2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım teşekkür ederim daha minik 8. Haftayı tamamlıyorum amin inşallah, 2 haftadır içim içimi yemişti. Yarın da tiroitlerim baktircam bakalım.
Bende o iki haftalık süreci bekliyordum normalde benimde bugündü sokağa çıkma yasağı olduğu için çarşamba gidicem ama içim içimi yiyor benimde

Sigarayı bırakmaya çalışsan iyi olur canım. Bende eskiden içiyodum ama yaklaşık 1 yıl önce bıraktım. Hatırlatan yiyeceklerden de uzak durmak çok mantıklı oluyor mesela kahve

Gördüm evet sen benden geç yedin sanırım ondan seninki geç kalktı aynı konudan gitmişiz. Hemide hangi yorumumdan biliyormusun tahmin et
Valla kesin konuyla alakası olmayan şu kıza yazdıgın cevaptan benimki öyle oldu şahsen ne alaka dedim bilseydim banlanıcam kendimi tutmaz salardım iyice içimde kalmayaydı iyiydi

Valla senin işin zor bacım ben de et çikolata kahve delisiyim şuan hiçbirini yiyemiyorum internette gördüğümde bile midem bulanıyor öyle fena yani

kızlar merhaba 12+1 olmuşuz bugün 3 kere ultrasona girdik fakat ense kalınlığı ölçülemedi çünkü benim bebiş o kadar çikolataya rağmen uygun pozisyona dönmedi kıpır kıpır fakat pozisyonu yakalamadık çarşamba tekrar gideceğiz. doktor cinsiyet için bir tahminde bulundu kesin değil fakat şu olabilir dedi şimdilik söylemiyorum çünkü tahminlerinizi bekliyorum kızlar lütfen bu arada bütün ilaçlarım sonlandırıldı sadece oksapar devam ve decavit ilave edildi :)

Eklentiler

• 88a71173-2953-44e4-aec0-8c43c6d42162.webp
    30 KB · Görüntüleme: 57
Ya ben de gördüm onu. evde düşürcem diye kendi kendine zarar verecek..yoksa istemiyorsa nasıl doğursun..onu anlarim..Ama doktora gitmeli...evde kendi kendine düşürmeye çalışmak korkunç

Kesin olmamakla birlikte kız gibi duruyor MaşaAllah bu arada

Kız gibi geldi bana

Valla kesin konuyla alakası olmayan şu kıza yazdıgın cevaptan benimki öyle oldu şahsen ne alaka dedim bilseydim banlanıcam kendimi tutmaz salardım iyice içimde kalmayaydı iyiydi
Evet ondan. Ben tutmadım içimde kalmadı verdim veriştirdim

Bana da erkek gibi geldi

Ya ben de gördüm onu. evde düşürcem diye kendi kendine zarar verecek..yoksa istemiyorsa nasıl doğursun..onu anlarim..Ama doktora gitmeli...evde kendi kendine düşürmeye çalışmak korkunç
Tatlım ben de ilk başta anladım psikolojisini üstüne gitmedim. Sonra baktım kürtaj her annenin hakkı diye saçma sapan yorumlarda bulundu. Prezervatif bile takmamış. Bu kadar istemiyordun iyi korunsaydın. Neyse canım mune abla gelecek şimdi konuşmayalım bence. Tekrar ban yemek istemiyorum

Bence kız

Aranızda kahve içen var mı? Ben kahve bağımlısıydım da 3 aydır içmiyorum hiç bugün burnumda kokusu geziyorum resmen acaba zararı olur mu?
Ben içiyorum 1 sade nescafe 1türk kahvesi tabi biraz az mesela iki kaşık yerine bir kaşık şimdilik bi sıkıntı yaşamadım. Önerilmiyor kahve içersen doktorunu bilgilendir canım

3 e kadar düşürmüşsün canım 2 yi dene şimdi sonra 1 yaparsın kendine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…