- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Tmm cnm tşk ederim tavsiyelerin için sağlıklı dogumlar hepinizeCanım meyvelerden sonra mutlaka bir kase yoğurt ye düşürüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm tşk ederim tavsiyelerin için sağlıklı dogumlar hepinizeCanım meyvelerden sonra mutlaka bir kase yoğurt ye düşürüyor
Bende meyve ve tatlıların yanında 1 bardak süt içiyordum şekerim yüksek olduğunda, öyle önermişti cnm oda aklında olsun . Dengeliyormuş emilimi.Tmm cnm tşk ederim tavsiyelerin için sağlıklı dogumlar hepinize![]()
Ben 3.aydan sonra boyatmıştım, bende de genetik beyaz o kadar çok ki. Bu hafta bir kez daha boyatmayı planlıyorum. Bilimsel olarak kanıtlanan birşey yok tabii konu ile ilgili. Ben bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum pek
Korkma canım çok düşük bi ihtimal, sen tedbirini al bağışıklığını güçlü tut inşallah bi olumsuzluk yaşamadan sağlıkla doğumuna gidersin Allah yardımcın olsun.İnsallah öyledir dua edin lütfen astımım var cok korkunc![]()
Tmm cnm teşekkürlerBende meyve ve tatlıların yanında 1 bardak süt içiyordum şekerim yüksek olduğunda, öyle önermişti cnm oda aklında olsun . Dengeliyormuş emilimi.
hepimiz sag salim alalım insallah canımAyy hadi hayırlısıyla kuzum bende doğum tarihleri belirlendikçe heyecanlanıyorum valla :) inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına :)
BendeBetül doğurdu ben hazırlığı hızlandırdım![]()
kuzum bana doktorum kullanmasan daha iyi demişti sıcak su torbasını. ayağını fön makinesiyle ısıt bence ben öyle yapıyorum veya polar battaniyeye sarıyorumKızlar bgn biraz gaz sorunum vardı, sıkıştırdı resmen ben de ayaklarımı üşütmüşümdür diye ayak altıma sıcak su torbası koydum şimdi de ayaklarımdaki ödem arttı biraz. Sıcak su torbasıyla ilgisi vardır di mi sonuçta sıcak ödemi tetiklerhemen tansiyonuma baktım normal, çok tuzlu da yemedim, çok sarkık da durmadılar
![]()
Ay bundan sonra ben de kullanmam. Hamilelikte ayağa konabilir diye okudum araştırdım ama bu sefer de ödem yaptı. Evet bi daha koymayayım benkuzum bana doktorum kullanmasan daha iyi demişti sıcak su torbasını. ayağını fön makinesiyle ısıt bence ben öyle yapıyorum veya polar battaniyeye sarıyorum
İnşallah eşinde yoktur canım tabi dua ederiz sen kalbini ferah tutmaya çalış hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah bir sıkıntı olmadan.İnsallah öyledir dua edin lütfen astımım var cok korkunc![]()
Aynen canım muhtemelen sıcak su torbasından kaynaklanmıştır. Sıcak çok etkiliyo ödemi. Korkma kullanma torbayı bence geçer.Kızlar bgn biraz gaz sorunum vardı, sıkıştırdı resmen ben de ayaklarımı üşütmüşümdür diye ayak altıma sıcak su torbası koydum şimdi de ayaklarımdaki ödem arttı biraz. Sıcak su torbasıyla ilgisi vardır di mi sonuçta sıcak ödemi tetiklerhemen tansiyonuma baktım normal, çok tuzlu da yemedim, çok sarkık da durmadılar
![]()
Tamam kuzum kullanmam daha en iyisi çorap giymek artık evde de. Nefret ediyorum evde çorap giymekten ama artık şart, hem lohusa dönemine de hazırlık olurAynen canım muhtemelen sıcak su torbasından kaynaklanmıştır. Sıcak çok etkiliyo ödemi. Korkma kullanma torbayı bence geçer.![]()
Evet kuzumm pek sevip tercih etmesek de mecbur giyiyoruz üşütmemek için bende giyip duruyorum mecburen üşütürüm diye. Lohusa döneminde de giyip durcaz zaten soğuk almayalım diye napalım artık katlancazTamam kuzum kullanmam daha en iyisi çorap giymek artık evde de. Nefret ediyorum evde çorap giymekten ama artık şart, hem lohusa dönemine de hazırlık olur![]()
Benim doktorum önerdi hep kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Gaz sorunu ben de çok yaşıyorum nerdeyse hergün sıcak su torbası koyarımKızlar bgn biraz gaz sorunum vardı, sıkıştırdı resmen ben de ayaklarımı üşütmüşümdür diye ayak altıma sıcak su torbası koydum şimdi de ayaklarımdaki ödem arttı biraz. Sıcak su torbasıyla ilgisi vardır di mi sonuçta sıcak ödemi tetiklerhemen tansiyonuma baktım normal, çok tuzlu da yemedim, çok sarkık da durmadılar
![]()
Ay siz çorap deyince aklıma geldi. Ben çantama çorap koymadım yaEvet kuzumm pek sevip tercih etmesek de mecbur giyiyoruz üşütmemek için bende giyip duruyorum mecburen üşütürüm diye. Lohusa döneminde de giyip durcaz zaten soğuk almayalım diye napalım artık katlancaz![]()
Ay valla azcık daha dursunlar daha miniklerBetül doğurdu ben hazırlığı hızlandırdım![]()
Ben koydum 2-3 çift yeni alıp nolur nolmaz dedimAy siz çorap deyince aklıma geldi. Ben çantama çorap koymadım ya![]()
Canım heyecanla bekliyorum ya. Bildirimini de gördüğümde açılana kadar dua ettim nolur negatif bi şey olmasın diye. Neyseki henüz çıkmamış. İnşAllah pozitifi görürsün tatlım dualarım seninle.Canim heralde yarin belli olur devamli bakiyorum ama henuz cikmamis bu saaten sonra cikmaz heralde