Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız gebersin hala bizimle yatıp bizimle kalkıyorsun. Allah kalbine göre versin canım ya. Rabbim karnnındakine de kızına da hayırlı yazılar yazsın kuzum. Gerçekten güzel insansın. Büşracım ve diğer arkadaşlarım da hepiniz sağolun

Ay yazım hatası olmuş gebesin olacaktı çok pardon

Amin canim , Allah razı olsun senden.
Senin de kıymetli evlatların bir ömür hayırlı sağlıklı ve musmutlu yaşasınlar insallah.

Ben en fazla 2 ay sonra buraya veda ederim,
O zamana kadar birkac arkadaştan guzel haberler almayi ümit ediyorum(sen de dahil)

Amin kuzum. Ben de zaten girmene izin vermem çok telefon yok bundan sonra bebişin için

B busra89 seninle aynı gidiyoruz inşallah bu ay birlikte ayni zamanda bebislerimizi de öğreniriz. ay her gün ne zor geçiyor. Bu ay çok stresliyim. Bu gün her an aglamakliydim. Yükseklisans yapıyorum bu ay tamamlamak zorundayım tezimi son 12 günüm kaldı ama sanki yetişmeyecek.... Adet zamanım da tez sunma günüme denk geliyor. Bebeği mi düşüneyim, tezi mi düşüneyim bu stres altında napayım bilemiyorum. Çok bunaldim aaaaaaaaaa aaaaaaa bağırmak istiyorum.......
Eşim de yazık gözümün içine bakıyor evdeyiz diye ilgi bekliyor ama beni de bunaltmak istemiyor tezimi bitireyim diye. Bense hiç konsantre olamıyorum çok zor durumdayım hanimlar. Kaygı tavan yapmış durumda

Merhaba kızlar, adete 5 gün var .Test yapsam çıkar mi ki ? 2 gün önce yaptığım negatif çıktı. yumurtlama haftasında 1 kez birliktelik oldu .umitlenmeli miyim?

Her şey üst üste gelmiş desene.. Şimdilik kaçanı kovalamak lazım yani yüksek lisansını bi atlat hayırlısıyla.. Belki adet olmazsın bu ay :)))) inşallah güzel haber veririz birlikte bakalım :)

alnı test aldım şimdi 2 tane eve gidince yapcam çünkü duramiyorum acaba adete 5 gün önce silik çizgi gören olmuş mudur

Kızlar çörek otunun 5.günü bugün. Yarından itibaren bırakıcam sanırım. İki gündür korkunç bir baş ağrısı ki dün gece uykudan uyandım ağrıdan o kadar feci. Ağzımda da yaralar çıktı. Belki bu kürden kaynaklı değildir bilemiyorum ama kötüyüm bildiğiniz. Sinüzit de olabilir hiç tadım yok. Sanki Rabbim dur diyor bana bu bebek konusunda ne zaman hazırlansak bir sıkıntı çıkıyor. Asla isyan değil tövbe ama karıştım yine ben be kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…