Hahaha bi de günde 5 kez aradığını çat kapı geldiğini düşününsize gözüm kaldı dedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha bi de günde 5 kez aradığını çat kapı geldiğini düşününsize gözüm kaldı dedim
![]()
Eşin istemiyoruz anne evine git demesi lazım öyle bir durumda umarım gerek kalmaz canımEn buyuk korkum o insallah yapmaz![]()
ben atlet almicam emzirme sutyeni aldm yeter o banaArkadaşlar kaplı emzirme atletinden alan veya daha once kullanan var mı? Normal penye turu olanlarda gogus ucu cok belli oluyor surekli gogus pedi kullanmak gerekiyor kaplilar nasil olur ki
Amin canım inşallahSaglikla zamaninda gelsin insallah canim yorma kendini dinlen Allahin izniyle vakitli gelir![]()
Amin canım İn şa Allah, sağlıklı ve fakirinde kucağımıza alalım bebişlerimiziAy hadi inşallah vaktinde gelsinler bebişler
Çok şükür kontrol güzel geçti bugünhareketli bir hafta oldu deyince dr gözleri açıldı
rahim ağzı 35 mm minigim 2 kilo olmuş masallah
bir hafta önde gidiyor uzun süredir. Nts bağlandı şancı çıkmadı. Tek gıcık eden şey lekelenme
bu haftaları görmek bile hayaldi bana gerçek oluyor hamd olsun
inşallah vaktiyle sağlıcakla gelir bebegim
ve tabisi tüm bebisler vakitli gelsin inşallah
![]()
gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti![]()
Kontrolden çıktım kızlar. 1880 gr 43 cm miniğim. Biraz aşağıda dedi bende birkaç gündür kasılma hissediyorum. Hareketlerini %50 azalt dedi. Kendime çok yüklendim bu ara sanırım. Gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama aşağıda olma konusu biraz canımı sıktı doğrusu rahim ağzında bir açılma yok dedi ama inşallah vakitlice gelir bebeğim ve bütün bebeklerimiz![]()
Ay MaşallahBenim delikanlıda sevmiyor gerilip gerilip vurdu düşsünler karnından diye hep kumanda telefon felan koyduğunda yapardı ultrason çubuğuna da vuruyor alıştık artık
Benimki oğluş canımSağol canım. Evet, kızım onu seçince kıyamadım, dedim pandalı olsun
Sana kolay gelsin, kolay iş değil bu ama çok keyifliBirde kız çocuğu için herşey o kadar güzel, o kadar ciciş
❤❤❤
Hayır canım erken değildir, bebişler 28ci haftadan artık doğum pozisyona dönüyorlar, yani başı aşağı oluyorlar. Ama tabi herkeste farklı kimin 28 ci haftasında kimin 36 cı haftada.Erken degilmi daha benimde karnim küçüldü sanki acaba benimkide yolu buldumu
InşAllah Chicco alıcam sanirim. Çünki mustela yeni yeni kulaniliyoe burda. Pek fazla ürün çeşitleri yok chicco kadar.Ben kızımla Mustelanın kullanıyordum, memnundum çok. Oğlum için Chicco aldım, bakalım. Eğenim çocuklarına kullanıyor, çok memnun, onun tavsiyesiyle aldım :)
Birde benim mutluluğumu görseydin. Çok heyecanlandım, gözlerim yaşardı mutluluktan... yüzünü bu kadar net hiç görmedim, birde gülümsedi, ben eridim resmenYa ne mutlu artık tabi oda hazırlanıyor annesine kavuşmak için ondan gizlememistir yüzünü![]()
Doktora sorman lazım canım bı çıkınca zor geciyo diye biliyorumMerhaba arkadaşlar hamilelikte olan hemoroid gebelik bittikten sonra geçer mi
sorayım canım ilk hamilelikte yaşayan varsa belki cevap bulurum dedimDoktora sorman lazım canım bı çıkınca zor geciyo diye biliyorum![]()
Zorlamadan oluyo baharatlı seyler tuketme daha da tetikliyo diye biliyorum herkeste aynı olacak değil ama teyzemde o sıkıntı vardı normal doğumda çok zorlanmisti bı sürede devam etti şuan gectimi bilemiyorumsorayım canım ilk hamilelikte yaşayan varsa belki cevap bulurum dedim
Ay maşallah sübhanallah canımBirde benim mutluluğumu görseydin. Çok heyecanlandım, gözlerim yaşardı mutluluktan... yüzünü bu kadar net hiç görmedim, birde gülümsedi, ben eridim resmen![]()
Bende Egepol’e gidiyorum canım evime çok yakın ve yeni doğan yoğun bakımı var diye tercih ettim açıkcası. Doktorun kimdi peki? Bir de şu an Ege yaşamdan memnun musunCanım bende İzmirdeyim. Egepole gidiyordum ama vaz geçtim. Şimdi Ege yaşam hastanesine gidiyorum. Sen hangi hastaneyi tercih ettin? Sana şaka gibi gelebilir ama ben bir kere Tepecik kadın Doğumda yattım yarım gün. Oradaki doktorlara bayıldımHiç Egepoldeki doktorum o kadar ilgilenmedi benimle. Eşime orda Doğum yapmak istiyorum dediğimde çok kızdı bana
Kabul etmedi. Sonradan öğrendim, perinatolojı doktorlar ancak sorunlu gebelik takib ediyorlar, benimki normal çok şükür.