Hayırlı geceler cümleten. Yeni katıldım aranıza geç mi kaldım acaba. Kalabak etmezsem bi kenarda durayım diyorum. Bende Aralık annesi adayıyım Allah'ın izniyle. İlk gebeliğim. Paylaşımlarınızda istifade etmemde yarar var diye düşünüyorum.
Hayırlı geceler cümleten. Yeni katıldım aranıza geç mi kaldım acaba. Kalabak etmezsem bi kenarda durayım diyorum. Bende Aralık annesi adayıyım Allah'ın izniyle. İlk gebeliğim. Paylaşımlarınızda istifade etmemde yarar var diye düşünüyorum.
Çok saolum. Hoşbulduldum.
Aslında taa 9 haftalık olduk. Ama 6+5 de kalp atışı duyamayınca biraz durakladım çok şükür 8+5 de duyunca ohh dedim. Araştırmalara başladım. 1 ay sonra kontrol dedi doktor. Önümde ikili tarama testi var sanırım. Önceden gidenlerin paylaşımlarından da yararlanmak istiyorum.
şimdi ölçtüm mesela tok karnına 102 çıktı şaka gibi
zaten pek tatlı yiyemiyorum da kan tahlilinden önceki gün öyle olmuştu genelde ekşi daha çok ilgimi çekiyor bu sıralar
Canım tokluk şekerinde 102 çok değil korkutma kendini ben ölçümde toklukta 120 açıkta 116 çıktım 3 aylık şekere de bakti dr ama normal dedi. Açlıkla sınır 100 diye biliyorum. Hepsine baktır gidince.
Ah canım, ilaç da fayda vermiyorsa ağır geçiyor demek belki serum verebilir doktorun. Dramamine diye bir ilaç var onu kullanan arkadaşlar memnundu sanki doktoruna bir sor istersen. Rabbim kolaylik versin.
Allah razı olsun canım. Aslında yavaş da vuruyor hemşire, zaten ilaç sıvı yağ gibi hızlı verrmiyoruz deri altına yayilmiyor ilaç iğneden zor geçiyor dediler. Neyse artık bir süre daha sabredicem yapacak birşey yok.
Ben ilk defa duyacagim en son 4 Hafta önceydi randevum hersey yolunda dedi ama iste insan kalp atisini da duymak istiyor bir an önce. Bu 4 hafta nasil gecti en iyi siz anlarsiniz beni :)
Rabbim insallah iyi haberlerini okumayi nasip eder bize canim :)
Ben ilk defa duyacagim en son 4 Hafta önceydi randevum hersey yolunda dedi ama iste insan kalp atisini da duymak istiyor bir an önce. Bu 4 hafta nasil gecti en iyi siz anlarsiniz beni :)
Amin canim insallah hepimiz iyi haberlerle döneriz
Canım tokluk şekerinde 102 çok değil korkutma kendini ben ölçümde toklukta 120 açıkta 116 çıktım 3 aylık şekere de bakti dr ama normal dedi. Açlıkla sınır 100 diye biliyorum. Hepsine baktır gidince.
Ya şu hamile kadın yokmuydu evde nasıl çocuğu düşünürüm diye milletten fikir almaya çalışan. Biri de çıkmış onun avukatlığını yapıyor tepem attı tepkim sert oldu yedim banı. O hala banlı ama
Ya şu hamile kadın yokmuydu evde nasıl çocuğu düşünürüm diye milletten fikir almaya çalışan. Biri de çıkmış onun avukatlığını yapıyor tepem attı tepkim sert oldu yedim banı. O hala banlı ama