2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de aynı durumdayım canım bide ben gün aşırı vuruldum kanamam vardı ilk hafta geçti çok şükür son gittiğimde iğne ilaç bıraktırdı hep vitamin kan ilacı başladı.Darısı başına inşallah

Ne zamana kadar sürecek canım bu iğneler

Banada ilac verdi zefcon pantpas ve zofer ama fayda etmiyor
Ah canım, ilaç da fayda vermiyorsa ağır geçiyor demek belki serum verebilir doktorun. Dramamine diye bir ilaç var onu kullanan arkadaşlar memnundu sanki doktoruna bir sor istersen. Rabbim kolaylik versin.
Allah razı olsun canım. Aslında yavaş da vuruyor hemşire, zaten ilaç sıvı yağ gibi hızlı verrmiyoruz deri altına yayilmiyor ilaç iğneden zor geçiyor dediler. Neyse artık bir süre daha sabredicem yapacak birşey yok.

İnşallah canım. Benim kanamam vs olmadi ama aşılama ile hamile kaldığım ve önceden kaybım olduğu için doktor önlem amaçlı verdi. İnşallah bir sonraki kontrolde biraktirir.
Allah yardımcın olsun canım çok zor durumun
Amin canım sağolasın.
Canım doktoruna söylesen karından iğne ile değiştirse olmaz mı acaba? Çünkü eltimden biliyorum çocuklar 6 yaşına geldi hala poposunda iğne yerleri beze beze
Göbekten zaten kan sulandırıcı ignem var canım. 27'sinde kontrolüm var ve nasipse 12+4 olacağım o zaman. Bildiğim kadarıyla 3. Aydan sonra bu iğneyi biraktiriyorlarmis doktorlar. İnşallah bana da biraktirir diye umuyorum.

Ne zamana kadar sürecek canım bu iğneler
Göbekten olan Kan sulandiriciyi nasipse doğuma kadar kullanacağım. Kalçadan olanı doktorlar genelde 3.aydan sonra biraktiriyormus. Kontrolde 12+4 olacağım nasipse, belki biraktirir.

Evet canım bitmiş zaten diren :) gittiğinde %99 bıraktıracaktır ilaçları

hepimziin insallah. bi de kizlar bu persembe randevum var. ikili testte yapilicak cok endiseliyim
Ben de haftaya 27 Mayıs'ta gideceğim kontrole ve ikili testim de yapilacak inşaallah. Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…