Günaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim
Çok alakasız ama Oje kullanabilen var mı aranızda, hamile iken oje süren de var sürmeyen de. Siz ne düşünüyorsunuz tırnak üzerine sürülen bir madde bebeği etkiler mi ?
Oje yi bilmiyorum fakat arada bir sürülebilir bende güneş kremi mi sordum birde alkol içerikli tonigim vardı onu sordum kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
Ben de bugün gidiyorum saat 15:00 de bakalım biz duyabilecek miyiz? Benim şu an 6 hafta 2 gün ama takvime göre 7 hafta 2 gün. Korkuyorum bakalım duyabilecek miyiz?
Oje yi bilmiyorum fakat arada bir sürülebilir bende güneş kremi mi sordum birde alkol içerikli tonigim vardı onu sordum kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
Cildin alt katmanlarına kadar inmeyen bakım ürünlerinin zararı olmaz ki kokusu olmayan kremler sonuçta hani buram bırak koklasak neyse. Ki ben güneş kremi olmadan pencereden bile baksam leke oluyor sürmezsem muhtemelen benek benek olurum. Oje de tırnağa sürüldüğü için emilen bir ürün değil aslında sadece koklamayın demişler genelde araştırmalarımda
Günaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Bebiiiiikleeerrr ben de minik sıpamın kalp atışını duyduuuum 6+2 karından gördük şükürler olsun kalp atışını bekleyen herkese dua ediyorum bu güzel duyguyu yaşama sırası sizde inş canlarım
Günaydınlaaaarrrrr
Kızlar ben de cuma günü ilk defa gideceğim, virüsten gitmek istemiyordum ama gidersem sanki kendimi daha iyi hissedeceğim, sıkıntılı halim geçecek gibi geliyor
Kızlar ben de cuma günü ilk defa gideceğim, virüsten gitmek istemiyordum ama gidersem sanki kendimi daha iyi hissedeceğim, sıkıntılı halim geçecek gibi geliyor