• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım inşallah iyi haberler alırsın, benimde haftaya perşembe kontrolüm. 8+2 'yi son adet tarihinin ilk gününden mi hesaplıyosun yoksa doktor ultrasona gore mi söyledi? Bende adet tarihine gore 8 oldum bugün 🥰 aramızda çok az var 🙈

Benim ultrasona gore küçük çünkü daha anlamadim. Doğum da adet tarihine gore oluyomuş 😇
Benim tüp bebek oldu cnm tedawiyle doktor söylemişti bana haftasını normal gebelikte adete göre ama bazen geç döllenme olabiliyomuş ultrasonda yazan oluyomuş onları tam bilemiyorum ☹️

Günaydın Kızlar nasılsınız rahat rahat su içebilen var mı ben içemiyorum acayip bulantı yapıyor ya günlük 1.5 litre belki içebiliyorum nasıl yapacağız bu işi 🤯
Evet canim 3 litre içiyorum. Bulanıyor bazen .O zamanda bir kaç damla limon atıyorum içine. Vitaminler şu içerek bebeğe işliyormuş.

Evet canim 3 litre içiyorum. Bulanıyor bazen .O zamanda bir kaç damla limon atıyorum içine. Vitaminler şu içerek bebeğe işliyormuş.
Yaa ne güzel ben limonlu suyu da içemem normalde de sevmem Zorla içmeye çalışıyorum ama gitmiyor bugün fark ettim de idrarımın rengi koyu su içemediğmden sanırım

Benim tüp bebek oldu cnm tedawiyle doktor söylemişti bana haftasını normal gebelikte adete göre ama bazen geç döllenme olabiliyomuş ultrasonda yazan oluyomuş onları tam bilemiyorum ☹

Ultrasonda daha küçük görünüyor canım moralim bozuluyo benimde. Inşallah sağlıkla kucagimiza alalım da biraz sabredip bekliycez artık. Benimde bir tüp bebek denemem oldu ama tutmadı, doktorum çok kötüydü.

Cıktın mi doktordan ne dedi?

Bende geldim kan hastalığım için doktora tahlilleri yaptırdım umarım çok riskli Bi durum oluşmaz, 22 mayısta tam 12 haftalık oluyorum umarım yaparda aradan çıkmış olur
İnşallah riskli bi durum yoktur. Aynı günde mi gidiyoruz kız 😍 ay inşallah musmutlu haberlerle döneliimm ❤️

Yaa ne güzel ben limonlu suyu da içemem normalde de sevmem Zorla içmeye çalışıyorum ama gitmiyor bugün fark ettim de idrarımın rengi koyu su içemediğmden sanırım
Koyu olmaması lazım kuzum. Mecburen su iç. Ayrıca gelmese bile sık sık tuvalete git idrarını yap kaldıkça daha sarı oluyor. Bu dönemlerde idrar yolu enfeksiyonu riskli. İnşallah hiçbirimiz geçirmeyiz

Koyu olmaması lazım kuzum. Mecburen su iç. Ayrıca gelmese bile sık sık tuvalete git idrarını yap kaldıkça daha sarı oluyor. Bu dönemlerde idrar yolu enfeksiyonu riskli. İnşallah hiçbirimiz geçirmeyiz
Zorla da olsa içmeye çalışacağım canım artık bşe olmaz inşallah Ya bir de ben tuvaletimin geldiğini anlamıyorum mesela tuvalete gidiyorum az varmış gibi geliyor baya yapıyorum . Geçen doktorda çok sıkışıksın dedi ama ben hiç sıkışık gibi değildim 😄

Özel de olsa valla doktoru bulmak önemli. Gittim doktora saydı da saydı çok kiloluymuşum böyle devam edersem çocuğum sağlıksız doğarmış bunu özelde çalışan dahiliye doktoru dedi çok canımızı sıktı eşimde şok oldu gariban 😔 demir ilacı kullanmam sakıncalıymış ama başka doktorada gidicem tatmin olmadım

Günaydın beybiler :KK36:
Nassınız bakeem :KK66:
Dün akşam beni doktorum aradı. Uzun zamandır haber yok senden iyimisin merak ettim dedi. Mutlu oldum benim için endişelenmesine 😍 aramışken sorularımı sordum. Kızlar vajina içi ağrılarımız oluyor ya rahim genişlediği için çok normalmiş. Bulantılarımız devam edebilirmiş hala. İkili test için 12.haftada gitmek gerekiyormuş. Benim randevum 22 mayısta. Hesaplara göre 11+5 olucaz inşallah gidince. Doktora dedim 12 olmıycaz gelince. O da ultrasonda belli olur böyle bilemezsin dedi. Eğer olmamışsa 12de tekrar geliceksin dedi. Şimdilik herşey yolunda gibi gözüküyor çok şükür :dua:
İnşaAllah güzel haberler alırsın canım 🤲🏻 Bizim ense kalınlığı çok iyi çıktı burun kemiğimizde oluşmuş kanda iyi çıkarsa tamamdır darısı sizlere🤲🏻🥰

Zorla da olsa içmeye çalışacağım canım artık bşe olmaz inşallah Ya bir de ben tuvaletimin geldiğini anlamıyorum mesela tuvalete gidiyorum az varmış gibi geliyor baya yapıyorum . Geçen doktorda çok sıkışıksın dedi ama ben hiç sıkışık gibi değildim 😄
way be ne guzelmis ben cok sıkısıyorum ya birden bire tuwaletim geliyo hatta gecen isten ciktim ewe gelirken birden tuwaletim geldi anam tutamiyorumda damla damla derken baya pantolonum islandi ya bi ryzgar wuruyo totom burustu soguktan😂😂

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyo 😘
Benim midem cok bulaniyo henuz kusmadim yatistirmasi icin gunlerdir ne yapacagimi sasirdim bos bos oguruyorum ama zorlasam mi emin degilim hic iyi hissetmiyorum kendimi uyuyamiyorum da basim agriyo haliyle naneli seker filanda ise yaramiyo artik😑

way be ne guzelmis ben cok sıkısıyorum ya birden bire tuwaletim geliyo hatta gecen isten ciktim ewe gelirken birden tuwaletim geldi anam tutamiyorumda damla damla derken baya pantolonum islandi ya bi ryzgar wuruyo totom burustu soguktan😂😂
Yaaa güldürdün beni 😄Arkadaşım hamileydi dışarda altına kaçırmıştı dalga geçmiştim de seninde başına gelir demişti 🤪 ben çok su içemediğimden anlamıyorum sanırım canım bende bugün idrar tahlili vermeye çalışıyordum hastanede üzerime işemişim 🤪😂 peçete soktum her yerime arabaya koştum hava da güzel arabanın camlarını açık bıraktım havalansın diye 😂 silemem hiç 🤭

Back
X