- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 757
- 38
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kilosunki...iyiligin icin demistir..sikma canini....son 3 aya kadar kilo almasan da olur eger kiloluysan...Demir ilacı neden sakıncalı dedi canim...Özel de olsa valla doktoru bulmak önemli. Gittim doktora saydı da saydı çok kiloluymuşum böyle devam edersem çocuğum sağlıksız doğarmış bunu özelde çalışan dahiliye doktoru dedi çok canımızı sıktı eşimde şok oldu garibandemir ilacı kullanmam sakıncalıymış ama başka doktorada gidicem tatmin olmadım
sidikli olduk ciktik yaYaaa güldürdün beniArkadaşım hamileydi dışarda altına kaçırmıştı dalga geçmiştim de seninde başına gelir demişti
ben çok su içemediğimden anlamıyorum sanırım canım bende bugün idrar tahlili vermeye çalışıyordum hastanede üzerime işemişim
peçete soktum her yerime arabaya koştum hava da güzel arabanın camlarını açık bıraktım havalansın diye
silemem hiç
![]()
Canım 7. Ve 8. Haftada tavan yaptı bulantı bende şimdi de hala var ama bilmem ilaç işe yarıyor bilmem yavaştan geçiyor bana yeşil elma Salatalık biraz iyi gelmişti ve yoğurt bir de soğuk soğuk meyve yedim ılık yayla çorbası genelde kuru şeyler tost falan yiyordum iyi günümdeysem Allah yardımcın olsun ben o haftalar da öleceğimi düşündümKizlar nasilsiniz nasil gidiyo
Benim midem cok bulaniyo henuz kusmadim yatistirmasi icin gunlerdir ne yapacagimi sasirdim bos bos oguruyorum ama zorlasam mi emin degilim hic iyi hissetmiyorum kendimi uyuyamiyorum da basim agriyo haliyle naneli seker filanda ise yaramiyo artik![]()
Hadi yasidikli olduk ciktik yayanimda yedek kilotla geziyorum artik islakligi sewmiyorum aslindada bu surecte alisiyo gibiyim sanki
iseye iseye geziyorum yani bildigin
![]()
Suyun faydası varmıymış kanamanın durmasına hep uyku halindeyim fazla içemiyorum en fazla 1 litre bu aralarGecer insallah dinlenmene bak sen bol bol su ic vücudun o pıhtıyı emelimi artsin.
Canım benim kanamam varken doktor da sıvı tüketimini artır demişti kese etrafında ki kanaması olan arkadaşlarım var onların doktorları da bol su iç demişlerSuyun faydası varmıymış kanamanın durmasına hep uyku halindeyim fazla içemiyorum en fazla 1 litre bu aralar
oyy kiyanam yaa ben ilk gebeligimde 110 kiloyken tuwalette isim 1 dakka surerdi kalkmam 10 dakkami alirdi belim bacaklarim cok agrirdi klozet lazimdi okuz koca yaptirmazdi ama kaynananin bi lafina ona klizet yapilmisti wer iz dı adalet iyiki bosamisimda kurtulmusumHadi yasen çalışıyorsun ya ben evdeyim genelde senin sıkışman normal hemen gidemezsin de tuvalete canım bende geçen gece nasıl tubaletim var sana anlatamam ama uyku da bir tatlı dedim keşke altıma bez bağlasaydım
ağırlaşınca düşünemiyorum bile
Her şeyde bir hayır vardır canım Allah şimdi mutluluğunu daim etsin bebeğini Al sağlıkla Kucağına oğluna kavuştuğun günler de gelsin bir an önce canımoyy kiyanam yaa ben ilk gebeligimde 110 kiloyken tuwalette isim 1 dakka surerdi kalkmam 10 dakkami alirdi belim bacaklarim cok agrirdi klozet lazimdi okuz koca yaptirmazdi ama kaynananin bi lafina ona klizet yapilmisti wer iz dı adalet iyiki bosamisimda kurtulmusum![]()
Bende özelde imza attım devlette aptırmak için o da oradaki doktorum pazartesi varmış dışarı çıkma yasağı var randevu da vermiyorlar bende yaptıramam herhaldeay masallah canimmm ben yaptirmicam ama bu testi
Bana bişey demediler bende içeyim zorla bariCanım benim kanamam varken doktor da sıvı tüketimini artır demişti kese etrafında ki kanaması olan arkadaşlarım var onların doktorları da bol su iç demişler
aynı dert bende de var evde klozet yok wc kucucuk kocam yaptırmıyor bahanesıde evın gıderının nerede oldugunu bılmıyormus.oyy kiyanam yaa ben ilk gebeligimde 110 kiloyken tuwalette isim 1 dakka surerdi kalkmam 10 dakkami alirdi belim bacaklarim cok agrirdi klozet lazimdi okuz koca yaptirmazdi ama kaynananin bi lafina ona klizet yapilmisti wer iz dı adalet iyiki bosamisimda kurtulmusum![]()
ben daha altıma ısemeye baslamadım ama wc ye kosarken bıyerlerımı sakatlıycam ondan korkuyorum öyle bı sıkıstırıyorkı anlatılmazsidikli olduk ciktik yayanimda yedek kilotla geziyorum artik islakligi sewmiyorum aslindada bu surecte alisiyo gibiyim sanki
iseye iseye geziyorum yani bildigin
![]()
Susam dokunuyor firinlarda pide olduğu icin cok fazla tam buğday bulamiyorduk pide yiyince hep bulandi zaten kokusu bile aklima gelince bunaliyorkizlar gunlerdir mide bulantim yoktu. bu sabah canm gevrek istedi yedim ve cok fenayim. acaba susammi dokundu anlamadm![]()
Aserme izni var diye biliyorum :)Valla aşermek başlarsa yandık birde surekli sokağa çıkma yasağı var burda
Bende var ama oglumda bile hic kullanmadım cunku onu sevmiyorum yaaa :)) evet hamileliğin son aylarinda yerden kalkmak zor oluyor. Simdi bizim klozeti bizim bicirik sahiplendi cixx vermez sanmıyorumaynı dert bende de var evde klozet yok wc kucucuk kocam yaptırmıyor bahanesıde evın gıderının nerede oldugunu bılmıyormus.
sankı kendısı baglayacak klozetı cok kızdırıyor benı cok .
Çok şükür haftasıyla uyumluymuş büyümüş minnakUltrasonda daha küçük görünüyor canım moralim bozuluyo benimde. Inşallah sağlıkla kucagimiza alalım da biraz sabredip bekliycez artık. Benimde bir tüp bebek denemem oldu ama tutmadı, doktorum çok kötüydü.
Cıktın mi doktordan ne dedi?
aslında alaturka wc daha saglıklıymıs ama alafranga da daha rahatBende var ama oglumda bile hic kullanmadım cunku onu sevmiyorum yaaa :)) evet hamileliğin son aylarinda yerden kalkmak zor oluyor. Simdi bizim klozeti bizim bicirik sahiplendi cixx vermez sanmıyorum![]()
Çok şükür haftasıyla uyumluymuş büyümüş minnakrabbim kimseyi aratmasın kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla kucağımıza aldığımız haberlerini vermek kısmet olsun
Eğer normal yoldan olduysa sıkıntı etme geç döllenme olmuştur doktor problem yok diyosa kendini hiç strese sokma ufak olsun sağlıklı olsun bugünümüze şükür
![]()