Saol canımAfiyet olsun şimdiden
Hayırlı kandiller amin cümlenize inşallahHayırlı kandiller kızlar Rabbim evlatlarımıza sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.
Bebekleriniz gece en fazla kaç saat uyuyor. Meselâ 4 saat aralıksız uyumasına izin veriyor musunuz yoksa belirli saatlerde uyandırıp emziriyor musunuz?
Canım eğer kaka yapmadıysa bırak hiç değiştirme sabaha kadar dursun hiçbir şey olmaz. Benimki artık daha uzun uyuyor ve geceleri de kaka yapmayı nerdeyse bıraktı. Bezi de sabaha kadar bile çok dolmuyor . Bu düzene alışıyor vücudu . Öbür türlü uykusu açılır ve o şekilde alışır zor olur.İnanirmisin iki hafta öncesine bende öyle yapiyodum her uyanista değiştiridun bu sefer alıştığıdan bezi çok az islansa dahi uyukuyordu baktım ki olacak gibi değil uykusu iyice aciliyo değiştirmemeye başladım yani 3 kez uyaniyosa 2 uyanista degisiyorum dediğin gibi konuşmayi da bıraktım odanın ışığı bile etkiliyomus onuda halledince cöyle kendi direk daliyor çok şükür . Bence 3 saatte bir uyandır zaten aciktiginda illaki uyanıyor bagira çağıra
Ohh bol bol süt olsun canımSaol canımSabah yaptım ve kahvaltıda yedim gerçekten çok güzel bir tarifmiş çok lezzetli oldu saolasın canım . Oğlum bile 2 tabak yedi bende sabah öğle akşam yedim bu açıdan iyi olmadı . Doğumdan sonra kilo almaya başladım
Hayırlı kandiller amin cümlenize inşallah
benim bebeğimde 45-50 güne kadar sarılık sürdü . Sarılık varken en fazla 3-4 saat uyursa uyandırıyordum. Ama sarılıktan sonda bıraktım kendi ne zaman isterse o zaman uyanıyor alıp emziriyorum devam ediyor uyumaya. En fazla 7 saat uyuduğu oldu o da çok nadir oluyor. Keşke hep uyusa sabaha kadar bile olsa uyandırmam ben
Bende aynı durumdayım işte habire konuşuyorum tepki veriyo diyeBende gözünü açınca annesi kurban olsun diye diye çocuğun iyice uykusunu açardım sonra salla dur uyusun
Ilk annelik acemilik zamanla öğrenecez inşallah
Hiç ellemeyecem 2 aylık olduk nerdeyse kendi uyansın
Canım işte bez doluyo bu sefer zibini filan islaniyo kaç kez öyle rastladım çok hareketli olduğundan orta yolunu buldum diyorum ya denemediğim yok kalmadıCanım eğer kaka yapmadıysa bırak hiç değiştirme sabaha kadar dursun hiçbir şey olmaz. Benimki artık daha uzun uyuyor ve geceleri de kaka yapmayı nerdeyse bıraktı. Bezi de sabaha kadar bile çok dolmuyor . Bu düzene alışıyor vücudu . Öbür türlü uykusu açılır ve o şekilde alışır zor olur.
Benimki öksürüyor hatta bugün yine öksürünce buraya yazmayı düşünmüştüm sen yazmışsın. Normal mi acaba? Doktora gidince soracağım bendeBebekleriniz öksürüyor mu ? Yani gıcık tarzı. Arada öksürür gibi yapıyor bebeğim
Bende de var en son doktora gittiğimde normal dediBenimki öksürüyor hatta bugün yine öksürünce buraya yazmayı düşünmüştüm sen yazmışsın. Normal mi acaba? Doktora gidince soracağım bende
Gece çok sık uyanıp sürekli emiyorsa bez dolar evet. Benim ki tam dolmuyor. Eğer uyuyorsa hiç uyandırma geceleri alışır yavaş yavaş.Canım işte bez doluyo bu sefer zibini filan islaniyo kaç kez öyle rastladım çok hareketli olduğundan orta yolunu buldum diyorum ya denemediğim yok kalmadıkaka düzeni 4 günde yapiyo oda günü önemli değilmiş katı olmadıgi sürece ama bekleyince o kadar çok yapıyor ki resmen bugün 3 bez değiştim
Saol canım yap valla sadece ben kilo alamam hep beraber alalımOhh bol bol süt olsun canım
Bende yapacaktım ama minik anca uyudu fırsat bulamadım yarın yaparım belki
Öksürüyor arada . Sanki gıcık var gibi aynen . Normaldir diye düşünüyorum.Bebekleriniz öksürüyor mu ? Yani gıcık tarzı. Arada öksürür gibi yapıyor bebeğim
Evet arada sık yapıyor bende endişelendim. Ama bir yerde de 2 aydan sonra normal olduğunu okudum. Ağız salgıları başlıyormuş onla alakalı olablirmiş. Doktora sormuştum reflex olduğunu söylemişti sonra da taklit başlayacak demişti ama bunara daha sık yapıyor sanki. Bende beklemedeyimBenimki öksürüyor hatta bugün yine öksürünce buraya yazmayı düşünmüştüm sen yazmışsın. Normal mi acaba? Doktora gidince soracağım bende
Hasan hüsnü erenin postlarını sıkı takip ediyorum ben de. Gözden kaçırmış olabilirsiniz yüksek doz d vitamini kemiklerin kalsiyum tutmasını önlüyor yazdı. Bunun önüne geçmek için d vitaminini k vitamini ile d3k2 formunda kombine almayı öneriyor. Biz o yüzden d3k2 tercih ettik. %5 lügol de yeni yaptırdık, ailecek kullanacağız.
Sağol canım emziğe bağımlıyız, deliksiz uzun süreli uyku için içtiğin bir bitki çayı falan vardır belki dedim.Emzik canım beni emzik kurtariyodu ama meme reddi yaşamaya başlayınca emziği azalttım ¹bizimkininde arada da delileri geliyo şimdi uykuya dalmasini beyaz seslerle sağlıyorum. Çok gaz problemimiz yok cok şükür. Ben hiç çay filan içmiyorum bu ara
Canım aşı sonrası normal huysuz olması iştahsızlık, meme reddi, ağrısından dolayıdır, ağrı kesici ateş düşürücü verseydin.Kızlar bugün 2. Ay aşımızı olduk ve Arven çok huysuzz. Emmiyo bile uyuyamıyo falan. Bide bi kaç gündür durduk yere iyiyken birden ağlamaya başlıyor dikkat ettim ve ağladığı zaman altını açtım çiş yapıyo oluyo yarın doktora götürcem büyük ihtimalle
Aynen canım öyle yapıyorum 2 haftardir iki kez filan uyanıyor . Dün asi olmuştuk gece 3 e kadar ayaktaydik tam dalamadi ateşi filan da yoktu anlamadım sürekli zaten bı emme hali sütüm mu yetmiyo diye düşünür oldum uyanikken yarım saatte bir istiyo bu sefer sinirleniyo meme reddi oluyo arada sagdigim sütten veriyorum öyle sakinlesiyo.Gece çok sık uyanıp sürekli emiyorsa bez dolar evet. Benim ki tam dolmuyor. Eğer uyuyorsa hiç uyandırma geceleri alışır yavaş yavaş.
Yoyko 3 in 1 mi acaba ,bende araştırıyorumda önerir misiniz ,kalitesi ,kullanışı nasıl?
Evet canım Benimki de öksürüyor ve bu ara daha çok yapıyor. Üşümesine imkan yok ne dışarı çıkıyoruz ne de ev soğuk. Fazla sıcak da değil terlemiyor da üşütmüş olamaz diyorum yani. 2 aydan sonra tükürüğü falan arttı bir de kusmuk getiriyor onları kaçırıyor genzine ondan kaynaklı diye düşünüyorum.Bebekleriniz öksürüyor mu ? Yani gıcık tarzı. Arada öksürür gibi yapıyor bebeğim
Ben de kucağimda hafif sallayarak yerine koyuyorum canim. 4. Aya kadar bilinçli aliskanlik olmuyomus ondan sonrasi sıkıntıKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Özellikle gündüzleri? Eskiden memede uyur yerine yatırırdım artık memede uyusa bile uyanıyor kucağımda hafif sallayarak uyutuyorum ama alışmasını da istemiyorum. Gece uykusuna masaj yaptıktan sonra yüzüstü çevirip emzik veriyorum o şekilde biraz kıpırdanıp uyuyor, derin uykuya geçince sırtüstü çevirip yarım kundak yapıyorum ama gündüzü bir türlü düzene oturtamadım
Ben su an emziriyorum, gunde 2 damla kullaniyorum. Mutlaka kullanin, zeolit, probiyotik, d3k2 ve lipozomal c vitamini de alin. Hasan husnu eren oneriyor yine. Bunlarin hepsi vucudun dogal detoks surecini hizlandiriyor, birikmis olan agir metal ve diger toksinleri, zararli bakteri ve mantarlari en guvenli yoldan vucuttan atiyorsunuz. Bu sayede bagirsak floraniz da duzene giriyor. Böylece yenidogan gazi alerjisi yasama riskiniz de azalir. Folik asit kullaniyorsaniz kullanmayin, sentetik folik asitin bebegin zihinsel fonksiyonlarini olumsuz etkilediğini yaziyor bazi calismalar. Hasan husnu eren de onermiyor o yuzden. Hurma yiyin onun yerine bir iki tane.Merhabasitede aratırken sizin yorumu gördüm merak ettim.
Ben de iyot olayını yanlış anlamışım biraz. Venatura aldım günde 1 damla kullanıyordum. Hasan hüsnü eren videosuna denk geldim bugün. Gebelikte %2 lugol günde 4 damla kadar öneriyor. Siz kullandınız mı bu süreçte hep? Bir sıkıntı yaşamadınız değil mi?
benim eşim ve ailesinde herkes hipotiroid hastası olduğu için sardım bu konuya. Bebek hipotiroidli doğar falan diye korkuyorum açıkçası. Ama sarece tiroid değil tüm organlar için faydası varmış. Yine de kullananlardan yorum duymak istiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?