2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugün iki aylık olduk gerçekten o kendi zamanini biliyor sanırım dün huzursuzlakdi uykuda bastırınca susmak bilmedi carsafta sakladık öyle sakinleşti o kadar uyardım yağda verdim ama kaka yok pazartesi doktora gideceğiz zaten söylerim bişey onerirse

Canım ben dün 144 aradım yatmış denilmişti sistem guncellenmiyormus başından beri ödeme aşamasında yazıyordu öyle olunca hemen gidip çektim emzirme parasını da aldık.

Valla kuzum bı oğlum bı kızım var bide eşimin oğlu var daha ne yapayım çocuğu Allah olmayanlara versin canım en az bir sene korun ki bunyen kendine gelsin canım eşin cekmiyor valla o sıkıntıları olan bize oluyor

Aynen bu gece belli olacak bakalım Eczacı haber bekliyordu bizden akşamüstü aradık, konuştuk. Kadın ben gecesinin öyle geçeceğini biliyordum zaten sizde görmüş oldunuz dedi. Kendinden çok emin. Mastit olduğumu ve uyuyamadığımı söyledim ne yaptın peki dedi, antibiyotik içtim dedim sakın bir daha içme biz bebeğin florasını düzenlemeye çalışıyoruz başa sararsın dedi. Masaj için verdiği yağ karışımını göğsüme sürüp masaj yapmamı söyledi. Hazırladığı karışım baş, diş bilimum her ağrı için kullanılıyormuş. Çokta güzel kokuyor Demir’i acı içinde de olsa emzirdim şimdi biraz daha rahatladım umarım tekrarlamaz
Bana probiyotik başlatmasının sebebi de sanırım benimde bağırsaklarımın düzene girip bebeğe de sütten geçmesi. Çünkü her bebek emer, uyur uyanır bir sıkıntısı varsa anneden kaynaklıdır diyor. Yani beni düzeltirsek bebekte düzelirmiş.
Yarın sabah güzel haberler vereceğim inşallah, hepimize faydası olsun

Tabi canım en az iki yıl arası olmasını istiyorum çok zor annelik ilk bebegimiz ama güzelce onun ilklerine şahit olmak muazzam bişey

Ayy hadi bakalim canim guzel haberlerle gel insallahh ve dedigi seyler benim de aklima yatti bakalim olmadi ben de baslarim omega probiyotik allah ne verdiyse

Ay inşallah canım Bu arada damla sabah- akşam kullanılıyormuş akşam verdiğimde acaba içinde uyku ilacı mı var diye şüphe etmediğim değil Sabah verdiğimde de uyumaya devam etseydi tedirgin olurdum ama sabah verdikten sonra Demir çok keyifliydi bugün, nazarım değecek diye korkuyorum
Göğsüm içinde dün gece ve bugün antibiyotik almıştım eczacıyla konuştuk sakın alma bir daha bebeğin florasını düzeltmeye çalışıyoruz böyle başa sararsın dedi. Verdiği masaj yağını tüm ağrıların için kullanabilirsin, göğsüne de masaj yap dedi. Ama emzirdiğim için rahatladım daha iyiyim çok şükür

Ayy hadi bakalim canim guzel haberlerle gel insallahh ve dedigi seyler benim de aklima yatti bakalim olmadi ben de baslarim omega probiyotik allah ne verdiyse
Homeopatiyi araştırdım da tamamlayıcı tıp olarak geçiyor ve amaç hastalığı değil hastayı iyileştirmekmiş. Bana mantıklı geldi Demir’de iyiydi bugün galiba işe yarıyor
Bir de ben yoğurt, peynir falan yemiyordum gazdan dolayı ama yememi ve bebeğin buna alışması gerektiğini söyledi. Bebeğin gelişimi için ilk 1000 gün önemliymiş. Gaz illaki olacak ama gaz olduğunda masaj yapıcaksın artık ne yapman gerektiğini biliyorsun dedi.

Eklentiler

• 4C5A6132-E802-41D9-8335-5D030A26C644.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 38
Sen neden yogurt peynir falan tuketmiyodun alerjisi olmasindan mi supheleniyodun ben suan o endiseleri yasiyorum kafam bi milyon acaba alerjik durumlar icinde bi seyler yapabilir mi

Aynen dediğin şey bende de oldu 40 ta bittim 55 te 1/2 gun kanama oldu. Henüz dr gidemedim adet mi oldum ilişki kaynaklı mi bilemiyorum

Peki doğum yardımına nasıl başvuru yapıyoruz Eşim işyerine verdi evrakları. Ben öğretmenim..benim de başvuru yapmam gerekli mi
Benim de eşim özel şirket çalışanı. Kendisi aile sosyal politikalar il müdürlüğüne gitti başvurmak için ama ben ogretmen olduğum için bir forma vermisler ve doldurup kurumuma yani okuluma vermem gerektigini soylemisler. Bu şekilde yaptik basvuruyu

İlksan sayfasına girdim canım doğum yardımı gibi bir şey çıkmıyor sekme olarak . Arama butonu da yok bulamadım ben sayfa eklediğim şekilde görünüyor .
Sosyal yardım başvurusu yazıyor ya ordan yapılıyor canım. Oraya girip yeni başvuruya tiklayacaksin sonra uygun sekmeleri seçip devam etmelisin.

Sen neden yogurt peynir falan tuketmiyodun alerjisi olmasindan mi supheleniyodun ben suan o endiseleri yasiyorum kafam bi milyon acaba alerjik durumlar icinde bi seyler yapabilir mi
Yok canım alerjik bir durumu henüz olmadı ama bizim gittiğimizde doktor çok gazlı bir bebek olduğu için inek sütünden yapılan besinleri tüketme bir süre demişti o yüzden yemiyordum. Bence yapılabilir yarın arar sorarım istersen

Bu eczacı hanım bir şeyler yapabiliyor mu bilmiyorum ama homeopatide aklınıza gelebilecek her hastalık için bir reçete/remedi var. Instagramda doktor Neslihan gülmez var, hastalarını homeopati ile tedavi ediyor mucivezi hızlarda. Online muayene de yapıyor, ihtiyacınız olursa aklınızda olsun. Ben de kronik vajinal mantar için randevu almaya çok yaklaştığım bir gün homeopatiyi biraz araştırmak istedim ve içime sinmeyen bir şeyler olduğu için vazgeçtim muayeneden.

Homeopatide bir maddeye hastalığı iyileştirecek bir enerji yükleniyor, bu enerji nedir, kim nereden bulur, nasıl yükler ben anlayamadim ve kendisi de homeopati bilen doktor Ahmet Çelik e yazdım inançlarına uygun yaşamaya çalışan bir insan olduğu için. Suya okuduğunda nasıl şifa oluyorsa homeopatide de buna benzer bir enerji yüklemesi yapılıyor, iyileştiren madde değil yüklenen enerji dedi. Ne madde kullanıldığına bağlı olarak helal olmayabileceği durumlar var dedi ama daha fazla açmadı. Bu kadar mucizevi iyileşmeler sağladığı için ben biraz ürktüm açıkçası ve tam olarak anlayana, aklıma yatana kadar mesafeliyim.

Kızlar dün oğlum bütün gün çok keyifliydi, benim için akşamüstü 6 ve 12 arası önemliydi çünkü 6’da ağlamaya başlıyor 12’ye kadar kucakta oyalamaya çalışıyorduk ve kesinlikle uyumuyordu. Gelelim akşama Akşam 8-9 arası kısa bir uyku yaptı uyandı biraz vakit geçirdik. 10 gibi emzirdim, uykuya geçti ama çok fazla gazı olduğu ve sürekli ıkındığı için uyandı. Baktım uykuya geçemiyor hemen gaz masajı yaptım sonra babasına verdim uyutsun diye çünkü dün geceden çok uykusuzdum O da saat 11 gibi yüzüstü şekilde, ağzına emziğini verip yatırmış karnı rahatlasın diye. Uyuyacağını düşünmemiş çünkü kucakta hafif sallayarak uyuyordu başka türlü uyumuyordu. Ama 11’i çeyrek geçe yattığı yerde uyumuş. Sonrasında yatağına almış. Gece 3-6 ve sabah 10’da uyandı Dolunay89 annemherseyim B Bluangl

Yani işe yaradı Maşallah de annesi nasıl ulaşabiliriz eczacıya

Homeopatiyi biliyodum ama icerigine cok vakif degildm. Dogruyu soylemek gerekirse bu kadar da etkili bi sey oldugunu bilmiyodum simdi bende daha cok merak uyandirdi iyilesenlerde baska olumsuz ne gibi etkiler birakmis ya da birakmis mi onu bilmek onemli aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…