• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar iyi geceler.. 3 gündür burun akıntısı hapşuruk şikayetim var ateş boğaz ağrısı eklem ağrısı öksürük gibi şikayetlerim yok. Sanki böyle üşütmüşümde nezle olmuşum gibi. Ama bi taraftanda covidden korkuyorum. Pozitif kimseyle temasım olmadı. Yani bilinen. Bu hastalığı geçiren arkadaşlar vardı grupta sizlerde ne gibi şikayetler oldu? Test yaparlar mı bilmiyorum ama pozitifsem birilerine bulaştrırm diye çok korkuyorum
Dediklerin yaygın belirtiler değil, bence başka sıkıntın yoksa evde kal, hastaneler fena.

Günaydın canım ☀
Göremiyorum seni buralarda. İyiyiz sen de iyisindir inşallah😊 Bebiş nasıl nasıl geçiyor günler
Evet canım öyle oldu. Geliyorum arada yazıyorum ama sayfa maşallah baya kalabalık. Kim bana yazdı kime cevap yazdım kim kaldı derken kaçırıyorum ipin ucunu. Hepsini okuyum diyorum bu sefer de yetişemiyorum sayfa sayfa oluyor😂
İyiyiz canım çok şükür herşey yolunda. Kontrole gitmiştik maşallah 1 kilo 100gr olmuş minnoşum 😍 her zamanki gibi annesini tekmelemekle meşgul 🤗 sizler napıyorsunuz?

Evet canım öyle oldu. Geliyorum arada yazıyorum ama sayfa maşallah baya kalabalık. Kim bana yazdı kime cevap yazdım kim kaldı derken kaçırıyorum ipin ucunu. Hepsini okuyum diyorum bu sefer de yetişemiyorum sayfa sayfa oluyor😂
İyiyiz canım çok şükür herşey yolunda. Kontrole gitmiştik maşallah 1 kilo 100gr olmuş minnoşum 😍 her zamanki gibi annesini tekmelemekle meşgul 🤗 sizler napıyorsunuz?
Maşallah canım büyüyor minikler 😊
Biz de 1020 gr olmuşuz. Aşı oldum bugün kan verdim. Yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. Ufaktan ağırlar başladı 🙈 8 kilo almışım bizde durumlar böyle

Kizlar aranizda kannicin bunu kullanan varmi

Eklentiler

• 15DA014D-B47D-45AE-865D-D69114646AA4.webp
    15DA014D-B47D-45AE-865D-D69114646AA4.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 32
Evet gördüm unibaby yorumlari da iyiydi. Bu sıra deterjanları araştırıyorum. Sizlere de sormak istedim
Canlar sıvı deterjan yumuşatıcı yerine doğal sabun tozu kullanılması öneriliyo 1 yaşa kadar diye biliyorum sonrası tercih meselesi ...

İyi akşamlar kızlar kullandığınız magnezyum takviyeleri neler ? Ben efermag kullanıyorum ama kramplarım hala devam ediyor doktor iki doza çıkar dedi daha etkili bi şey varsa önerilerinizi bekliyorum
Canım doktorum bunu önerdi sabah akşam olarak gayet iyi geliyo ağrım olunca içiyorum öyle pek ilaç taraftarı değilim onun yerine soda icebilirsin .

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-14-13-27-33-54.webp
    Screenshot_2020-09-14-13-27-33-54.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 43
Maşallah canım büyüyor minikler 😊
Biz de 1020 gr olmuşuz. Aşı oldum bugün kan verdim. Yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. Ufaktan ağırlar başladı 🙈 8 kilo almışım bizde durumlar böyle
Bende 9-10 kilo almışım canım ama hiç belli olmuyor kenardan. Sadece göbüş var. Başka bi değişiklik yok 🤗
Nasıl ağrılar başladı?

Tamamdır. Araştırmalarımı sabun tozu üzerinde yoğunlaştırıyorum. Çok yardımci oldun. Sağolasın👍🖐

Ben dalan roxy toz sabun aldım, yorumları da iyiydi. Hem kendi çamaşırlarımızda hem bebeğin kıyafetlerinde kullanmayı düşünüyorum. Sadece kalıntı kalmasın diye önlem olarak ek durulama yaparım belki deneyerek göreceğim onu da :)

Ben dalan roxy toz sabun aldım, yorumları da iyiydi. Hem kendi çamaşırlarımızda hem bebeğin kıyafetlerinde kullanmayı düşünüyorum. Sadece kalıntı kalmasın diye önlem olarak ek durulama yaparım belki deneyerek göreceğim onu da :)
İnşAllah memnun kalırsın. Leke çıkarması da önemli. Bu ay bebisin kıyafetlerini tamamlayıp bir daha ki ay yıkamayı düşünüyorum bende. Şu an az kıyafeti var. Bu arada da deterjan bulayım dedim. Sağol paylaştığın icin🖐👍

dalan degil ama duru granul matigi ben birkac kez denedim kalinti yapmadi hic o da yapmaz sanirim. Bebegin esyalarini yikamadan once kendi kiyafetlerinizde denersiniz😊

Bende 9-10 kilo almışım canım ama hiç belli olmuyor kenardan. Sadece göbüş var. Başka bi değişiklik yok 🤗
Nasıl ağrılar başladı?
Çatı ağrıları oluyor arada. Yatakta dönerken falan ağrım oluyor karnımda. Şimdilik bir sorun yok ama idrar tahlili verdim doktorum bakmak istedi. İkinci gebelikte ağrılar erken başlayabiliyormuş

Back
X