Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şırınga ile mi gönderiyorlarmış. Töbe yarabbi ilk defa duydum:)))
Bu forumda da hergün başka bir şey öğreniyorum
O sıvıdan duyduğu rahatsızlığı umarım aşabilir...

Yaa kızlar listede görünce fark ettim 17 temmuz bizim evlilik yıldönümümüz inş güzel bir hediye alırız bu ay pek ümitli değilim gibi nedense ama içim bir tuhaf oldu
İnşallah 17sinden önce öğrenirsin 3 kala falan:)) birlikte öğrenelim ya ben de istiyorum artık hepimiz hamile kalsak. Kimse boş geçmese bu ay...

İnşallah 17sinden önce öğrenirsin 3 kala falan:)) birlikte öğrenelim ya ben de istiyorum artık hepimiz hamile kalsak. Kimse boş geçmese bu ay...
Elimden geleni yapıyorum iki güne bir ilişki, inofolic vardı elimde onu kullandım bugün bitti, birkaç gün bal tarçın çörek otu yedim dualar zaten hep dilimde etrafımda sürekli hamile haberleri duydukça bize de nasip et Allahım diyorum ama zamanını o bilir tabi, bir karamsarlık var içimde ara ara geliyor bana öyle geçer inş

Bana da geliyor o karamsarlık ara ara. Yalnız değilsin canım...

İnşallah çörek otu işe yarar. 2 güne bir de garantiye yakın bir şey oluyor canımcım. Ben senden umutluyum bu ay. Olacak inşallah..

Bana da geliyor o karamsarlık ara ara. Yalnız değilsin canım...

İnşallah çörek otu işe yarar. 2 güne bir de garantiye yakın bir şey oluyor canımcım. Ben senden umutluyum bu ay. Olacak inşallah..
İnşallah bakalım, yumurtlayıp yumurtlamadığımı da bilmiyorum ki ovülasyon testi filan yapmıyorum daha çok stres yapmamak için, hayırlısı artık hepimiz hamile kalalım inş

Gunaydin kizlar, 15 temmuzda bizim evlililik yildonumumuz insallah bu ay arka arkaya mutlu haberleri alalim ovulasyon testi yapiyorum ama yinede 2 gune 1 olabildigince deniyoruz. Onceki 2 ay ovulasyon tarihlerini kacirdik bu ay insallah kacirmazsak bazen cok heyecanlaniyorum bazen cok karamsar oluyorum bende

İşte o günleri kaçırma olayı bende de var. 2 güne bir yapıyorsan olur bu ay canım. Bu ay nedense çok kişi hamile kalacak gibi geliyor bana

Benim daha ilk olacagi icin basima neler gelecek haberim yok Belki de daha stresli olur 9 ayi beklemek ama iste simdi olacak mi olmayacak mi demek cok kotu
İnan bu bekleyişten daha kolay o 9 ay. En azından biliyorsun ki var. Günler hızlı geçiyor. Ama bu olmasını beklemek çok stresli...

Eşine keçiboynuzu pekmezi de içir canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…