2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sanki midem hiç hazmedemiyor benim de arkadaşlar 2 gündür mideme taş oturmuş gibi. Benzer durumda olan var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz?

Öyle ağır bisey de yemiyorum
Canım kusmakla cozum buldum istemsizce iki gundur cok fenaydim gecede acile gittim mecburen serum iyi geldi bugun biraz daha rahatim

Sanki midem hiç hazmedemiyor benim de arkadaşlar 2 gündür mideme taş oturmuş gibi. Benzer durumda olan var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz?

Ben açim ama yiyemiyorum iştahım yok yemek düşününce midem bulanıyor o yüzden daha hafif şeyler atistiriyorum ac kalmamak adina.. ramazan ve yasakli zaman ildugu icin disaridan birşey de söyleyemiyoruz. Ya da alamıyoruz hani canim istiyor diye değil belki ister de yerim diye hic bir şeye gönlüm kaymiyor

Canım kusmakla cozum buldum istemsizce iki gundur cok fenaydim gecede acile gittim mecburen serum iyi geldi bugun biraz daha rahatim

Benim de midem bulanıyor ama kusamıyorum özellıkle sabahları ve yatarken bulaniyorum yani ne yesem ağzımda saatlerce gecmiyo sanki. Bide acıkmıyorum ya niyeyse. Bi ara şekerim cıktı ve çok aşırı yiyodum dikkat edince indi heralde.

Canım aynı durumdayım midem hep dolu gibi bi değişik. 2 gündür ac geziyorum bende.

Canim yapacakbisey yok maalesef diyorum ya dayanamayip en sonunda acilde buldum kendimi doktor ilac onerdi onu alip icerim cok kotu oldugumda taraftarida degilim ama suan hic bi sekilde gecmeyen bisey..

selam arkadaslar, ben bu aralar masallah iyi yiyebiliyorum istedigim herseyi. Sali günü kontrolümüz var kalp atisi icin <3

Gebeliğin ilk haftalarından beri hafta bir yada on günde bir ishal oluyorum. Yani neden olur ki bu anlamıyorum bu yüzden 3 ay bitti daha hiç kilo da almadım. Var mı ishal sıkıntısı yaşayan

Benim vardı bu problemim dikkat etmez sem yine olur hatta belki. Normal yediğinin yarısını yiyeceksin günde 5 6 öğün gibi. Ve mutlaka akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapacaksın gaviscon da üstüne hafif rahatlatıyor. Çözümü bu sanki midemiz eskisi kadar hızlı öğütemiyor

Gebeliğin ilk haftalarından beri hafta bir yada on günde bir ishal oluyorum. Yani neden olur ki bu anlamıyorum bu yüzden 3 ay bitti daha hiç kilo da almadım. Var mı ishal sıkıntısı yaşayan

Ya her bünyeye farklı etki ediyo hamilelik resmen bende en başından beri tuvalete çıkmakta zorluk çekiyorum. Kayısılarla ve activia ile idare ediyorum. Leblebi iyi gelir bide toz kahve ama kahve kafein içerdiği için zararlı bugünlerde.

Hamilelik ishali midir yani normal midir? Artık rutin gibi oldu ilk haftalar doktor ilaç yazamayız bol sıvı al demişti bi daha söylemek gerekir mi acaba

Yürüyüş çok iyi olur aslında ama aşırı halsiz düşüyorum. Bakalım inşallah ilk 3 ayı bi sorunsuz atlatırız da rahatlarız canım. Şuan bütün hormonlar ayaklanmış durumda 7. haftayı dolduruyorum ya sabır, Allah yardımcımız olsun

Hamilelik ishali midir yani normal midir? Artık rutin gibi oldu ilk haftalar doktor ilaç yazamayız bol sıvı al demişti bi daha söylemek gerekir mi acaba

Canım bence çok sık yaşamadığın için bünyen kendini rahatlatiyo da olabilir veya yediğin şeylerden. Geçmeyen bikac gün üst üste süren bi durum olsa korkulabilir de. Bu aralıkta çok endişe etmene gerek yok bence. Tabi sen bilirsin.

selam arkadaslar, ben bu aralar masallah iyi yiyebiliyorum istedigim herseyi. Sali günü kontrolümüz var kalp atisi icin <3

Maşallah canım umarim iyi haberler alırsın. Benim de persembe günü ama yarın daha büyük bi şehirde özele görunecem. Ve tabi tiroid sorunu

Allah kolaylık versin bulantısı yeni baslayanlara 5. Haftamda basladı 9. Haftamda geçti simdi hafif sabah bulantılarım var sabır versin allah

Canım ben ishalim çok baya hem de. Ama ben şeker hapı kullanıyorum ondan yapiyo muhtemelen

Selam Kızlar afedersiniz ama vajina da ara ara batmalar yaşıyor musunuz dün gece sagıma soluma dönerken batmalar yaşadım da
Bende oluyor canim ara sıra
Biz birkaç defa dışarıdan sipariş verdik canım. Aldığınız yemeği fırında biraz ısıtıp tüketin Tv'de doktorlar o şekilde güvenle yiyebilirsiniz demişti.

Hemen bağırsakları çalıştıracak meyveler yiyorum ben iyi geliyor

Ara ara ishal olmak güzel bende oluyorum önemli olan kaç gün sürdüğü çok uzun sürüyosa doktora başvurun

Doktorumu aradım kızlar. İshal iyi değilmiş hamilelikte. Bugün yemene dikkat et dedi. Haşlanmış patates, yulaf falan yiycekmişim. Papatya çayı içecekmişim
Geçti mi ishaliniz bende de oluyor haftada on günde bir tahlil de vermedim inşallah zararlı değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…