Canım seni listenin en altına aldım şimdilik.Bat 7 temmuz bakalım gelişme olcakmı hamişler çok çoğaldı aramızda
Tsh 3,8 iken hamile kaldım ben.Kızlar doktorum sonunda aradı. Dedi ki polikistik over yokmuş. Ama tsh 4.3, yani pes ettim ilaca başlıyorum, dönünce başlarsın dedi ama ben şimdi başlıcam valla, eski dozun iki katını söyledi, iki tablet alıcam. Onun dışında dedi ki adet döngün karmaşık gidiyorsa gebe kalmak zor olabilir o sebeple infolic önericem, ama aradığında oğlumla parktaydım ve almanca. Sanırım doğru anladım ama. Bu infolic i kullanan var mı ne ki o yaratını gören var mı kızlar? Neyse yine afedersiniz bi bok çıkmadı, yine sağlıklıyım stresten oluyo hepsi. Ben biraz salıcam zaten türkiyeye gidiyorum. Zamanı gelince ikinci bebeğim beni bulur napıyım
Ya ben de 3.7 ile hamile kalmıştım oğluma. İstanbuldan glifor alıp kullanmayı düşünüyodum burda keufi alınmıyo da infolic ne bilen var mı ?Tsh 3,8 iken hamile kaldım ben.
Sen ilaçla azcık düşürsen sıkıntı olmaz canımcım.
Burda herkes stresten ya yoksa kimsenin bir şeyi yok
Burda o ilacı biri yazmıştı ya. Kimdi ki o acaba. Dur bakalım gören yazar.Ya ben de 3.7 ile hamile kalmıştım oğluma. İstanbuldan glifor alıp kullanmayı düşünüyodum burda keufi alınmıyo da infolic ne bilen var mı ?
Canim kullanmadim ama bana folikasiti cagristiriyor. Benim kullandigin ayni zaman b12 falan iceriyor. Gebe kalmadan 3 ay once kullanilmasini soyluyorlar hem anne vucusunda degerleri dengeliyor hemde bebegin omuriliginin sorunsuz gelismesini sagliyor diye biliyorum.Ya ben de 3.7 ile hamile kalmıştım oğluma. İstanbuldan glifor alıp kullanmayı düşünüyodum burda keufi alınmıyo da infolic ne bilen var mı ?
Ben kullandım geçen yıl ilk kullandığım ay hamile kaldım hemde yarım kutu yani 10tane kullanmıştım. Benim gittiğim doktor normalde polikistik over olanlara verildiğini ama sebepsiz hamile kalamayanlarda da süreci hızlandırıp kolaylaştırdığını söylemişti öyle de oldu..Ya ben de 3.7 ile hamile kalmıştım oğluma. İstanbuldan glifor alıp kullanmayı düşünüyodum burda keufi alınmıyo da infolic ne bilen var mı ?
Sbmm kiz sen Sibel mi oldunBen kullandım geçen yıl ilk kullandığım ay hamile kaldım hemde yarım kutu yani 10tane kullanmıştım. Benim gittiğim doktor normalde polikistik over olanlara verildiğini ama sebepsiz hamile kalamayanlarda da süreci hızlandırıp kolaylaştırdığını söylemişti öyle de oldu..
Reçetesiz alınıyor mu o ilaç acabaBen kullandım geçen yıl ilk kullandığım ay hamile kaldım hemde yarım kutu yani 10tane kullanmıştım. Benim gittiğim doktor normalde polikistik over olanlara verildiğini ama sebepsiz hamile kalamayanlarda da süreci hızlandırıp kolaylaştırdığını söylemişti öyle de oldu..
Aynen canım ismimle seslenin artık :)Sbmm kiz sen Sibel mi oldun
Super valla nicklerde ben cok karistiriyorum ya.Aynen canım ismimle seslenin artık :)
Evet canım devlet ödemiyor zaten 50 lira civarındaydı kendim aldım ben doktorun tavsiyesiyle, onu kullanırken ekstra folik asit kullanılmıyor ben kesinlikle faydalı olduğunu düşünüyorum kaliteli yumurtlama içinReçetesiz alınıyor mu o ilaç acaba
Aynen ya ben deSuper valla nicklerde ben cok karistiriyorum ya.
Anam pahalıymış da kız.Evet canım devlet ödemiyor zaten 50 lira civarındaydı kendim aldım ben doktorun tavsiyesiyle, onu kullanırken ekstra folik asit kullanılmıyor ben kesinlikle faydalı olduğunu düşünüyorum kaliteli yumurtlama için
4 senedir folik asit alıyorum , oğluma da şıp diye kalamadım gebr. Folik asitin geve kalmaya etkisi yok ama belki tutanın düşmesini önlüyo olabilir ona lafım yokCanim kullanmadim ama bana folikasiti cagristiriyor. Benim kullandigin ayni zaman b12 falan iceriyor. Gebe kalmadan 3 ay once kullanilmasini soyluyorlar hem anne vucusunda degerleri dengeliyor hemde bebegin omuriliginin sorunsuz gelismesini sagliyor diye biliyorum.
Kız ben 2 hafta izindeyim bu aydan. Evimi sildim süpürdüm bugün, çamaşır sepetimdeki bütün çamaşırlarımı yıkadım kuruttum yerleştirdim. Yemeklerimi pişirdim. Ütülerimi yaptım.Kizlar simdi isten geldim hemen laf yetistirmeye basladimhadi ben mutfaga gider.
4 senedir folik asit alıyorum , oğluma da şıp diye kalamadım gebr. Folik asitin geve kalmaya etkisi yok ama belki tutanın düşmesini önlüyo olabilir ona lafım yokCanim kullanmadim ama bana folikasiti cagristiriyor. Benim kullandigin ayni zaman b12 falan iceriyor. Gebe kalmadan 3 ay once kullanilmasini soyluyorlar hem anne vucusunda degerleri dengeliyor hemde bebegin omuriliginin sorunsuz gelismesini sagliyor diye biliyorum.
Bat 7 temmuz bakalım gelişme olcakmı hamişler çok çoğaldı aramızda
Kızlar sizi de aldım listeye.Benim de Bat 11 temmuz inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?