2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ilk gebeligim cok rahatti bulanti nedir bilmezdim aserme bile yasamadim ama bu agir geciyo azicik yolda meywe reyonunun onunden gecsem kokuyu icime cekiyorum daliyorum manawa bulantilar hergun oluyo ilkinde ne kadar rahatmisim
Bende de öyle ilk gebelik ne bulanti nneaşerme vardı şimdi meyvelere karşı daha duyatlyn ne görsem alıyorum

Merhaba canim.Sende kimyasal gebelik zamanimi kan 3919 oldu?Bende de 745 fakat kese yok hala.leke de var,kan kesici kullan diyor doktorum,ne gerek var anlamadim
Merhaba yok, bir önceki ay kimyasal geçirmiştim. Onda en yüksek 43 e çıktı. Sonra yavaş bir şekilde düştü. Sonraki ay hamile kaldım hemen, hiç adet olmadan. Beta hcg yüksek çıkınca korkmuştum. Bu kadar yüksek normal mi diye. Ama normalmiş.

Merhaba canim.Sende kimyasal gebelik zamanimi kan 3919 oldu?Bende de 745 fakat kese yok hala.leke de var,kan kesici kullan diyor doktorum,ne gerek var anlamadim
Canim 745le henuz keseyi göremezsin biraz artmasi lazim degerinin artip anca görürsün doktorun su gun gel demiştir

Ben de yok ama o ast ve alt ile ilgili kötü bir senaryo yaşadım. Belki hamilelikten çıkmış olabilir sen onu ihmal etme bi doktora git derim. Korkulcak bir şey yoksa en azından için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…