• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canm doktorumla konuşmadım ama int baktım günde 1 fincanı geçmeden içilebilir diyor bugün içmedim mesela yarın içerim 😄
Tatlımcım sen gene de çok içme haftada 1 e düşür en azından. Benim geçen tansiyonum yerlerdeydi. İçmek istedim arkadaşım içmemeni öneririm başka yöntemlerle yükseltmeye çalış dedi. Yeni doğum yaptı o. Bebeği tonusa düşürüyor dedi orasını pek anlamadım ama kötü bişey herhalde. İçmedim bende o yüzden hiç hamileliğim boyunca. Günde bir çok fazla canım benim, dikkat et 💜

İyiki doğdun canım Rabbim eşinle evladınla hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsin ❤

MaşaAllah gözün Aydın canım 🥰😍

Hoşgeldin canım,geçmiş olsun 🤭 Doğum Günün de Kutlu Olsun tatlis anne 😍

Canlarım çok sağolun ya. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla anne olalım inşallah 🤲😍
Aradım buldum sonunda. Nasıl araya karışmış ya görmemişim bile kusura bakmayın 🤗

10+6 oldum bu gece itibariyle. Aranızda beli ağrıyan var mı? Benim dünden beri bayağı ağrıyor.
Ben de 10+6 yim cnm. Belim uzun süre ayakta kalırsam ağrıyor. Biraz sis gibi karnım da o yuzden yüzüstü yatamadigim için de rahat dönemezsem gece ağrıyor. 🤦‍♀️

Gunaydin herkese hayirli kandiller diliyorum 😊 dun hic giremedim siteye anca bitirdim konusmalari. Ev islerini ben saldim artik. O halde bile yerimde duramiyorum dun kardesimle evdeki iş odami derledik toparladik. Cok yorulmusum.. camasir yemek derken pertim cikti. 4 gunluk sokaga cikma yasagini 4 gozle bekliyorum esim evde olucak onunla yapicaz isleri .
Yarin saglikocagina gidicem kayit yaptirmaya randevu aldim bakalim.. 27sinde de kontrolum var 💕

Günaydin Hanimlar Kadir Geceniz mübarek olsun. Bugünde bizim Randevumuz Doktorda. Rabbim bugünün hürmetine hayirli haberler almayi nasip etsin insallah. Ya bide fark ettim, Yaklasik 3 Kilo kadar almisim Hamile oldugumu ögrendigimden beri ama cok su tüketiyorum bebegim icin ondan olabilir dimi? 4 haftada 3 Kilo almak da bi marifet yani

Günaydin Hanimlar Kadir Geceniz mübarek olsun. Bugünde bizim Randevumuz Doktorda. Rabbim bugünün hürmetine hayirli haberler almayi nasip etsin insallah. Ya bide fark ettim, Yaklasik 3 Kilo kadar almisim Hamile oldugumu ögrendigimden beri ama cok su tüketiyorum bebegim icin ondan olabilir dimi? 4 haftada 3 Kilo almak da bi marifet yani
Ödem yapıyor çok su canım .ben de 2 kilo aldım 3 ayda.cunku 11. Haftadayım ve bulantılarım geçti tamamen.hamur işi falan yemeye basladim🤭 Inşallah güzel haberlerle dön😍 ay benim kontrolüne daha 15 gün var. Bir türlü geçmiyor vakit.

Son düzenleme:
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah yarın da benim çok stresliyim 😬

Ödem yapıyor çok su canım .ben de 2 kilo aldım 3 ayda.cunku 11. Haftadayım ve bulantılarım geçti tamamen.hamur işi falan yemeye basladim🤭 Inşallah güzel haberlerle dön😍 ay benim kontrolüne daha 15 gün var. Bir türlü geçmiyor vakit.

benimde artik öyle fazla bulanti olmuyor fazlar yersem oluyor rahatsiz oluyorum ondan sonra.

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah yarın da benim çok stresliyim 😬

4 hafta cok stress yaptim kendime ama nedense bugün cok rahatim. Calisinca ama zaten kafami dagitabiliyorum. :D

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden. ❤❤❤
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller 💐💐💐
Canım arkadaşı a söyle fetih süresi okusun 7 gün okunuyor ama hergun farklı sayıda cuma sela bitimine kadar da bitmesi gerekiyor mutlulugun sifresi diye bir sitede bulabilir detayını ben demedim çok.sukur rabbim ilk kızım da tüp bebekti son embriyomdu bana nasip etti inşallah arkadaşına da nasip etsin inşallah evlat sahibi olacak

Kızlar ikili testi şimdi yaptıranlar ya da daha önceden yaptılaranlar yaş riskiniz kaç cıktı? 1/764 28 yaşa göre normal bir sonuc mu yüksek mi?

Kızlar ikili testi 12. Haftada mı yaptiriyorsunuz? 12. Haftada başka kan değerleri kontrol yaptırılıyor mu? Ikili için kan ve ultrason kontrol dışında? Bir de kendi doktorunuza mı yaptiriyorsunuz ikiliyi yoksa başka bir doktor perinatolog falan mi

Kızlar ikili testi 12. Haftada mı yaptiriyorsunuz? 12. Haftada başka kan değerleri kontrol yaptırılıyor mu? Ikili için kan ve ultrason kontrol dışında? Bir de kendi doktorunuza mı yaptiriyorsunuz ikiliyi yoksa başka bir doktor perinatolog falan mi
Kendi doktorun bakıyor canım detaylı ultrasonu perinatolog bakıyor. Birde eğer ikili testte bir riskiniz çıkarsa perinatologa yönlendiriyorlar

Kızlar ikili testi şimdi yaptıranlar ya da daha önceden yaptılaranlar yaş riskiniz kaç cıktı? 1/764 28 yaşa göre normal bir sonuc mu yüksek mi?
Normal canım benim doktorum hiç yapmıyor ikili test filan benim de yaşım 24 benimde 700 de 1 ihtimal filan dedi.

Back
X