2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktorun normal dediyse için rahat olsun canım.

Hiç duymadım, acaba ne işe yariyor ve nasıl birşey?
🤔

Benim de uzun süredir karnimin içi acıyor daha sola döndükçe.

Evet benim doktorum da söylemişti hurma rahim ağzını yumuşattigi icin günde 1-2 taneden fazla tüketme dedi.
Doğuma yakın zamanlarda açılmayı kolaylaştırmak için günde 5-6 tane yiyenler var.

Görümcem de 2 kızında Huggies kullandı ve çok memnundu gerçekten ama sonra marka Türkiye'den çekilmiş
.

Allah şifa versin canım, inşaallah tez zamanda şifa bulurlar. Bizim yakın aile dostu bir abimiz 20 gün entübe olduktan sonra iyileşti canım, umudunuzu kaybetmeyin Allah'ın izniyle atlatacaktir.

Pandemi sebebiyle fotoğrafçı olmayacak. Olsaydı eğer bana fiyatı 800TL olarak söylendi, sınırsız poz çekiyormus doğum öncesi, doğum esnasi ve doğumdan 1 gün sonra olacak şekilde. Pozları photoshop vs uygulayıp bize CD olarak teslim ediyor biz istediklerimizi cikarttiriyiruz. Diğer seçenek de sanırım 50 poz seçiyoruz o albüm olarak teslim ediyor onun fiyatı 1000TL

Maaşallah, bebeğinizi güle güle büyütün
🤗
Canım ağrıyı azaltiyormus ek ücrete tabiiymis

Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
İlk doğumun olacak ama doğumu kolaylaştırdığı doğru onun dışında ananas.. ilişki filan da oneriliyo bide Meryem Ana otu var oda kolaylik sagliyomus bildiklerim bu kadar 🤭

Kizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?

Kizlar hepiniz magnezyum iciyorsunuz galiba benim doktorum vermedi bende sormadim ama kramp da olmuyor. Sadece kramplar icin mi iciliyor yoksa baska faydalari da var mi?
Bana kramplar başlayınca vermişti canım ama daha bir çok faydası da varmış okumuştum daha önce. Gerekli görseydi başlardı herhalde ama doktorun ne bileyim sor istersen bi?

Bana kramplar başlayınca vermişti canım ama daha bir çok faydası da varmış okumuştum daha önce. Gerekli görseydi başlardı herhalde ama doktorun ne bileyim sor istersen bi?
Bi dahaki kontrolde sorayim🌸

Kramplar başlayınca veriliyor sanırım bende geç başladım kullanmaya bacaklarım kasılmaya başlamıştı uykumdan uyandırıyodu 2 aydır kullanıyorum

Back
X