2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkür ederim ederim canım İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Gözünüz aydın olsun Aralık anneleri olarak geç ogrenicez galiba heyecanla takip ediyorum cinsiyet söyleyen doktor varmi diye henüz yok galiba kaçırmadiysam
Ben de önce ogrenen olur sanırım ben bir dahasına iki hafta sonra gidecegim cünkü

O da pahalıymış memnun kalırsanız buraya da yazarsanız senirim
Evet evet mutlaka yazarım eğer beklediğimiz perfırmansı verirse 5 10 sene kullanılır diyw düşünüyorum inşallah fiyatının karşılığını alırız. 1600e aldık N olmayanlara baktıysanız onlar 2600

Evet onu gördüm sanırım İşe yarasında çocuk içinde iyi olur ileride yorum bekliyorum dizden dört gözle çünkü hapşırıklarımı keseceğini düşünüyorum garip şekilde

Çok teşekkür ederim afedersin eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış ya sende 4. De mutluluğu yakalamışsın Allah kucağınıza almayı nasip etsin. ben hala bunları ben mi yaşıyorum rüya mı diye düşünüyorum ama artık tmm bebeğimiz bizlerle diyeceğim hayırlı ve sağlıkla inşallah

Gerçekten benim cümlelerimi yazmış gibi olmuşsun aynen bende öyle cnm Ailelerimiz hevesli ve ben durun bakalım hamileyiz diyoruz kenara atıyoruz dedim en yakın arkadaşlarıma söylemedim bile henüz... üzerine konuşmak istemiyorum herkes normal davransın bişey demesin modundayım cünkü size de Allah bağışlar inşallah 7 sene 8 sene dile kolay neler yaşanıyor

Amin inşallah hepimiz sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çok tşkler hoşbulduk :)

Tşk ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Evet cnm dediğin gibi bişey oluvericek diye kendimi kaptıramıyorum tetikte durur gibi günlerimi geçiriyorum her kontrol öncesi benim aklımdaki tek şey hala benimle mi acaba oluyor inşallah hala benimlesindir

Hoşbulduk canım amin inşallah dediğin gibi Allaha emanet bebeklerimiz Allah bağışlarsa peş peşe mutluluklarımızı yaşayalım

Ya bugün yine çok kötüyüm hiç yemek yapasım yok amaesim oruç gerçekten çok zorlaniyorum istemeye istemeye yemek yapmaya

Ana rahmine düşünce evlat annenin tasası başlarmış ya gerçekten öyleymiş
Allah senin de yardımcın olsun iki can sana emanet umarım bir an önce aylar geçer ve biz geçmişi gerçekten geçti gitti diye Anarız hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Aaa ne kadar güzel ikinci mucizen seninle Allah ömürlerini sağlıklı uzun ömürler versin cnm. İnşallah hepimiz için herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…