• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
20200520_002533.webp benim gibi kilolu hamile kalanlarda böyle görünür :KK70:

Yalnız olurmusun hiç merak etme artı bende bide göğüs var kocaman senin en azından küçükler :halay: :halay:
Yok kız aslında benimkilerde şuan da kocaman oldular ben asla.sutyen takmadan duramazdım şimdi rahat edemiyorum geceleri mutlaka çıkartıyorum.ama bu sefer de ağzıma gIreceklermis gibi hissediyorum :KK70: :super:

yeminle ben bu😂 kendi gobegimmi bebekmi anlamiyorm daha once gobegime hc bukadar detayli bakmamistim hayr daha gobegm cikmadiysa ne cok gobegm varmis😂
Allahım.cok şükür çok.sevindim banabenzer yandaşlar bulunca :KK9:ya benimgobegim zaten ilk sezeryandan kalma şimdi de bebek değil resmen kilo almaktan

Allahım.cok şükür çok.sevindim banabenzer yandaşlar bulunca :KK9:ya benimgobegim zaten ilk sezeryandan kalma şimdi de bebek değil resmen kilo almaktan
Yok yok o bebek bebek :) bende kilolu hamile kalanlardanim ama benim bebek gobek değil :) :) bana ne.. oğlumda 20 kg almistim bebek iyi kilolu diyordum bi dogdu 2 bucuk kilo meger ben sismisim simdi de o hesap bebektir bebek :)

Canım.nasilsin yeni okudum kanama durdu mu hastaneye gittin mi
kizlar doktorum muayeneyaneyi 10da aciyorms simdi ckti evden 8 ceyrekte gel dedi. benm elim ayagm titriyor. sabah tyvaletimi yaptm klozete bi baktm su kirmizi napicaz dua edin kurban olaim

kizlar doktorum muayeneyaneyi 10da aciyorms simdi ckti evden 8 ceyrekte gel dedi. benm elim ayagm titriyor. sabah tyvaletimi yaptm klozete bi baktm su kirmizi napicaz dua edin kurban olaim
Canım sakin ol Allah korusun yoktur bisey bebeğin seninle ilaç yafa iğne ile geçecektir benim de ilk hamileligim de oldu korkma sakin iyi haberlerini yazarsın

Back
X