2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza ☺
Çok teşekkür ederim sizde sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza. 3 gün önce kanama leke gördüm. Dr progestan ve iğne başladı. Önümüzdeki çarşamba kontrol var. İnş kalp sesini duyarım herşey yolunda olur.

Daha önce yazan oldu mu bilemiyorum kaçırdım veya o kısımları çok çok çok fena kabızlık yaşıyorum kayısı yemekten tiksindim artık var mı kesin çözüm diyebileceğiniz bir şey endişelenmekten başım agrıyor artık sinirlerim bozuldu Kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum Bugün doktorumun verdigi ilaca başladım ama vicdan azabı çekiyorum resmen

Aaaaa bu suyla alakalimi olur ben sok benimde 6 gun geridendi su icemiom tabiysi

Hanımlar Kasım annelerinden 12 haftada cinsiyetleri belli olanlar olmuş azıcık girdim oraya çok heyecanlı 2 hafta sonra bizim topigimizde başlayabilir cinsiyetler bakalm listeye ilk kim eklenecek
Ya ilk cinsiyet kimden gelecek bakalım

O ilac fayda ediyormuş canım diğerleri fayda etmediyse ilacı kullan geçmiş olsun

E nabizdan mı baktın canm henüz kayıt yapmadılar dün aradılar salı günü gidicem kayida
Evet canım ilk önce orda kayıt oluyomuş ordan sağlık pcağına bilgi veriliyormuş dedi birileri burda ondan karasız kaldım gidip gitmemektr

Evet canım ilk önce orda kayıt oluyomuş ordan sağlık pcağına bilgi veriliyormuş dedi birileri burda ondan karasız kaldım gidip gitmemektr
Evet olabilir o şekilde çünkü ilk gebeligimde hastane de kan tahlilleri yaptırmıştım aile hekimliğinden aramislardi kayida gel diye bende nerden ogrendiler diyordum

Evet cok büyük bir nimet.. anemde aman kilo alcam diye yememezlik etme diyor ama da uc kisilik yiyemem patlarim daa :))
Ah anneler hıc kıyamıyor zaten benım annemde aynı dıyet yapayım derım ıyısın daha ne olsun der kıyamaz :) aç kalma canm yıyebıldıgın kadar ben az ve sık yıyorum

Ah anneler hıc kıyamıyor zaten benım annemde aynı dıyet yapayım derım ıyısın daha ne olsun der kıyamaz :) aç kalma canm yıyebıldıgın kadar ben az ve sık yıyorum
Tecrübe ile sabit ilk gebeligimde 65 kg ile hamile kaldim doktorum cok titizdi bir anda kilo alinca bayağı kizdi bende rejim yaptim senmisin yapan bebeğe birşey olmadi ama benim kan değerleri yerlerdeydi.. ama ben tam buğday ekmeği yedim cok zayifladim ama genede 20 kg almıştım.. bünye yapıyor öyle gece kalkayim yiyeyim gündüz durmadan yiyeyim hic yapmadim ama aldım bu bünye meselesi... O yüzden kesinlikle diyet yapmayin dikkat edin ama diyet yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…