gerçekten bende öylebende akşamdan beri okuyorum sinir oldum kocasına valla bebeğe bir iki bişey alıp taksiye atlayıp hastaneye gidesim var ziyyarete

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten bende öylebende akşamdan beri okuyorum sinir oldum kocasına valla bebeğe bir iki bişey alıp taksiye atlayıp hastaneye gidesim var ziyyarete
Umarım zahmet edip almıştır çünkü aldığını bile düşünmüyorum ütüsünü yıkanmasını geçtimBiz Betül'de bu kadar heyecan yaptıysak kendimizde ne hale gelcez acabaay kıyafeti de yok bebişin şimdi alınsa yıkanmadan mı giycek kafamda deli sorular. İnşallah hayırlısıyla sağ salim doğmuştur da o kısmı da halledilmiştir
![]()
Bilmiorum ki canım şu an tek bildiğim kocasının yerinde olmak istemezdimYuksek derecede utulese meselaise yararmı ki
Artık hepimiz her an herşey olabilir moduna girdik galibaBetül doğurmuştur diye geldim hala ses yokBende kontrole geldim bakalım bizimki ne alemde eşim dogurup geliyormuşsun diyip duruyor
![]()
Mecburen almıştır artık, inşallah utanıp almıştır yazık valla. Ben de eşimi rahat sanıodum ama çok şükürUmarım zahmet edip almıştır çünkü aldığını bile düşünmüyorum ütüsünü yıkanmasını geçtimbenim vicdanım çok rahatsız oldu eşi nasıl rahat anlamıyorum
![]()
Bilsem giderdim inanbende akşamdan beri okuyorum sinir oldum kocasına valla bebeğe bir iki bişey alıp taksiye atlayıp hastaneye gidesim var ziyyarete
Benim de canım 34te dönmüş bi ara çok hareketlendi karnım bayağı bi şekil değiştirdi durmadan, bi ağrı saplandı bikaç dk kilitlendim ters bi şeyler mi var diye düşündüm hatta kordonla ilgili ama hareket devam edince doktora gitmedim daha , demek o zaman dönmüş minik, yani çok bariz değil ama az çok hissediyorsun ve fotolardan anladım birde bakıyorum artık aşağı doğru durmaya başladı göbeğim şekli bozuldu tam yatay dururken sarkık konuma geçti göğüsler gibi olduKuzum sen eşine bakma o mu doğuracak sen mi. Senin sağlığın için hangisi iyiyse onu tercih et. Herkes ister normal doğurmak belki ama sağlığın ve bünyen neyi kaldıracaksa onu tercih etmen lazım.
Bende ağrılar hafif ama döndü mü dönmedi mi anlayamadım gitti. Yarın olsun da bi öğreneyim artık meraktan çatlıcam ya
Amann kuzum dönsün de acıtsın o minik ayaklar hiç önemli değil doğunca yerim ben onun ayaklarını dönsün yeter ki minik kızım![]()
Bebek geliyo ütülemeye zaman yok bacımYuksek derecede utulese meselaise yararmı ki
Bebek sahibi olmak çiftlerin her ikisini de ilgilendiren bir konu bu süreçte hevessiz, ilgisiz ve boş bulunan eşlere tahammül edemiyorum. Benim için boşanma sebebi bile olabilecek bir konuyken kadınların hamile haliyle duygusal şiddete maruz bırakılması, heveslerinin kursağına dizilmesini tahammül edemiyorum. Kimsenin bütçesi birbiri ile aynı değil ama bütçe dahilinde alınabilecek şeyler alınabilir ebeveyn olmak planlı olması ve maddi manevi bu sürece hazır olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor..Mecburen almıştır artık, inşallah utanıp almıştır yazık valla. Ben de eşimi rahat sanıodum ama çok şükür![]()
Ben de geceden beri onu düşünüyorum. Üzüldüm çok. Insallah hastanesinde sterik takim falan verıyorlardır gerçi özel degil devletti sanirimBiz Betül'de bu kadar heyecan yaptıysak kendimizde ne hale gelcez acabaay kıyafeti de yok bebişin şimdi alınsa yıkanmadan mı giycek kafamda deli sorular. İnşallah hayırlısıyla sağ salim doğmuştur da o kısmı da halledilmiştir
![]()
Hangisi senin leke çıkarıcın canım?
Betül çalışıyordu zaten, eşide çalışıyor bildiğim kadarıylaBebek sahibi olmak çiftlerin her ikisini de ilgilendiren bir konu bu süreçte hevessiz, ilgisiz ve boş bulunan eşlere tahammül edemiyorum. Benim için boşanma sebebi bile olabilecek bir konuyken kadınların hamile haliyle duygusal şiddete maruz bırakılması, heveslerinin kursağına dizilmesini tahammül edemiyorum. Kimsenin bütçesi birbiri ile aynı değil ama bütçe dahilinde alınabilecek şeyler alınabilir ebeveyn olmak planlı olması ve maddi manevi bu sürece hazır olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor..
Betül sadece örnek, daha kötü psikolojik şiddete maruz kalan hem cinslerimiz var bir yerlerde..
Bana şöyle yapıldı, bana bu yapıldı demeyi hiç sevmiyorum bildiğim tek şey hiç bir anne adayının ötelenmeyi hak etmediği.. yıllar sonra betül evladına baban böyle yapmıştı diye anlatacak unutamayacak..