Bencede , sana katiliyorum.Döngün kısa ama yumurtlaman geç gibi geldi bana... Ama her ay aynı gün yumurtlama olacak diye bi şey yok.
Regl in erken bitiyor. Bence 8 gün kullan diyorum. KARABATAK ne der bilmem, benim fikrim bu..
Benim döngü 28 olduğu için 10 gün yedim kürü..
Amiinn canım..Merhaba evet kolay bir süreç değil ama inancımıza bunun üstesinden gelebiliriz iyi düşünmek insanı manense iyi hissettiriyor sakin kalmaya çalışmada öyle bunla dışında size inanan birileri sevdiklerimiz bu yolda tek değiliz kadınlar kulübü iyiki sizi tanımışım herşey için çok teşekkür ederim bize destek olalım ve hamile olsun herkes Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın ve sag salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah
Evet bende burda birşeyler öğrendim incir kürü soğan küfrünü duymuştum burada duydum destek olmak tanımasanda aynı duyguları hisseden anne adayları yoz annelerde olcaz inşallahpAmiinn canım..
Ben olacağına inanıyorum. Herkesin bi zamanı var. O zaman geldiğinde hamile olacağız.
Bide burada birbirimize destek olmak, bir şeyler öğrenmek güzel.
İşe yarar yaramaz bilemiyorum ama çörek otu bal tarçın kürünü ben burada öğrendim.
Bekleyelim çalışalım, Allaha bırakalım..
Sağol kuzum tamamdırCanısı ben ilk defa kürü kullandım, döngüm de 28dir. Geçen ay nasıl olduysa erken yumurtladım. Zaten 10 gün öneriliyor. Sen 8 gün kullan mesela.. Bence fazlasına gerek yok. Ben 10 gün kullandım. Bırakıyorum artık. Değerlendirmeye devam.
Tamam tatlım sağolunBencede , sana katiliyorum.
Riske atmamak gerek kiste dönmesin.
8 de birak canimm.@annelikguzelsey
Teşekkürler canım. Yarın da kan testi yaptırcam işteMis gibi hamilesin hem de hayırlı olsun canım
Beklenen Adet TarihiKızlar bat nedir ?
Oyyyyyyyy canim oyyyyyÇok şükür evime döndüm. Ev gibisi yok be kızlar. İnşallah bu ayın sonu hepimize güzel haberler getirir
Ahh kuzum ben daha bursadayim kavinvelidelerdeyiz. Az once cok trafik olur feribotla gidelim dedim cumartesi 12ye bos yer bulduk bileti aldik. Mayis ta zaten evde degildim dogru duzgun 20 gun tatile gittim. Simdide 9 gun nasil ozledim varya cocuklarimi ozledim birde biran once gitmek istiyorum.Çok şükür evime döndüm. Ev gibisi yok be kızlar. İnşallah bu ayın sonu hepimize güzel haberler getirir
T, daha koyu C den o yuzden catladi çalıcak durumda. Senle ayni kaderi paylasicaz sanki kizzzzzzzKızlar iyi akşamlar.
Bu ay ovü testi ile ilerlemiyorum biliyorsunuz..
Geçen aydan elimde iki test kalmıştı.
Birini biraz önce yaptım.
Pik olmuş gibi görünüyor.
Bugün 11. Günüm..
Sanırım bu ay da erken yumurtlıcam.
Yüksek ihtimal 12.gün yumurtlama olacak..
Pazara kadar full devam edicez çalışmalara..
Siz ne görüyorsunuz?
Ayy bu kadar olur :)) birebir aynısı :) bide hamilelik haberimi verdim mi tamamen seninle aynı şeyleri yaşamış olucaz inşallah :)))T, daha koyu C den o yuzden catladi çalıcak durumda. Senle ayni kaderi paylasicaz sanki kizzzzzzz
Gecen ay bende lh ile ilerlemedim ve 2 tane kalmisti onlari denemistim pik zamani.
Kür yaptim ve 2 gune 1 calisma
Hadi inşallah guzel haberini de alacagiz bat a 2 kala
Aynen canım vallaOyyyyyyyy canim oyyyyy
Ben de bugun geldim ve nasil özlemişim sanki 1 ay kaldim.
Herkes kendi evinde rahat valla
Aman kuzu geç olsun güç olmasın sağ salim varın inşallahAhh kuzum ben daha bursadayim kavinvelidelerdeyiz. Az once cok trafik olur feribotla gidelim dedim cumartesi 12ye bos yer bulduk bileti aldik. Mayis ta zaten evde degildim dogru duzgun 20 gun tatile gittim. Simdide 9 gun nasil ozledim varya cocuklarimi ozledim birde biran once gitmek istiyorum.
Canım pik gerçekten. Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum kuzumKızlar iyi akşamlar.
Bu ay ovü testi ile ilerlemiyorum biliyorsunuz..
Geçen aydan elimde iki test kalmıştı.
Birini biraz önce yaptım.
Pik olmuş gibi görünüyor.
Bugün 11. Günüm..
Sanırım bu ay da erken yumurtlıcam.
Yüksek ihtimal 12.gün yumurtlama olacak..
Pazara kadar full devam edicez çalışmalara..
Siz ne görüyorsunuz?
İnşallah canım benim. Bu ekip böylece hamile olalım hayırlısıyla :))Canım pik gerçekten. Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum kuzum
Aminnnnİnşallah canım benim. Bu ekip böylece hamile olalım hayırlısıyla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?