• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de magnet düşündüm de kim gelcek ki yaptırcam kalırlar diye yaptırmayayım dedim. Hiç değilse çikolata kalsa da yenir 😂😂😂 zaten biz korona atlattık evimize kimse gelmez 🤦🏻‍♀️
Olsun canım senin de böyle olsun zaten virüs yüzünden herşey kursağımızda kaldı ya 😔😔😔

gunaydn kizlar. sabah sabah esime gelen is teklifi ile uyandik napcagmzi sasrdk. suanki is yernde maasi dusuk. asgari ucrete yakin diyeblirim. 2800 aliyor. yeni bir is teklifi geldi 4300 veriyolarmis. ama biraz yorucu bir ise benziyor esim kabul etcem diyor ama ben braz korktm cunku bebekte oluyor ve sanki okadar da yanimizda olamicak gbi bu yeni iste
Canım sadece maaş yüksek diye geçmeyi direk düşünmesin zaten kendisine uygunsa ve tabi en önemlisi iş teklifinin geldiği firma bunlarda çok önemli Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyle hamile moduna girip yavaşlamak istemiyordum. İşe gidip geliyorum, temizlik yapıyorum üstüne yemek falan ama bu haftaya kadarmış herhalde 😅 yine yapıyorum bu söylediklerimi ama sanki evi kırklamışım gibi yoruluyorum artık bir de dünden beri ayıptır söylemesi alt taraftaki kemiklerim ağrıyor çatı mı genişliyor orada ne oluyor bilmiyorum ama o yüzden artık yorulmamaya karar verdim. Sende çok yorma artık kendini 🙏 İnşallah sorunsuz, sıkıntısız vaktinde gelsinler canım 🙏🥰
Bende evde aktifim öyle yürüyüşe filan çıkamıyorum zaten en fazla 15 dk oneriliyomus bu haftalardan sonra doğumu tetiklediği için 🙂 daha benim agirlasacagim ilerde öyle yada böyle geçecek inşallah son 75😁

gunaydn kizlar. sabah sabah esime gelen is teklifi ile uyandik napcagmzi sasrdk. suanki is yernde maasi dusuk. asgari ucrete yakin diyeblirim. 2800 aliyor. yeni bir is teklifi geldi 4300 veriyolarmis. ama biraz yorucu bir ise benziyor esim kabul etcem diyor ama ben braz korktm cunku bebekte oluyor ve sanki okadar da yanimizda olamicak gbi bu yeni iste
Her bebek kısmetiyle gelirmiş 🤗 hayırlısı olsun ilk zamanlar babaya ihtiyaç duyabilirsin ama ilerleyen zamanlarda alışacağın için sen tek başına yetersin. Zaten doğum izni var bir de eşin doğum izni alır o sıra yanınızda olur yine 😇

Ben de çok istiyorum, resmen Katya o alet. Eşimi kandırabilirsem aldırcam ben de. Üstüne sepet koyup içine bebelerini koydurup gezdiren bile gördüm 😂😂😂 tabi güvenliksiz bir hareket ama çok tatlı 😂😂 doğum hediyesi olarak aldırsam mı ki 🙄😂
Kesinlikle aldır canım bebelerle temizlik yapmak iyice zor olacak zaten 😉

Ay o robotlarda benim de gözüm var ama çok pahalı geliyorlar bana. Şöyle bin küsürlerde olsa daha alınabilir bir fiyatı olurdu ama inşallah ilerde nasip olur. Yeni mopluları çıkmış hatta hem süpürüyor hem siliyor, hamilelikte yatarken mis gibi dip köşe temizlik 😍😁
Valla 6 aydır onun için para biriktirdim canım. İnşallah sağlam bişeydir de uzun uzun kullanırım. Gerçekten silip süpürüyor sen ayakları uzatıp çay keyfi yapıyorsun 🥰😍

Gunaydin canım. Maaşallah güzel bir teklif açıkçası. Maaşın yanısıra iş yerinin sosyal hakları da önemli. Benim eşimin de işi epey yoğun ama hafta sonları evde, resmi tatilleri var, bazen iş yoğunluğunda 1 saat bile fazla çalışsa o ay mesai ücreti verilir, maaşı da iyi olunca yoğunluğa da katlanıyor. Rabbim herkese hayırlı kazanç kapıları açsın inşaallah.

cyd86 cyd86 canım normal demek ki ben ameliyatlı olduğumdan daha fazla hissetmeye başladım sanırım 😶
Olabilir canim, sen yine de doktoruna gittiğinde sorarsın. Veya sağlık ocağına da sorabilirsin. Sağlık ocağında benim takiplerimi yapan hemşire kendi cep telefonu numarasını verdi bana aklına takilan birşey olursa ara sor diye.

Hayırlısı olsun canım dusunup tartin yaşadığınız ilerde bağlı bebeğin masrafları da olacak açıkçası ama yoruculuga bişey diyemem bebekler gerçekten uğurlu geliyo. Bizde ev aldik eşimin işi iyiye gitmeye başladı bana iş teklifi geldi kabul etmesinde bebekten sonra gerçekten değişimler oluyo özellikle kız bebekte bu çok oluyo çevremden de biliyorum 🙂

gunlerdr bebek kyafeti ykayp utu yapiyorum. tam bittidiyorum kaynvaldem bsey alms getirms oluyo anem bisey getriyor. arkadasm cocugunun eski esyalarndan veriyo derken basa donuyorum. eger hala bu ise girismeyen varsa yapin kzlar. cok yrucu oluyo sakn son ana brakmayn bzm camasirlar gbi degller ufack ufack tam delirmelik😂

Güle güle kullan canım, bende istiyorum da bakalım bebişin masraflarından bize sıra gelmiyor daha 😅 çok ses çıkarıyor mu onu merak ettim geçen biri paylaşmışta çok sesli geldi bana. Modele göre değişiyordur belki o yüzden sorayım dedim
5 çalışma modu var en yüksek seviyede sesi çıkıyor ama ilk iki üç seviyede uyuyan bir bebeği uyandırmayacak kadar ses çıkarıyor canım. Hatta eşim de uykumu getiriyor sesi dedi gerçekten bebeği uyutmaya bile yarayabilir sesi o derece rahatlatıcı bi ses çıkarıyor benim de uykum geldi salonu temizlerken 🤣

gunlerdr bebek kyafeti ykayp utu yapiyorum. tam bittidiyorum kaynvaldem bsey alms getirms oluyo anem bisey getriyor. arkadasm cocugunun eski esyalarndan veriyo derken basa donuyorum. eger hala bu ise girismeyen varsa yapin kzlar. cok yrucu oluyo sakn son ana brakmayn bzm camasirlar gbi degller ufack ufack tam delirmelik😂
Benim deterjanlarım geldi, bugün bismillah deyip başlıyorum hadi bakalım 🤭 yıkayıp kurutmak neyse de, beni düşündüren ütü yapmak 😣

Gunaydin canım. Maaşallah güzel bir teklif açıkçası. Maaşın yanısıra iş yerinin sosyal hakları da önemli. Benim eşimin de işi epey yoğun ama hafta sonları evde, resmi tatilleri var, bazen iş yoğunluğunda 1 saat bile fazla çalışsa o ay mesai ücreti verilir, maaşı da iyi olunca yoğunluğa da katlanıyor. Rabbim herkese hayırlı kazanç kapıları açsın inşaallah.

Olabilir canim, sen yine de doktoruna gittiğinde sorarsın. Veya sağlık ocağına da sorabilirsin. Sağlık ocağında benim takiplerimi yapan hemşire kendi cep telefonu numarasını verdi bana aklına takilan birşey olursa ara sor diye.
Hayırlısı olsun canım dusunup tartin yaşadığınız ilerde bağlı bebeğin masrafları da olacak açıkçası ama yoruculuga bişey diyemem bebekler gerçekten uğurlu geliyo. Bizde ev aldik eşimin işi iyiye gitmeye başladı bana iş teklifi geldi kabul etmesinde bebekten sonra gerçekten değişimler oluyo özellikle kız bebekte bu çok oluyo çevremden de biliyorum 🙂
resmi tatiller ve pazar gunleri tatil. ama mesai yaptgnda ekstra bir mesai almiyomus cunku is akislari soyle imis. bir cizim yapmasi isteniyor mesela br de sure vriyolar atiyorum 3 gun. sen onu istersen mesai saatlerinde bitir istersen mesaiye kal 3 gune bitr diyolarms mecbur kaliyomssn

Eki Görüntüle 2703409 bundan sipariş verdim bugün kızımla oğlumun odasına da bir kısmına duvar kağıdı yaptık eşimle yalnız bu yaptığımı dr um.duysa beni gebertir benim.gibi sadece yemek yapmak için kalkması gereken kişi nerdeyse bütün işleri yapıyorum
Çok güzelmiş fiyatı nedir acaba canım?

Ben o durumu daha önce yaşadığım için bu defa tedbirli davranıp 2 ay önce hepsini yapıp hurca koydum 😂 bi kaç parça var şimdi yeni aldığım çok bişey yok ama rahatım o yüzden 🙏🏻🤗

resmi tatiller ve pazar gunleri tatil. ama mesai yaptgnda ekstra bir mesai almiyomus cunku is akislari soyle imis. bir cizim yapmasi isteniyor mesela br de sure vriyolar atiyorum 3 gun. sen onu istersen mesai saatlerinde bitir istersen mesaiye kal 3 gune bitr diyolarms mecbur kaliyomssn
İsin içeriğine göre eşin degerlendirecek o zaman canım. Hayırlısı olsun

ayy esim bundan isteyip duruyordu sakin alma diyodum simdi senin yorumunu okudum meger almis kargodaymis nasil kizdim niye masraf yapiyosun diye🙈
Kız sen deli misin? Benimki de hamile olmasan aldığın gibi geri iade ettirirdim bu kadar para verilir mi diye ilk gün kafamın etini yedi. 3. Gün de valla bilseydim önceden al derdim sana. Evin havası değişti meğer toz içinde yaşıyormuşuz iyi ki almışsın diyor şimdi. Kesinlikle memnun kalacaksın 😉

Kız sen deli misin? Benimki de hamile olmasan aldığın gibi geri iade ettirirdim bu kadar para verilir mi diye ilk gün kafamın etini yedi. 3. Gün de valla bilseydim önceden al derdim sana. Evin havası değişti meğer toz içinde yaşıyormuşuz iyi ki almışsın diyor şimdi. Kesinlikle memnun kalacaksın 😉
Canım senin aldığın model hangisi, sadece süpürme özelliği mi var yoksa hem süpürme hem silme mi?

Back
X