Günaydin kizlar
Evde biraz iş yapmaya çalışsam hemen basim dönüyor halsiz düşüyorum tansiyonum düşer gibi usanmam gerekiyor hemen.hicbirsey yapamıyorum ya..
Bugün randevusu olanlardan güzel haberler bekliyoruz bizi merakta bırakmayın
Çok alakasız ama Oje kullanabilen var mı aranızda, hamile iken oje süren de var sürmeyen de. Siz ne düşünüyorsunuz tırnak üzerine sürülen bir madde bebeği etkiler mi ?
Günaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim
Günaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Ben de bugün gidiyorum saat 15:00 de bakalım biz duyabilecek miyiz? Benim şu an 6 hafta 2 gün ama takvime göre 7 hafta 2 gün. Korkuyorum bakalım duyabilecek miyiz?
Günaydınlaaaarrrrr