Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tsh 3,8 iken hamile kaldım ben.
Sen ilaçla azcık düşürsen sıkıntı olmaz canımcım.
Burda herkes stresten ya yoksa kimsenin bir şeyi yok

Tsh 3,8 iken hamile kaldım ben.
Sen ilaçla azcık düşürsen sıkıntı olmaz canımcım.
Burda herkes stresten ya yoksa kimsenin bir şeyi yok
Ya ben de 3.7 ile hamile kalmıştım oğluma. İstanbuldan glifor alıp kullanmayı düşünüyodum burda keufi alınmıyo da infolic ne bilen var mı ?

Ya ben de 3.7 ile hamile kalmıştım oğluma. İstanbuldan glifor alıp kullanmayı düşünüyodum burda keufi alınmıyo da infolic ne bilen var mı ?
Canim kullanmadim ama bana folikasiti cagristiriyor. Benim kullandigin ayni zaman b12 falan iceriyor. Gebe kalmadan 3 ay once kullanilmasini soyluyorlar hem anne vucusunda degerleri dengeliyor hemde bebegin omuriliginin sorunsuz gelismesini sagliyor diye biliyorum.

Ben kullandım geçen yıl ilk kullandığım ay hamile kaldım hemde yarım kutu yani 10tane kullanmıştım. Benim gittiğim doktor normalde polikistik over olanlara verildiğini ama sebepsiz hamile kalamayanlarda da süreci hızlandırıp kolaylaştırdığını söylemişti öyle de oldu..

Sbmm kiz sen Sibel mi oldun

Kızlar bu inofolic hem folik asit hem takviye olarak geçiyor yani kaliteli yumurtlama sağlıyor ben geçen kullanışımda da bu sefer de adetin 2. Gününden itibaren 10 gün kullandım zaten yumurtlamaya denk geliyor

Reçetesiz alınıyor mu o ilaç acaba

Reçetesiz alınıyor mu o ilaç acaba
Evet canım devlet ödemiyor zaten 50 lira civarındaydı kendim aldım ben doktorun tavsiyesiyle, onu kullanırken ekstra folik asit kullanılmıyor ben kesinlikle faydalı olduğunu düşünüyorum kaliteli yumurtlama için

Anam pahalıymış da kız.
Bebek olacaksa veriyim 50 lirayı. Alıyım yarın o zaman ben de.

4 senedir folik asit alıyorum , oğluma da şıp diye kalamadım gebr. Folik asitin geve kalmaya etkisi yok ama belki tutanın düşmesini önlüyo olabilir ona lafım yok

Kizlar simdi isten geldim hemen laf yetistirmeye basladim hadi ben mutfaga gider.
Kız ben 2 hafta izindeyim bu aydan. Evimi sildim süpürdüm bugün, çamaşır sepetimdeki bütün çamaşırlarımı yıkadım kuruttum yerleştirdim. Yemeklerimi pişirdim. Ütülerimi yaptım.

Anaaamm ev hanımları evdeyken her şeye yetişiyorsunuz dimiii anladım ben siziiii

Biz de işten dönüşte ne yicez diye dertleniyoruz hey gidii

4 senedir folik asit alıyorum , oğluma da şıp diye kalamadım gebr. Folik asitin geve kalmaya etkisi yok ama belki tutanın düşmesini önlüyo olabilir ona lafım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…