- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Bugün iki aylık olduk gerçekten o kendi zamanini biliyor sanırım dün huzursuzlakdi uykuda bastırınca susmak bilmedi carsafta sakladık öyle sakinleştiTam 2 aylik oldugu siralarda aynrn sizin gibi oldu huzursuzluk yoktu aglama falan ama kakada yapmadi 3 gun sonra 5 gun yapmadi kendiliğinden duzeldi 1 max 2 gune yapiyot smdi mudahele etmedrn once biraz bekleyin iyiyse hic ellmeyin o bilir yapacağı zamani
Canım ben dün 144 aradım yatmış denilmişti sistem guncellenmiyormus başından beri ödeme aşamasında yazıyordu öyle olunca hemen gidip çektim emzirme parasını da aldık.Kızlar merhaba, benim doğum yardımı e devletten baktığımda ödeme aşamasında görünüyor du. Bugün postaneye gittim. Yatmamış dediler. İki taşıma değiştiriyoruz gidene kadar. Yakındaki postane kapanmış. Nasıl anlayacağım yattığını. Bugün rezil oldum yollarda.
Valla kuzum bı oğlum bı kızım var bide eşimin oğlu var daha ne yapayım çocuğu Allah olmayanlara versin canım en az bir sene korun ki bunyen kendine gelsin canım eşin cekmiyor valla o sıkıntıları olan bize oluyorSipralinde garantisi yok ki kaysa hamilesin öyle çok kişi biliyorum . Hatta bı tanidigimizin bağırsaklarını etkilemişti dediğin gibi iltihaplanir filan bı kısmı alındı. İğne benimde aklımda eşim pek korunmak istemiyo
Aynen bu gece belli olacak bakalımEşref saatine denk gelmiş olabilir diyosun yani o zaman bu gece ak koyun kara koyun belli olacakbugun buyuk gun 'uyudu lu' mujdeli haberini bekliyoruz canim insallah tesaduf degildir ise yaramistir da butun bebeler ve analari olarak bu damlaciktan nasipleniriz geçenlerde ben de o kadar yoğunlugun ustune mastit sıkıntısyla uğraştim insallah hemen geçer de rahatlarsin. Sana omega ve probiyotik baslatmasinin ozel bi sebebi var miymis yoksa emzirenler olarak herkesin mi kullanmasi gerekiyomus bebege cok mu etkisi varmis
Biz eczacı arkadaşa ulaşabiliyor muyuz
Tabi canım en az iki yıl arası olmasını istiyorum çok zor annelik ilk bebegimiz ama güzelce onun ilklerine şahit olmak muazzam bişeyValla kuzum bı oğlum bı kızım var bide eşimin oğlu var daha ne yapayım çocuğu Allah olmayanlara versin canım en az bir sene korun ki bunyen kendine gelsin canım eşin cekmiyor valla o sıkıntıları olan bize oluyor
Ayy hadi bakalim canim guzel haberlerle gel insallahhAynen bu gece belli olacak bakalımEczacı haber bekliyordu bizden akşamüstü aradık, konuştuk. Kadın ben gecesinin öyle geçeceğini biliyordum zaten sizde görmüş oldunuz dedi. Kendinden çok emin. Mastit olduğumu ve uyuyamadığımı söyledim ne yaptın peki dedi, antibiyotik içtim dedim sakın bir daha içme biz bebeğin florasını düzenlemeye çalışıyoruz başa sararsın dedi. Masaj için verdiği yağ karışımını göğsüme sürüp masaj yapmamı söyledi. Hazırladığı karışım baş, diş bilimum her ağrı için kullanılıyormuş. Çokta güzel kokuyor Demir’i acı içinde de olsa emzirdim şimdi biraz daha rahatladım umarım tekrarlamaz
Bana probiyotik başlatmasının sebebi de sanırım benimde bağırsaklarımın düzene girip bebeğe de sütten geçmesi. Çünkü her bebek emer, uyur uyanır bir sıkıntısı varsa anneden kaynaklıdır diyor. Yani beni düzeltirsek bebekte düzelirmiş.
Yarın sabah güzel haberler vereceğim inşallah, hepimize faydası olsun
Ay inşallah canımHadi inşallah işe yaramıştır şifa olur canım bugün kesin sonuç belli olursonucu bekliyoruz, bende geçen gün mastitle uğraştım aynı huzursuz olduğu günlerde memeyi tutmuyor, geçmiş olsun daha iyi misin düzeldin mi şimdi?
Homeopatiyi araştırdım da tamamlayıcı tıp olarak geçiyor ve amaç hastalığı değil hastayı iyileştirmekmiş. Bana mantıklı geldiAyy hadi bakalim canim guzel haberlerle gel insallahhve dedigi seyler benim de aklima yatti bakalim olmadi ben de baslarim omega probiyotik allah ne verdiyse
Bu geceyi de 4 gözle bekliyoruz :) sonrasında telefonunu rica edeceğimAkşamüstü sordum canım ulaşılabiliniyormuş zaten kişiye özel hazırlıyor o yüzden kadın benimle konuşmadan hazırlamadı yağları, konuştuktan sonra hemen hazırladı.
Sen neden yogurt peynir falan tuketmiyodun alerjisi olmasindan mi supheleniyodun ben suan o endiseleri yasiyorum kafam bi milyonHomeopatiyi araştırdım da tamamlayıcı tıp olarak geçiyor ve amaç hastalığı değil hastayı iyileştirmekmiş. Bana mantıklı geldiDemir’de iyiydi bugün galiba işe yarıyor
Bir de ben yoğurt, peynir falan yemiyordum gazdan dolayı ama yememi ve bebeğin buna alışması gerektiğini söyledi. Bebeğin gelişimi için ilk 1000 gün önemliymiş. Gaz illaki olacak ama gaz olduğunda masaj yapıcaksın artık ne yapman gerektiğini biliyorsun dedi.
Hemen al bence bende başladım iki gündür gerçekten çocuk uyuyor rahatçaBen de alayim bugün o zaman insallah benimkinde de uyku yapar
Aynen dediğin şey bende de oldu 40 ta bittim 55 te 1/2 gun kanama oldu. Henüz dr gidemedim adet mi oldum ilişki kaynaklı mi bilemiyorumMerhabaa ben 20 aralıkta sezeryan ile doğum yaptım kanamam 45 46 gün falan sürdü doktorum kırkbaşı olduğunu söyledi sonrasında bitti tamamen fakat bugün yine kanama oldu az da olsa birliktelik sonrası özellikle.Sezeryan sonrası böyle ara ara kanamalar olması normal mi bu durumu yaşayanlar var mı?
Benim de eşim özel şirket çalışanı. Kendisi aile sosyal politikalar il müdürlüğüne gitti başvurmak için ama ben ogretmen olduğum için bir forma vermisler ve doldurup kurumuma yani okuluma vermem gerektigini soylemisler. Bu şekilde yaptik basvuruyuPeki doğum yardımına nasıl başvuru yapıyoruz Eşim işyerine verdi evrakları. Ben öğretmenim..benim de başvuru yapmam gerekli mi
Sosyal yardım başvurusu yazıyor ya ordan yapılıyor canım. Oraya girip yeni başvuruya tiklayacaksin sonra uygun sekmeleri seçip devam etmelisin.İlksan sayfasına girdim canım doğum yardımı gibi bir şey çıkmıyor sekme olarak . Arama butonu da yok bulamadım bensayfa eklediğim şekilde görünüyor .
Yok canım alerjik bir durumu henüz olmadı ama bizim gittiğimizde doktor çok gazlı bir bebek olduğu için inek sütünden yapılan besinleri tüketme bir süre demişti o yüzden yemiyordum. Bence yapılabilir yarın arar sorarım istersenSen neden yogurt peynir falan tuketmiyodun alerjisi olmasindan mi supheleniyodun ben suan o endiseleri yasiyorum kafam bi milyonacaba alerjik durumlar icinde bi seyler yapabilir mi
Bu eczacı hanım bir şeyler yapabiliyor mu bilmiyorum ama homeopatide aklınıza gelebilecek her hastalık için bir reçete/remedi var. Instagramda doktor Neslihan gülmez var, hastalarını homeopati ile tedavi ediyor mucivezi hızlarda. Online muayene de yapıyor, ihtiyacınız olursa aklınızda olsun. Ben de kronik vajinal mantar için randevu almaya çok yaklaştığım bir gün homeopatiyi biraz araştırmak istedim ve içime sinmeyen bir şeyler olduğu için vazgeçtim muayeneden.Sen neden yogurt peynir falan tuketmiyodun alerjisi olmasindan mi supheleniyodun ben suan o endiseleri yasiyorum kafam bi milyonacaba alerjik durumlar icinde bi seyler yapabilir mi
Yani işe yaradıKızlar dün oğlum bütün gün çok keyifliydi, benim için akşamüstü 6 ve 12 arası önemliydi çünkü 6’da ağlamaya başlıyor 12’ye kadar kucakta oyalamaya çalışıyorduk ve kesinlikle uyumuyordu. Gelelim akşamaAkşam 8-9 arası kısa bir uyku yaptı uyandı biraz vakit geçirdik. 10 gibi emzirdim, uykuya geçti ama çok fazla gazı olduğu ve sürekli ıkındığı için uyandı. Baktım uykuya geçemiyor hemen gaz masajı yaptım sonra babasına verdim uyutsun diye çünkü dün geceden çok uykusuzdum O da saat 11 gibi yüzüstü şekilde, ağzına emziğini verip yatırmış karnı rahatlasın diye. Uyuyacağını düşünmemiş çünkü kucakta hafif sallayarak uyuyordu başka türlü uyumuyordu. Ama 11’i çeyrek geçe yattığı yerde uyumuş. Sonrasında yatağına almış. Gece 3-6 ve sabah 10’da uyandı Dolunay89 annemherseyim B Bluangl
Homeopatiyi biliyodum ama icerigine cok vakif degildm. Dogruyu soylemek gerekirse bu kadar da etkili bi sey oldugunu bilmiyodum simdi bende daha cok merak uyandirdiBu eczacı hanım bir şeyler yapabiliyor mu bilmiyorum ama homeopatide aklınıza gelebilecek her hastalık için bir reçete/remedi var. Instagramda doktor Neslihan gülmez var, hastalarını homeopati ile tedavi ediyor mucivezi hızlarda. Online muayene de yapıyor, ihtiyacınız olursa aklınızda olsun. Ben de kronik vajinal mantar için randevu almaya çok yaklaştığım bir gün homeopatiyi biraz araştırmak istedim ve içime sinmeyen bir şeyler olduğu için vazgeçtim muayeneden.
Homeopatide bir maddeye hastalığı iyileştirecek bir enerji yükleniyor, bu enerji nedir, kim nereden bulur, nasıl yükler ben anlayamadim ve kendisi de homeopati bilen doktor Ahmet Çelik e yazdım inançlarına uygun yaşamaya çalışan bir insan olduğu için. Suya okuduğunda nasıl şifa oluyorsa homeopatide de buna benzer bir enerji yüklemesi yapılıyor, iyileştiren madde değil yüklenen enerji dedi. Ne madde kullanıldığına bağlı olarak helal olmayabileceği durumlar var dedi ama daha fazla açmadı. Bu kadar mucizevi iyileşmeler sağladığı için ben biraz ürktüm açıkçası ve tam olarak anlayana, aklıma yatana kadar mesafeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?