Valla canım bende bagımlıyım kahveye bende içmiyorum normalde ama çok çok canım çekince azcık içiyorum Bi sorun olmadı fazla kafein zararlı azcık azcık nefsini kandıracak kadar iç ama hergün içme haftada 1 yada 2 defa içersen sorun olmaz sanırım
Ben de tam bir kahveseverim, hamile olduğunu öğrendikten sonra haftada 2 kez falan içiyorum. Bildiğim kadarıyla abartmadiktan sonra kahveyi yasaklamıyor doktorlar.
Ben evde kendim latte yapıyordum bol köpüklü ama şimdi saglıklı degil diye çok nadir yapıyorum normalde hergün içerdim ve artık yaptığımı da bitiremiyorum tatlı artık çarpıyor beni çikolata falan da yiyemiyorum midemi bulandırıyor görmesi bile çok sevdigim ne varsa soguyup sevmediklerimi canımın çekmesi ayrı olay
canım ben günlük 5 bardak falan filtre kahve içip bir de türk kahvesiyle keyif yapıyordum bu süreçte bocaladım o açıdan. haftada bir türk kahvesi içiyorum bir de arada kafeinsiz kahve tüketiyorum.
canım ben günlük 5 bardak falan filtre kahve içip bir de türk kahvesiyle keyif yapıyordum bu süreçte bocaladım o açıdan. haftada bir türk kahvesi içiyorum bir de arada kafeinsiz kahve tüketiyorum.
Bende öyle günde içtiğim kahvenin haddi hesabı yoktu ekstra sigara tabii bir de.. sigarayı günde 3-4 taneye düşürebildim 1 paket içiyordum inşallah bu gittiğimde herşey yolunda ise rahatlayıp bırakırım diye düşünüyorum kahveyi de 3 aydır içmiyordum bugün ilk oldu özlemişim.
Kızlar bende bugün başka bir doktora özelde muayene oldum, 11 gun önce gitmiştim diğer doktoruma çok şükür büyümüş bebişim kalp atışlarını dinledim, Allah'a ne kadar şükretsem azdır. Çok bekledim ama nasip etti. Yeni bi ilaç ekledi pıhtı sorunumdan dolayı. Inşallah herşey yolunda gider.
Kızlar bende bugün başka bir doktora özelde muayene oldum, 11 gun önce gitmiştim diğer doktoruma çok şükür büyümüş bebişim kalp atışlarını dinledim, Allah'a ne kadar şükretsem azdır. Çok bekledim ama nasip etti. Yeni bi ilaç ekledi pıhtı sorunumdan dolayı. Inşallah herşey yolunda gider.
Ben evde kendim latte yapıyordum bol köpüklü ama şimdi saglıklı degil diye çok nadir yapıyorum normalde hergün içerdim ve artık yaptığımı da bitiremiyorum tatlı artık çarpıyor beni çikolata falan da yiyemiyorum midemi bulandırıyor görmesi bile çok sevdigim ne varsa soguyup sevmediklerimi canımın çekmesi ayrı olay
Ya valla hayırlısıyla su 3 ayımız bitseydi ama 9 ay boyunca neyden tiksiniyorsan hoş devam ediyor da ben ilk hamileligim de çekirdekten de tiksinmiştim doğumdan sonra bile yiyemiyorum hala kokusu beni mahveder işin kötü tarafı da kızım çekirdeği çok seviyor ve hep anne sen çitle bana der