Bende öyle 3 hafta oldu öğrenneli ve 3 haftadır sabah hergun haşlanmış yumurta yiyorum ben bol zeytinyağı pul biber nane falan yapıp yiyorum o zaman biraz daha rahat oluyor tavsiye derim canım
Kızlar doktordan geldim keseyi gördüm çok şükür Allahima Ama hiç yorum bile yapmadı gayet güzel kese oluşmuş dedi o kadar haftaya cuma gel dedi.foto da vermedi ama benim aklımda Biraz olsun rahatladım inşallah haftaya kalp atışlarını duyarız
Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
O soyleyen arkadastan uzak durmalisin. Ben samiki oldugun bi kac arkadasima dedim mutluluktan uctular bu zor gunlerde moralimiz düzeldi umutlandik dediler. Kesinlikle o arkadastan uzak dur
Bende icerim normalde bi kupa icerdim turk kahvesini görmemişler gibi ama ogrendikten sonra fincanda iciyorum 1 tane cok ta fazla koymuyorum hafif yetiyor
Bende icerim normalde bi kupa icerdim turk kahvesini görmemişler gibi ama ogrendikten sonra fincanda iciyorum 1 tane cok ta fazla koymuyorum hafif yetiyor
O soyleyen arkadastan uzak durmalisin. Ben samiki oldugun bi kac arkadasima dedim mutluluktan uctular bu zor gunlerde moralimiz düzeldi umutlandik dediler. Kesinlikle o arkadastan uzak dur
bende arkadaslarıma soyledım sadece bır tanesıne soylemedım su donemde zaten felaket tellallıgı yapıyor bırde soylersem neler yazar tahmın edmıyorum uzun sure soylemıcem galıba :)
bende arkadaslarıma soyledım sadece bır tanesıne soylemedım su donemde zaten felaket tellallıgı yapıyor bırde soylersem neler yazar tahmın edmıyorum uzun sure soylemıcem galıba :)