Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım2 gundur yeniden bulantilarim olmaya bsladi hafiften
Evet hele son zamanlarda cok fazlaydi çünkü çocuk ayaklarıyla hep iceriyi dövüyordu :) ama hoc sormadim ki hatırlamıyorum birds erken doğdu benimki 36. Haftada geldi dayanamadıİshalinizi doktor da normal mi karşılıyordu 9 ay sürdü mü acaba
Son zamanlar oluyormuş galiba ilk aylar olması bana garip geliyor herkes kabız olurkenEvet hele son zamanlarda cok fazlaydi çünkü çocuk ayaklarıyla hep iceriyi dövüyordu :) ama hoc sormadim ki hatırlamıyorum birds erken doğdu benimki 36. Haftada geldi dayanamadı
Sen gene bir doktora sor ama kabızlık daha kötü yaaSon zamanlar oluyormuş galiba ilk aylar olması bana garip geliyor herkes kabız olurken
10+5 im bugün basladi ama bayağı bi stresliyim onun etkisi diye düşünüyorum10+6 oldum bu gece itibariyle. Aranızda beli ağrıyan var mı? Benim dünden beri bayağı ağrıyor.
Ya canım ben bu sabah biraz korktum resmen karnımın sol tarafında portakal büyüklüğünde bir sertlik vardı ve banada sürdü o sertlikBen niyeyse kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum bu arabulantılarım, halsizligim geecti, üstelik göğüs acısı çok çok azaldı artık pek yok.istahim gayet normale döndü.agrim sizin zaten pek yoktu. Toplasan 2 defa oldu. Ayakta kalinca belim agriyor sadece .Doktoruma sordum, belirti gecmesinin tıbbi bir karşılığının olmadığını söyledi
sadece elimi göbeğinin altına koydugumda bir bombe hissediyorum özellikle ayaktayken. Ordan biraz hamileymisim gibi geliyor
2 hafta sonra kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadir hepimiz için
![]()
Evet 1 fincana birşey demiyorlar benim kahve bagimlisi arkadaşım 3 iciyordu ona 1 ic defi bende cok severim ama arkadaşlar olunca :)Canm doktorumla konuşmadım ama int baktım günde 1 fincanı geçmeden içilebilir diyor bugün içmedim mesela yarın içerim![]()
Yapılır diye düşünüyorum ben 11+0 da gittim 12+0 cıktı ama bebegin belli bir cm e gelmesi gerekiyormuş o zaman yapılıyor sanırım 4,5 cm üzeriGözünüz aydın kaçıncı haftada yapıldı tam olarak bende 11+2 de gidicem de 2 li yapılır ki acaba
Benimde sol tarafımda sertlik olmuştu canım sonra geçti ama ben cok onemsemedim.Ya canım ben bu sabah biraz korktum resmen karnımın sol tarafında portakal büyüklüğünde bir sertlik vardı ve banada sürdü o sertlik
Bende öyle hiçbişi hissetmiyorum bu durum beni korkutuyor işteBen niyeyse kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum bu arabulantılarım, halsizligim geecti, üstelik göğüs acısı çok çok azaldı artık pek yok.istahim gayet normale döndü.agrim sizin zaten pek yoktu. Toplasan 2 defa oldu. Ayakta kalinca belim agriyor sadece .Doktoruma sordum, belirti gecmesinin tıbbi bir karşılığının olmadığını söyledi
sadece elimi göbeğinin altına koydugumda bir bombe hissediyorum özellikle ayaktayken. Ordan biraz hamileymisim gibi geliyor
![]()
ben hic dokundugumda hissedemiyorumBen niyeyse kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum bu arabulantılarım, halsizligim geecti, üstelik göğüs acısı çok çok azaldı artık pek yok.istahim gayet normale döndü.agrim sizin zaten pek yoktu. Toplasan 2 defa oldu. Ayakta kalinca belim agriyor sadece .Doktoruma sordum, belirti gecmesinin tıbbi bir karşılığının olmadığını söyledi
![]()
Aynen bende öyleyim çok şükür güz3l geçiyor şimdilik o bombe bendede var dokununca anlıyorum cumaya kadat sabır umarım herşey normaldirBen niyeyse kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum bu arabulantılarım, halsizligim geecti, üstelik göğüs acısı çok çok azaldı artık pek yok.istahim gayet normale döndü.agrim sizin zaten pek yoktu. Toplasan 2 defa oldu. Ayakta kalinca belim agriyor sadece .Doktoruma sordum, belirti gecmesinin tıbbi bir karşılığının olmadığını söyledi
![]()

Birkaç dakika sürdü bende galiba iyice büyüdüler :) yarın perinatolog kontrolümüz var.Bu gece dualarınızda benide unutmayın inşaAllahBenimde sol tarafımda sertlik olmuştu canım sonra geçti ama ben cok onemsemedim.
Daha küçükler canım normal hissetmemen :)ben hic dokundugumda hissedemiyorum![]()
Genelde ayaktayken canım. Karnını serbes bırak. Göbek deliğinin altına elini koy. Biraz bombe var. Başkası görse normal der anlamaz:) ama baya bombe oben hic dokundugumda hissedemiyorum![]()
Korkutmasin canım. Doktorum bu durumun hicbir anlami olmadığını söyledi.Bende öyle hiçbişi hissetmiyorum bu durum beni korkutuyor işteumarım normaldir ve sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
![]()