2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Helal olsun canim bende spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum zaten ev isleri hic bitmiyor bebek durmuyor surekli kanguruda dolaşıyoruz evin icin de 4 lt ye yakin su içiyorum ve hala da odem tutuyor vücudum
4 litre çok değil mi cnm. Su fazlası da ödem yapar. Gun içinde çay falan da içiyorsan hele bir de.

Hamurişi, tatlı ve patates gibi nişastalı besinler ödem tutar. Altta yatan başka hastalığınız yoksa bu besinleri fazla tuketiyor olabilir misiniz? Fazla tüketiyorsanız sütünüz de bu sebeple azdır. N Nevalarinasya

Kızlar merhaba sezeryan Doğum sonrası ilk kez adet gördüm ama kanamam çok fazla bu şekilde olan varmı aranızda normal mı üçüncü ayımıza girdik

19 kilo almistim canim bi de asiri ödem oluyo hamileliklerimde. Ekstra bi sey de yapmadim durmayan bi bebegin varsa ister istemez gidiyo zaten kilollar bi de emzirmekle de baya kilo gidiyo emziriyo musun
Canım bu saydıklarına ek olarak tatlı ye yemeğe düş sürekli bi şeyler iç halinde olunca kilo gitmediği gibi birde yenileri geliyor ben nerdeyse hiç veremedim bebeğin kendi kilosu gitti sadece enteresan şekilde iştahım açık sürekli tatlı istiyor canım 6.ayı bekliyorum artık ek gıdaya geçince hayırlısıyla kendimi diyete alırım, bel ağrımdan sporda yapamıyorum

Hamurisi hic yemiyorum fit tatli tarifler yapip yiyorum bazen patates tuketmem hemde diyetteyken asla

19 kilo almistim canim bi de asiri ödem oluyo hamileliklerimde. Ekstra bi sey de yapmadim durmayan bi bebegin varsa ister istemez gidiyo zaten kilollar bi de emzirmekle de baya kilo gidiyo emziriyo musun
O emzirmek bünyeden bünyeye değişiyor bence emziriyorum ve bebegim surekli mizirdak kanguru ile dolaşıyoruz spor yapıyoruz birlikte evde hareketli bir hayatım var

Bebekleriniz kac dk emiyor? Benimki iki uc gundur 5-6 dk en fazla 10 dk emiyor normalde 20dk falan emerdi atak haftasindayiz o yuzden olabilir mi acaba. Doyuyordur diye umut ediyorum
Canım benim de 3 4 gin öncesine kadar böyleydi meme reddi vardı 4 5 dakika en fazla 10 dakika emiyodu çok şükür 34 gündür eski düzene girdi. Meme reddi filan olursa sakin bırakma dönem dönem oluyormuş

Mikostatin mi

Evet cnm benimki de beğenmedi ama yapacak bir şey yok. Yaptım onu. Bir daha da olmadı. Mamadan da kaynaklı olabilir. Ben mama degistirdim bir daha da olmadi
Benimki emiyor sadece ilk oğlumda olmamıştı o hep mama içiyordu.ilk defa karşılaştım acisida oluyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…