2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sigara olayı evet çok zor. Ben de 1 paket içiyordum çalışıyorum bir de alışmışım iyice. Beni de çok zorluyor yani

3 e kadar düşürmüşsün canım 2 yi dene şimdi sonra 1 yaparsın kendine inan
İnşallah çok istiyorum sadece çok stres oluyorum bazen hemen sigara arıyorum onun dışında hep tutuyorum kendimi ama bırakıcam inanıyorum kendime

Hiç anlamıyorum diye yükledim. Baktım biraz internetten yine anlamadım erkek mi diyosun. Herkes erkek diyor bana hissel olarak da bakalım ne olcak
Evet canım yapısı bebeğin erkeğe benziyor kocaman olmuş 12 hafta da böyle oluyor demek ki ne kadar net

Sigara olayı evet çok zor. Ben de 1 paket içiyordum çalışıyorum bir de alışmışım iyice. Beni de çok zorluyor yani
Gerçekten el alışkanlığı bile diyebilirim canım istemese de alışkanlık yani boşluk hissediyorum

Ben içiyorum 1 sade nescafe 1türk kahvesi tabi biraz az mesela iki kaşık yerine bir kaşık şimdilik bi sıkıntı yaşamadım. Önerilmiyor kahve içersen doktorunu bilgilendir canım
Sorucam kuzum çarşamba günü heyecandan unutmazsam yine

Evet canım yapısı bebeğin erkeğe benziyor kocaman olmuş 12 hafta da böyle oluyor demek ki ne kadar net
Maşallah ben çok şaşırdım görünce ama çok mutlu oldum. İnşallah sen de ne kadar büyümüşşsün yavrum sen dersin ben öyle dedim direk

Nub teorisine göre mi yorumladinz acaba
Yok hayır tamamen abimin çocuklarının ultrasonlarına eltiminkilere göre tecrübelerime göre değerlendiriyorum hissiyatım kuvetlidir abimin son çocuğuna ilk erkek demişlerdi ben inatla kız dedim 20 haftaya kadar erkek dediler sonra aaa kızmış oldu profosyonel hiçbir dayanağım yok

İnşallah çok istiyorum sadece çok stres oluyorum bazen hemen sigara arıyorum onun dışında hep tutuyorum kendimi ama bırakıcam inanıyorum kendime
İnanmak çok önemli canım yaparsın çok zorlanıyosun madem iki yap sonra 1 günde bitane içersin bırakamazsanda. Sigaranın hertürlüsü zararlı ama 3 ten sonra zararı en üst seviyeye çıkıyormuş vucut tan atılmadığı için

Önce 1 saatte 1 tane sonra 2 saatte 1 her hafta arttıra arttıra saatleri bu kadar azaltabildim ama dk saydığım oldu inan ki şu an o kadar da kötü değilim krize girmiyorum en azından sık sık bırakacağım buraya da bıraktım yazacağım inşallah

Ayy mutlaka söyle kurtulmak istiyorum gerçekten keşke midem bulansa da hiç içemesem diyorum o derece
Benim midem bulandı ama ona tiksinmedim malesef. Sadece kokusu rahatsız etti ama tamamen tiksinmedim. O da el alışkanlığı işte. Ben yapım şu planımı bu işi bitirelim

Maaşallah canım , ense kalınlığı uygun zamanda bakılır yine endişe etme.
Oyy kuzuya bak maaşallah subhanallah.

Bişey denicem bırakmakla ilgili tutarsa inşallah psikolojik bir deneme olcak bu. Daha önce bende başka bişeyde işe yaramıştı. Bunda da tutarsa grup açar herkesr yazarız
Deneyin bakalım tutarsa bende kahveye yaparım

Kız gibi mi ne bu fıstııııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…