Teşekkür ederim inşallah öyleyizdirrKızlar sizi de aldım listeye.
Hadi az kaldı inşallah ikiniz de hamilesinizdir
Yumurtlamadan sonra 12. gün çıkabiliyor canım.Teşekkür ederim inşallah öyleyizdirryumurtlamadan kaç gün sonra test yapsam çıkar ya da adete kaç gün kala erken test yapsam çıkar
Evde ovulasyon testlerinin yanında hediye gelen ultra erken gebelik testi var laboquick ilişkiden 5 gün sonra çıkar diyor da bana pek mantıklı gelmedi daha ne ara yerleşip ne ara hormon idrara yansıyacak. Çekmecede duruyor ya batıyor banaYumurtlamadan sonra 12. gün çıkabiliyor canım.
Adetine 3 kala yapabilirsin sabah idrarı ile:)
Bir hafta daha sabret:)
Bence de en zoru ev hanımlığı, biz temizliği haftasonuna bırakıyoruz ama evdeyken hep birşeyler yapmak gerekiyor sanki gözüne batıyor insanın en ufak dağınıklık bile, ben de yaz tatilindeyim eşimin iznine 3 hafta var bakalım evde nasıl geçecek günlerKız ben 2 hafta izindeyim bu aydan. Evimi sildim süpürdüm bugün, çamaşır sepetimdeki bütün çamaşırlarımı yıkadım kuruttum yerleştirdim. Yemeklerimi pişirdim. Ütülerimi yaptım.
Anaaamm ev hanımları evdeyken her şeye yetişiyorsunuz dimiii anladım ben siziiii
Biz de işten dönüşte ne yicez diye dertleniyoruz hey gidii
Valla ev hanimligi yapabilirmiydim bilmiyorum. Ben calismadan duramam gibi geliyor. Temizlik konusunda her hafta kadin aliyorum Allahtan. Yemekler bende birde bir koca 4 kedi var yetiyor bana vallaBence de en zoru ev hanımlığı, biz temizliği haftasonuna bırakıyoruz ama evdeyken hep birşeyler yapmak gerekiyor sanki gözüne batıyor insanın en ufak dağınıklık bile, ben de yaz tatilindeyim eşimin iznine 3 hafta var bakalım evde nasıl geçecek günler
Canım geçen kullanışımda işe yaradı hemen ama bu ay anlayacağız bakalım iki hafta sonra, ver kız iki ay kullanırsın yarım yarımAnam pahalıymış da kız.
Bebek olacaksa veriyim 50 lirayı. Alıyım yarın o zaman ben de.
Gebelige etkisi varmi bilmiyorum canim ben sadece anne ve bebege destek sagliyor diye biliyorum. Ama dedigin o ilac farklimi bilmiyorum canim bana isminden folikasiti cagristirdi dedim.4 senedir folik asit alıyorum , oğluma da şıp diye kalamadım gebr. Folik asitin geve kalmaya etkisi yok ama belki tutanın düşmesini önlüyo olabilir ona lafım yok
Ben de sıkılıyorum evde sorma rahat batıyor, çalışırken de yoruluyorum çok :) ben yaz ve kış temizliği iki kere çağırıyorum bir ablayı dip köşe iyi oluyor diğer türlü haftalık kendim yapıyorum ama çamaşır bulaşık ütü çocuğun dağınıklıkları filan dağılıp kalıyorum çok yorucuValla ev hanimligi yapabilirmiydim bilmiyorum. Ben calismadan duramam gibi geliyor. Temizlik konusunda her hafta kadin aliyorum Allahtan. Yemekler bende birde bir koca 4 kedi var yetiyor bana valla
Ben de aynı senin gibi sandım şimdi biraz bakındım tam değilmiş. Müsait oldugum bi an bakıcam üçeriğine.Gebelige etkisi varmi bilmiyorum canim ben sadece anne ve bebege destek sagliyor diye biliyorum. Ama dedigin o ilac farklimi bilmiyorum canim bana isminden folikasiti cagristirdi dedim.
Çok güzel olduSen nerelerdesin ? Eşine sürpriz yapacaktın nasıl söyledin merak ettim ?
Güzel olmuş hakkaten. Yüz ifadelerini tahmin edebiliyorum, sevinç ve şaşkınlık birarada, çok güzel bir anı olmuş ama bize de fikir oldu hamilelik olursa tabi:)Çok güzel oldumisafir olarak alimler gelmişti şehir dışından tabi anlamlarla falan toplandık çiğ köfte partisi yapıyorduk ben ay durun fotoğraf çekicem diyip bi anda size süprizim var hamileyim dedim 1-2 saniye herkeste bi sessizlik sonda bi anda aaaaa sesleri büyük ablam sosyal medya deneyi zannetti herkes hala şoku üzerinden atabilmiş değil eşim onca yol geldik bana niye söylemedin nasıl tuttun içinde diye ayrıca şaşkın
Ne guzel olmus,insallah Allahim bize de nasip etsin de nasil soyleyecegiz diye dusunelim hep beraberÇok güzel oldumisafir olarak alimler gelmişti şehir dışından tabi anlamlarla falan toplandık çiğ köfte partisi yapıyorduk ben ay durun fotoğraf çekicem diyip bi anda size süprizim var hamileyim dedim 1-2 saniye herkeste bi sessizlik sonda bi anda aaaaa sesleri büyük ablam sosyal medya deneyi zannetti herkes hala şoku üzerinden atabilmiş değil eşim onca yol geldik bana niye söylemedin nasıl tuttun içinde diye ayrıca şaşkın
Canim cok guzel olmus hayal ettimde suratlariÇok güzel oldumisafir olarak alimler gelmişti şehir dışından tabi anlamlarla falan toplandık çiğ köfte partisi yapıyorduk ben ay durun fotoğraf çekicem diyip bi anda size süprizim var hamileyim dedim 1-2 saniye herkeste bi sessizlik sonda bi anda aaaaa sesleri büyük ablam sosyal medya deneyi zannetti herkes hala şoku üzerinden atabilmiş değil eşim onca yol geldik bana niye söylemedin nasıl tuttun içinde diye ayrıca şaşkın
Kanda bile çıkmadan idrarda nasıl çıkacak yahu. Ben onlara inanmıyorum. Sen onu bata 5 kala yap mesela..Evde ovulasyon testlerinin yanında hediye gelen ultra erken gebelik testi var laboquick ilişkiden 5 gün sonra çıkar diyor da bana pek mantıklı gelmedi daha ne ara yerleşip ne ara hormon idrara yansıyacak. Çekmecede duruyor ya batıyor bana
Açıkçası emekli olmak için çalışmaya değer ama emeklilik yaşı da çok büyük. Ölme eşeğim ölmeBence de en zoru ev hanımlığı, biz temizliği haftasonuna bırakıyoruz ama evdeyken hep birşeyler yapmak gerekiyor sanki gözüne batıyor insanın en ufak dağınıklık bile, ben de yaz tatilindeyim eşimin iznine 3 hafta var bakalım evde nasıl geçecek günler
Predictor early sipariş verdim 1 hafta sonra yapmak için. Bata 3-4 gün kalmış olacak çatlama gününe göre hesaplayıncaKanda bile çıkmadan idrarda nasıl çıkacak yahu. Ben onlara inanmıyorum. Sen onu bata 5 kala yap mesela..
1 hafta sonra normal testler de gösterir sonucu canım benim. Ay hadi inşallah olmuştur.Predictor early sipariş verdim 1 hafta sonra yapmak için. Bata 3-4 gün kalmış olacak çatlama gününe göre hesaplayınca
Sen 15 Temmuzda1 hafta sonra normal testler de gösterir sonucu canım benim. Ay hadi inşallah olmuştur.
Kızlar üst tabloya ne zaman terfiii edicezzz sizceeeee
İnşallah tutmuştur hayırlısıylaPredictor early sipariş verdim 1 hafta sonra yapmak için. Bata 3-4 gün kalmış olacak çatlama gününe göre hesaplayınca
İnşallahh.Sen 15 Temmuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?