Çok teşekkür ederim sizde sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza. 3 gün önce kanama leke gördüm. Dr progestan ve iğne başladı. Önümüzdeki çarşamba kontrol var. İnş kalp sesini duyarım herşey yolunda olur.
Daha önce yazan oldu mu bilemiyorum kaçırdım veya o kısımları çok çok çok fena kabızlık yaşıyorum kayısı yemekten tiksindim artık var mı kesin çözüm diyebileceğiniz bir şey endişelenmekten başım agrıyor artık sinirlerim bozuldu Kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum Bugün doktorumun verdigi ilaca başladım ama vicdan azabı çekiyorum resmen
Artık bende içemiyorum malesef ilk başladığımda 2.5 lt içiyordum ama şuan 1 lt ancak.. Benim bebiş sat a göre 2 hafta geriden di ya sonra 1 haftayı kapattı hemen ben bu suya bağladım bu durumu o an çok içiyordum beslenme olarak çok birşey yiyemiyordum ama bol su tuketiyirdum
Hanımlar Kasım annelerinden 12 haftada cinsiyetleri belli olanlar olmuş azıcık girdim oraya çok heyecanlı 2 hafta sonra bizim topigimizde başlayabilir cinsiyetler bakalm listeye ilk kim eklenecek
Daha önce yazan oldu mu bilemiyorum kaçırdım veya o kısımları çok çok çok fena kabızlık yaşıyorum kayısı yemekten tiksindim artık var mı kesin çözüm diyebileceğiniz bir şey endişelenmekten başım agrıyor artık sinirlerim bozuldu Kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum Bugün doktorumun verdigi ilaca başladım ama vicdan azabı çekiyorum resmen
Evet olabilir o şekilde çünkü ilk gebeligimde hastane de kan tahlilleri yaptırmıştım aile hekimliğinden aramislardi kayida gel diye bende nerden ogrendiler diyordum
Ah anneler hıc kıyamıyor zaten benım annemde aynı dıyet yapayım derım ıyısın daha ne olsun der kıyamaz :) aç kalma canm yıyebıldıgın kadar ben az ve sık yıyorum
bende bugün cıktım biraz kendime geldim arada fırsat buldugunuz daa cıkın kalabalık olmayan yerlere
kucuk sehırdeyım o yuzden yasak yok yalnıs anlasılmasın :)
Ah anneler hıc kıyamıyor zaten benım annemde aynı dıyet yapayım derım ıyısın daha ne olsun der kıyamaz :) aç kalma canm yıyebıldıgın kadar ben az ve sık yıyorum
Tecrübe ile sabit ilk gebeligimde 65 kg ile hamile kaldim doktorum cok titizdi bir anda kilo alinca bayağı kizdi bende rejim yaptim senmisin yapan bebeğe birşey olmadi ama benim kan değerleri yerlerdeydi.. ama ben tam buğday ekmeği yedim cok zayifladim ama genede 20 kg almıştım.. bünye yapıyor öyle gece kalkayim yiyeyim gündüz durmadan yiyeyim hic yapmadim ama aldım bu bünye meselesi... O yüzden kesinlikle diyet yapmayin dikkat edin ama diyet yapmayin