2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ara ara ishal olmak güzel bende oluyorum önemli olan kaç gün sürdüğü çok uzun sürüyosa doktora başvurun
Oğlumda neredeyse hep ishaldim çoğu zaman da karin ağrısı oluyordu çok şükür birşey olmadı.. şimdi tam tersi hangisi iyi bilemedim

Hayırlı geceler cümleten. Yeni katıldım aranıza geç mi kaldım acaba. Kalabak etmezsem bi kenarda durayım diyorum. Bende Aralık annesi adayıyım Allah'ın izniyle. İlk gebeliğim. Paylaşımlarınızda istifade etmemde yarar var diye düşünüyorum.

Estağfurullah o nasıl söz, hoşgeldiniz aramıza

:) Hoşgeldin

hoşgeldin

Estağfurullah o nasıl söz, hoşgeldiniz aramıza
Çok saolum. Hoşbulduldum.
Aslında taa 9 haftalık olduk. Ama 6+5 de kalp atışı duyamayınca biraz durakladım çok şükür 8+5 de duyunca ohh dedim. Araştırmalara başladım. 1 ay sonra kontrol dedi doktor. Önümde ikili tarama testi var sanırım. Önceden gidenlerin paylaşımlarından da yararlanmak istiyorum.

şimdi ölçtüm mesela tok karnına 102 çıktı şaka gibi
zaten pek tatlı yiyemiyorum da kan tahlilinden önceki gün öyle olmuştu genelde ekşi daha çok ilgimi çekiyor bu sıralar

Canım tokluk şekerinde 102 çok değil korkutma kendini ben ölçümde toklukta 120 açıkta 116 çıktım 3 aylık şekere de bakti dr ama normal dedi. Açlıkla sınır 100 diye biliyorum. Hepsine baktır gidince.

Evet canım dayanmak zorundayız, çok geç kavuştuk yavrumuza inşallah 9 ay hemen hayırlısıyla geçer.

Maşallah canım umarim iyi haberler alırsın. Benim de persembe günü ama yarın daha büyük bi şehirde özele görunecem. Ve tabi tiroid sorunu

Rabbim insallah iyi haberlerini okumayi nasip eder bize canim :)

Benimde çarşamba çok heyecanlı ve stresliyim.
umarım kalp atışı devam ediyordur, büyüyordur Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben ilk defa duyacagim en son 4 Hafta önceydi randevum hersey yolunda dedi ama iste insan kalp atisini da duymak istiyor bir an önce. Bu 4 hafta nasil gecti en iyi siz anlarsiniz beni :)

İnşaAllah güzel haberlerle dönersin

Amin canim insallah hepimiz iyi haberlerle döneriz

Yaa ilk defa duymayı beklemek daha stresliydi şimdi daha sakinim :) İnşallah güzel haberlerle geliceksin Allah güldürdün yüzümüzü

Bakalım bana ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum

Doğru söyleyenini dokuz köyden kovarlarmış seninki de o hesap olmuş günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…