• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
ne bileyim ya günah diyor annemler öyle çağırılacak diyorlar korktum çocuğum için
Hadis var “Siz kıyamet gününde hem kendi adınızla, hem de babalarınızın adıyla çağrılacaksınız; bu sebeple kendinize güzel adlar koyun” buyurmuştur (Ebû Dâvûd, “Edeb”, 61; Müsned, V, 194). Ama dini olarak illa koyacaksınız diye bir durum yok amaç burda güzel isim eskilerimiz onları başımızdan eksik etmesin birşey duyunca hemen günah haram diyorlar araştırmadan kulaktan dolma olarak ondandır demeleri

Hanımlar ya siz abur cubur yiyor musunuz 🤭
Hani aşırıya kaçmadan ? Ara ara canım aşırı istiyor. Bu ara tatlı da çok istiyor. Kahvaltı yemek güzel yapıyorum meyve vs de yiyorum ama hep açım tövbelerim olsun 😅😅

Hani aşırıya kaçmadan ? Ara ara canım aşırı istiyor. Bu ara tatlı da çok istiyor. Kahvaltı yemek güzel yapıyorum meyve vs de yiyorum ama hep açım tövbelerim olsun 😅😅
Ben yiyorum valla canım çektiğinde 😂 güzel beslendiğim için kendime kızmıyorum çok şükür vi sorun da çıkmadı tabi aşırıya kaçmayack şekilde

Canım merhaba. Benim de bayadır böyle kokusuz ve su gibi akıntım var. Yeri geliyor günde 5 kez iç çamaşırı değiştirdiğim oluyor. Bende korkuyordum ama her kontrolde suyu iyi çıkıyor. Farkında olmadan idrar kaçırıyoruz büyük ihtimalle. Gün içinde su çok içince idrarın kokusu da baya azalıyor ondan anlamıyoruz bence.
Olabilir tşk ederim içim rahatladı 🙂

Evet 😄
Yani sürekli değil, ama canım istediğinde tadıyorum. Doyacak kadar yemiyorum sadece abur cuburu. Açlık kısmına da evet 😂 doymak nasıl bişeydi unuttum galiba 😂😂😂

Ben yiyorum valla canım çektiğinde 😂 güzel beslendiğim için kendime kızmıyorum çok şükür vi sorun da çıkmadı tabi aşırıya kaçmayack şekilde
Di mi ? Bende yani sabah kahvaltım da güzel şeyler yiyorum meyve yiyorum sebze vs .. ama canım bazen normal zamanda yediğim abur cuburları da çekiyor 🤭 Bazen vicdan da yapıyorum ama .. Abartmadıgımız sürece sorun yok gibi 🌺

Evet 😄
Yani sürekli değil, ama canım istediğinde tadıyorum. Doyacak kadar yemiyorum sadece abur cuburu. Açlık kısmına da evet 😂 doymak nasıl bişeydi unuttum galiba 😂😂😂
Ahahahah evet bende abur cubur her zaman yemiyorum ama özellikle haftasonum tatil olduğu için hep o zamanlar yerdim tatlı mı abur cuburumu ondan alışkanlık gibi haftasonu geldi mi aklıma olur olmadık şeyler geliyor biraz şartladım gibi de kendimi . Annem bazen şaşıyor bana yemek yememe normalde çok boğazlı değilimdir çünkü 😅

Back
X