2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar dün gece ve bugün ateş basması oluyor bende, regl oldum 55. günde. Bugün de reglimin 3. günü ama kesildi gibi bi şey oldu, onla mı alakalıdır ki
Bende regl oldum emzirdiğim halde ve aşırı kanama oldum 2. 3. Günler de Korktum açıkcası seninde kırmızı mı oldu?

Molfix pure&soft bebek bezini kullanan arkadaşlar varsa trendyolda baya güzel indirime girmiş kaçırmayın derim :) ben stokladım hemen

Bende regl oldum emzirdiğim halde ve aşırı kanama oldum 2. 3. Günler de Korktum açıkcası seninde kırmızı mı oldu?
Evet canım kırmızıydı 2 gün sürdü sonra kesildi bi anda. Doktora yeni gitmiştim, daha regl olmana var demişti ama ben mama da verdiğimden daha kısa sürede olcaksın regl demişti, sdece emzirsem daha uzun sürermiş

Ben ilk bebekte 40 ım çıktıktan sonra ilk ayda regl oldum.ve her ay devam etti.yani hiç mama vermemiştim.bu durum kişiden kişiye değişiyor sanırım

Emziriyorum hep mama sadece gece veriyorum o da yorgunsam ama neyse normalse kırmızı gelmesi korkmayayım bari

Kizlar bebeginiz gunde kac kere kaka yapiyor? Bizimki normalde 5-6 kez yapardi son birkac gundur 3 oldu bugun sadece 1 kez yapti asiri coktu ama sadece birkez. Acaba doymuyor olabilir mi

Kizlar bebeginiz gunde kac kere kaka yapiyor? Bizimki normalde 5-6 kez yapardi son birkac gundur 3 oldu bugun sadece 1 kez yapti asiri coktu ama sadece birkez. Acaba doymuyor olabilir mi
Benim kızım 2 3 gundur yapmıyor normaldede sadece 1 kez yapardi. Doktor tavsiyesiyle günde 2 kez mama veriyorum ama yinede yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…