Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede , sana katiliyorum.
Riske atmamak gerek kiste dönmesin.
8 de birak canimm.@annelikguzelsey

Amiinn canım..
Ben olacağına inanıyorum. Herkesin bi zamanı var. O zaman geldiğinde hamile olacağız.
Bide burada birbirimize destek olmak, bir şeyler öğrenmek güzel.
İşe yarar yaramaz bilemiyorum ama çörek otu bal tarçın kürünü ben burada öğrendim.
Bekleyelim çalışalım, Allaha bırakalım..

Evet bende burda birşeyler öğrendim incir kürü soğan küfrünü duymuştum burada duydum destek olmak tanımasanda aynı duyguları hisseden anne adayları yoz annelerde olcaz inşallahp

Kızlaaarrr ben geldimmm Kaç gündür bayramlaşma derdine hiç uğrayamadım buralara ya. Herkes iyidir umarım.
Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşları tebrik ederim. Aramıza yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyelim.
Beni sorarsanız gün aşırı çalışmalardayım inşallah bu kadar sıkı çalışmaya karnem güzel gelir ay sonu.

Çok şükür evime döndüm. Ev gibisi yok be kızlar. İnşallah bu ayın sonu hepimize güzel haberler getirir
Ahh kuzum ben daha bursadayim kavinvelidelerdeyiz. Az once cok trafik olur feribotla gidelim dedim cumartesi 12ye bos yer bulduk bileti aldik. Mayis ta zaten evde degildim dogru duzgun 20 gun tatile gittim. Simdide 9 gun nasil ozledim varya cocuklarimi ozledim birde biran once gitmek istiyorum.

Kızlar iyi akşamlar.
Bu ay ovü testi ile ilerlemiyorum biliyorsunuz..
Geçen aydan elimde iki test kalmıştı.
Birini biraz önce yaptım.
Pik olmuş gibi görünüyor.
Bugün 11. Günüm..
Sanırım bu ay da erken yumurtlıcam.
Yüksek ihtimal 12.gün yumurtlama olacak..
Pazara kadar full devam edicez çalışmalara..
Siz ne görüyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_20190606_210228.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 31
T, daha koyu C den o yuzden catladi çalıcak durumda. Senle ayni kaderi paylasicaz sanki kizzzzzzz
Gecen ay bende lh ile ilerlemedim ve 2 tane kalmisti onlari denemistim pik zamani.
Kür yaptim ve 2 gune 1 calisma

Hadi inşallah guzel haberini de alacagiz bat a 2 kala

Ayy bu kadar olur :)) birebir aynısı :) bide hamilelik haberimi verdim mi tamamen seninle aynı şeyleri yaşamış olucaz inşallah :)))

Aman kuzu geç olsun güç olmasın sağ salim varın inşallah

Canım pik gerçekten. Hadi inşallah ben bu ay senden çok umutluyum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…