Şırınga ile mi gönderiyorlarmış. Töbe yarabbi ilk defa duydum:)))Ya diğer konuda o kadar detaylı yazdım ki şimdi buraya yazmıyım diyorumama yazarım bşrazdan kesin duramayıp ya ara ara böyle yarım kalıyo ya bizim birlikteliklerimiz, gecen ay demişti acaip bi ıslaklık oluyo kaygan bi acaip bişi diye. O zaman yapamıyormuş. Sonradan ogünün yumurtlama oldugunu adet sonrası takvimde gördüm şuanda da aynı oldu. Ben çok ıslanan biri değilim normal hayatta. Ama ilişki sırasında çok hızlı oluyor. Ama eşim o yumurtlama sıvısından rahatsızmış yani . Normalde korunduğundan anlamıyomuş. Yani bizim bu sebeple çocuk sahibi olmamız bu kadar uzun sürüyo belli oldu. Arkadaş şırınga fln gibi bazı fikirler verdi ama doğal olmamasına da karşı eşim , ben de yakıştıramıyorum şimdilik. Bakalım ne olacak sonumuz
Yarın eksikleri tamamlıcam Allah izin ederse canımcım, seni de eklerimListede ben yokum kızsat 9 haziran, bat 14 temmuz yazıver bu ay çörekotu sayesinde yine eski düzenimde 35 de olacağımı hissediyorum
İnşallah 17sinden önce öğrenirsin 3 kala falan:)) birlikte öğrenelim ya ben de istiyorum artık hepimiz hamile kalsak. Kimse boş geçmese bu ay...Yaa kızlar listede görünce fark ettim 17 temmuz bizim evlilik yıldönümümüz inş güzel bir hediye alırız bu ay pek ümitli değilim gibi nedense ama içim bir tuhaf oldu
Elimden geleni yapıyorum iki güne bir ilişki, inofolic vardı elimde onu kullandım bugün bitti, birkaç gün bal tarçın çörek otu yedim dualar zaten hep dilimde etrafımda sürekli hamile haberleri duydukça bize de nasip et Allahım diyorum ama zamanını o bilir tabi, bir karamsarlık var içimde ara ara geliyor bana öyle geçer inşİnşallah 17sinden önce öğrenirsin 3 kala falan:)) birlikte öğrenelim ya ben de istiyorum artık hepimiz hamile kalsak. Kimse boş geçmese bu ay...
Bana da geliyor o karamsarlık ara ara. Yalnız değilsin canım...Elimden geleni yapıyorum iki güne bir ilişki, inofolic vardı elimde onu kullandım bugün bitti, birkaç gün bal tarçın çörek otu yedim dualar zaten hep dilimde etrafımda sürekli hamile haberleri duydukça bize de nasip et Allahım diyorum ama zamanını o bilir tabi, bir karamsarlık var içimde ara ara geliyor bana öyle geçer inş
İnşallah bakalım, yumurtlayıp yumurtlamadığımı da bilmiyorum ki ovülasyon testi filan yapmıyorum daha çok stres yapmamak için, hayırlısı artık hepimiz hamile kalalım inşBana da geliyor o karamsarlık ara ara. Yalnız değilsin canım...
İnşallah çörek otu işe yarar. 2 güne bir de garantiye yakın bir şey oluyor canımcım. Ben senden umutluyum bu ay. Olacak inşallah..
İnşallah canım benim yazcam çıkıncaHerşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Güzel haberini bekliyoruz :)
İşte o günleri kaçırma olayı bende de var. 2 güne bir yapıyorsan olur bu ay canım. Bu ay nedense çok kişi hamile kalacak gibi geliyor banaGunaydin kizlar, 15 temmuzda bizim evlililik yildonumumuz insallah bu ay arka arkaya mutlu haberleri alalim ovulasyon testi yapiyorum ama yinede 2 gune 1 olabildigince deniyoruz. Onceki 2 ay ovulasyon tarihlerini kacirdik bu ay insallah kacirmazsak bazen cok heyecanlaniyorum bazen cok karamsar oluyorum bende
Ayy insallah ya hamileyiz diye kosarak yazalim buraya umarimİşte o günleri kaçırma olayı bende de var. 2 güne bir yapıyorsan olur bu ay canım. Bu ay nedense çok kişi hamile kalacak gibi geliyor bana
Bi başlasak, daha 9 ay var önümüzde. Ama başlayamadık ki bir türlüAyy insallah ya hamileyiz diye kosarak yazalim buraya umarim
Benim daha ilk olacagi icin basima neler gelecek haberim yokBi başlasak, daha 9 ay var önümüzde. Ama başlayamadık ki bir türlü
İnan bu bekleyişten daha kolay o 9 ay. En azından biliyorsun ki var. Günler hızlı geçiyor. Ama bu olmasını beklemek çok stresli...Benim daha ilk olacagi icin basima neler gelecek haberim yokBelki de daha stresli olur 9 ayi beklemek ama iste simdi olacak mi olmayacak mi demek cok kotu
Günaydın :)Günaydın kızlaaar
Eşine keçiboynuzu pekmezi de içir canm.Elimden geleni yapıyorum iki güne bir ilişki, inofolic vardı elimde onu kullandım bugün bitti, birkaç gün bal tarçın çörek otu yedim dualar zaten hep dilimde etrafımda sürekli hamile haberleri duydukça bize de nasip et Allahım diyorum ama zamanını o bilir tabi, bir karamsarlık var içimde ara ara geliyor bana öyle geçer inş
Günaydın canımm.Günaydın kızlaaar
Amin inşallahhGünaydın canımm.
Yeni gebelik haberleri alacağımız bir hafta olur inşallahh
Amiiin inşaAllahGünaydın canımm.
Yeni gebelik haberleri alacağımız bir hafta olur inşallahh
Geçen yıldan birkaç keçiboynuzu kalmış onları kaynatıp içirsem suyunu dedim unuttum, pekmezi de alayım doğru söylüyorsun biraz kilo yapar benimkine ama ne yapalımEşine keçiboynuzu pekmezi de içir canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?