Günaydın güzel anneler,
Ben de aranıza katıldımmmm :)
Dün hamile oldugumu öğrendim, şu anda 4+6 günlük gözüküyoruz, sabah 2 tane test yaptım 2si de pozitif cıktı. Sonra hemen hastaneye gittik, kan değerim 133 cıktı, ultrasonda da doktorum minicik bir nokta gösterip işte burada dedi ama biz bişi göremedik pek
bizimkinin adı da susam kaldı :)
Biz eşimle 9 aydır deniyorduk, ben 33 yaşındayım eşim 38, 1,5 yıllık evliyiz. Bnde pcos vardı, bir kaç ay klomenle denedik hiç hamilelik yaşamadım tam tüp bebek süreçlerine başlamayı düşünürken salgın çıkınca biz de bebek düşüncesini askıya aldık salgın sonuna kadar, ne yumurtlama takip ettim ne de ilişki sıklığına, pıt dedi oldu bizim susam cok ilginc allahıma şükürler olsun o kadar tedavi uğraşa psikolojik hazırlanırken bişi olma sen gel pıt diye ol karantinada
son reglim 18 marttaydı, tahmini doğum 23 aralık gözüküyor, bizde durumlar böyle,
bu süreçte birbirmize destek olup sırt sırta göbüşş göbüşe sağlıkla ilerleyelim inşallah.
Ben bu sabah öğürerek uyandım, son 3 günde 2 kere kustum ciddi regl olacakmısım gibi sağ kasık tarafımda ani sancılar var sanki ben burdayım diyor susam :) memintolar da şiş ve hassas, hamileliği farkettiğimde 1 gün gecikmişti reglim, erken yakaladım ballı susamı :)
sevgiler herkesee