kalıyorum sonradan farkediyorum çörekotu sonrası yumurtlama gecikti galiba bugün 22. Gün hala ümit, yarın son ilişki olacak bakalım bu ay bi cacık çıkacak mı benden

Korkma canım kendini olumsuz etkileme..

Benim de sızılarım sancılarım olurdu, alt tarafta ağrı olurdu hafiften. Bunlar olabilir ama tabiki kontrol altında olmalısın. Yine de için rahat olsun diye bi ultrasona gir.

Ovü ile takip etmiyor muydun sen? Pik göremedin mi?

Evet öyle bi durumu ben de okumuştum.
Benim adetler düzenidir mesela ama her ay farklı yumurtlama oluyor Yeşim. Hiç güven olmuyor ya ne yapıcaz bilmiyorum.
Bu ay 13, geçen ay 11 de yumurtladım.
Çok da uğraş veremeyiz ama 12 ile 14 ilişki olacak.
Sen hapa mı başladın şimdi? Son durumun ne?

Canımcım kan değerin harika.
Benim Bat günü 265 çıkmıştı.
Şimdi 5 yaşında oğlum:)
İçin rahat olsun diye yazıyorum:))
Canım, tatlı dillim çook teşekkür ederim içimi rahatlatıyor söylediklerin Yarın için doktora randevu aldım bakalım neler olacak çok heyecanlıyın

Ovü ile takip etmiyor muydun sen? Pik göremedin mi?
Ya tükürük takibim baya pik halini aldı gibi oldu, hatta iş arkadasım hiç anlamaz kıza mikroskopta baktırdım fotoları gösterdim sende hangisi dedim falan yani tükürük testi ovu günlerin dedi, aynı günler öğleden sora idrarda baktım çıkmadı. Cuma da tükürükte artık azalma başladı ben geçti sandım, derken dün sabah yumurtlama akıntısı geldi. Bugün devam. Eşimle iki gündür ilişki çabasındayız işte. Diğer gruba yazdım, eşim benim yumurtlama ıslaklığımdan bu ay da rahatsız oldu, iki ilişkimiz de yarım kaldı. Ben ilki nası olmuş ki şokundayım şu ara bugün çatlama olmalı diye düşünüyorum, dün artık zorunla bi boşaldı ama acaip zorlamaydı içinde meni olduğunu düşünmüyorum yani. Ben de ovu bitti diye tüm testleri ofiste bıraktım

Islaklıktan neden rahatsız oluyor kız çok ilginç
O olmadan yumurtlama olmaz. Mecbur olacak:))) belki sende fazla

Islaklıktan neden rahatsız oluyor kız çok ilginç
O olmadan yumurtlama olmaz. Mecbur olacak:))) belki sende fazla
Ya diğer konuda o kadar detaylı yazdım ki şimdi buraya yazmıyım diyorum ama yazarım bşrazdan kesin duramayıp ya ara ara böyle yarım kalıyo ya bizim birlikteliklerimiz, gecen ay demişti acaip bi ıslaklık oluyo kaygan bi acaip bişi diye. O zaman yapamıyormuş. Sonradan ogünün yumurtlama oldugunu adet sonrası takvimde gördüm şuanda da aynı oldu. Ben çok ıslanan biri değilim normal hayatta. Ama ilişki sırasında çok hızlı oluyor. Ama eşim o yumurtlama sıvısından rahatsızmış yani . Normalde korunduğundan anlamıyomuş. Yani bizim bu sebeple çocuk sahibi olmamız bu kadar uzun sürüyo belli oldu. Arkadaş şırınga fln gibi bazı fikirler verdi ama doğal olmamasına da karşı eşim , ben de yakıştıramıyorum şimdilik. Bakalım ne olacak sonumuz

Bak canım benim de 3.ay da tuttu. Çörek otu bal tarçın ve ovulasyon takibi şart diyorum. Laboquick kullandım ben
Ben de bu ay hepsini yaptım yazdıklarının ama ovu takibi konusundan emin değilim o biraz şaibeye geldi, bakalım benim de bu ay yüzüm gülecek mi göreceğiz

Listede ben yokum kız sat 9 haziran, bat 14 temmuz yazıver bu ay çörekotu sayesinde yine eski düzenimde 35 de olacağımı hissediyorum

Yaa kızlar listede görünce fark ettim 17 temmuz bizim evlilik yıldönümümüz inş güzel bir hediye alırız bu ay pek ümitli değilim gibi nedense ama içim bir tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…