Ben de ilaçsız atlattım, bol sıvı, c vitamini atlatırsın inşallah. Ağır semptomların var mı?kızımı emzirmek için ilaçda kullanamıyorum rabbim yardımcımız olsun artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilaçsız atlattım, bol sıvı, c vitamini atlatırsın inşallah. Ağır semptomların var mı?kızımı emzirmek için ilaçda kullanamıyorum rabbim yardımcımız olsun artık
Benimde 26 siGünaydın canım benim serklaj olduğu için zorunlu sezeryan 26 kasımdatabi daha önce gelmeye kalkmazsa senin bellimi
Al benden de o kadar. Şiş şu anda suratım. Sirkeli suyla geçirdim ben biraz gargara yaptım. 10 gün var doğumuma dişle uğraşmak istemiyorum şimdiAy kizlar bugunku derdim de yirmilik disim enfeksiyon olmus disciye gittim antibiyotik yazdi cekilmesi lazim ama antibiyotik rahatlatirsa dogum sonrasi cekelim gecmezse cekcez mecbur dedi. 12. haftada bi yirmilik cektirmistim zaten bu 2. olacak nedir bu disten cektigim ya hamileligimi buldu![]()
bana da arada tuzlu suyla gargara yap dediAl benden de o kadar. Şiş şu anda suratım. Sirkeli suyla geçirdim ben biraz gargara yaptım. 10 gün var doğumuma dişle uğraşmak istemiyorum şimdi![]()
Canım hayırlısı olsun iyi olmanıza çok sevindimKızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. Biz kızımla iyiyiz. Hastanede yalnızız temaslı olduğumuz için. Ama inanın hiç zorlanmadım.
Pazar akşamı bebeğin hareketlerinde azalma vardı. Doktorumu aradım gel bakalım dedi. Nst ve ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Nst iyiydi ama ultrasonda degerlerinin biraz yüksek olduğunu ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma ve karın çevresinde gerilik olduğunu tespit ettiler ve apar topar doğuma alındım. 6 buçuk saat sürdü son 1 saat siddetliydi sancılarım sadece. Ama miniğime kavuştuktan sonra geçti gitti hepsi. Muayenelerimiz iyi çok şükür emiyor bebeğim. Herhangi aksilik olmazsa muhtemelen akşam taburcu oluruz.
Bende owli aldımKontrolden geldim 35+0 iz 2700 gr 47 cm olmus kizimNst ye girdim ilk kez hic sevmedim ruhum daraldi
korse sordum doktoruma normal dogum olursa iki gun sonra kullanabilirsin dedi ama ayakli korseleri onermedi o yuzden owli alacagim bende
Bunları düşünmen çok normal kimse bilemiyo ki neyle karşılaşcağını allah korktuklarımızla karşılaştırmasın inşlallahçok stresliyim garip bir biçimde
Hep en kötüyü düşünme huyum vardı normalde de top noktasına ulaştı artık huzursuz ediyor beni..
Bu sitede okuduğum şeylerden de çok etkileniyorum artık sürekli sorular dönüyor kafamda.. Sağlıklı mı? Küveze girer mi? Beklenmedik bir şey çıkar mı?
Hem doğurup evladımı bir şekilde kucaklamak istiyorum hem de korkuyorum stresleniyorum benim gibi olan var mı bilmiyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim![]()
Aminn çok sağol canım. Evet o günlerden bu günlere sağlıkla geldik çok şükür. Rabbim sizlere de sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin.Kuzeylitekeli hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırli evlâd olsun inşallah
topikte daha hamileliğimiz belli değildi heyecanla bekliyorduk ilk sayfalarda yazismistik hatırlıyorum , Allah nasip etti bu günlere kadar getirdi çok şükür
![]()
Sağol kuzum. Amin inşallah. Allahım sizlere de sağlıklı kolay doğum nasip etsinCanım hayırlısı olsun iyi olmanıza çok sevindimSağlıkla büyüt güzel bebeğini inşallah
Darısı bizim başımıza
![]()
inşallah canım sarımsak limon yogurda abanıuorum bakalımGeçmiş olsun canım bitkisel şeyler de icilmiyor sanırım emzirirken inşallah çabucak kolay atlatirsin
koku ve tat alamıyorum sadecr canımBen de ilaçsız atlattım, bol sıvı, c vitamini atlatırsın inşallah. Ağır semptomların var mı?
muhtemelen hastaneden canım yoksa öyle dısarı, çıkmıyodum gelen giden kimsemde yoktu farklı olarak bi hastaneye gittik 6,gün kadar kaldıkbeti8892 canm çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah nerden bulaştı hastaneden mi