• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar tum mesajlari okudum. Doktora gidip guzel haber alanlar cinsiyet tahmini öğrenenler herkese hayırlı olsun.. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayi nasip etsin... Ben en son 8+5 de gitmiştim bir dahaki sefere 12. Haftada gideceğim bulundugum yerde tek doktor var zaten gel de demedi bana :) belki şu olaylar geçmiş olur da doktor değişimini yapabilirim..

Kızlar tum mesajlari okudum. Doktora gidip guzel haber alanlar cinsiyet tahmini öğrenenler herkese hayırlı olsun.. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayi nasip etsin... Ben en son 8+5 de gitmiştim bir dahaki sefere 12. Haftada gideceğim bulundugum yerde tek doktor var zaten gel de demedi bana :) belki şu olaylar geçmiş olur da doktor değişimini yapabilirim..
Niye çağırmadıki 🤔

Kızlar hepinizden tek tek alıntı yapamadım, doktora giden, güzel haberler alan anneleri kutlarım. Rabbim bize de nasip etsin inşaallah🤲 nasipse benim kontrolüm 27 mayis'ta, tam 1 hafta kaldı. Aynı gün ikili test de yapılacak randevumuzu almıştık. Doktora en son 2 hafta önce gitmiştim ben de bebeğim iyi mi diye çok merak ediyorum. Vuruldugum iğnelerin ağrısından diğer hamilelik belirtilerini nerdeyse unuttum diyebilirim. Bulantılarım epey azaldı, sadece sabahları ve karnım çok acıkırsa biraz oluyor. Mide yanması arada sırada oluyor. Kaşık agrisi veya kasıkta batmalar fazla ayakta kalırsam oluyor ,kendimi çok yormamaya çalışıyorum , yatıp uzanıyorum hemen.
Az kalmış minnoşu görmene :) Allah yardımcın olsun canım iğneler ağrı yapıyordur.

Az kalmış minnoşu görmene :) Allah yardımcın olsun canım iğneler ağrı yapıyordur.
4 gün once vuruldugum yer çok fazla şişti ve kızardı. Buaksam yeni iğneyi vurulurken hemşire bile dedi burası neden böyle olmuş çok reaksiyon göstermiş cildin dedi. Çektiğim acıyı tarif bile edemem. Geceleri yatamadigim için verimli uyku da uyuyamıyorum. Kendimi kasmaktan kaslarım tutuldu.

4 gün once vuruldugum yer çok fazla şişti ve kızardı. Buaksam yeni iğneyi vurulurken hemşire bile dedi burası neden böyle olmuş çok reaksiyon göstermiş cildin dedi. Çektiğim acıyı tarif bile edemem. Geceleri yatamadigim için verimli uyku da uyuyamıyorum. Kendimi kasmaktan kaslarım tutuldu.
Yanlışmı vurdun acaba ? Birde ne zamana kadar vurulman gerekiyor

Yanlışmı vurdun acaba ? Birde ne zamana kadar vurulman gerekiyor
Proluton'u ben vurmuyorum canım, hastaneye gidiyorum. Hemşirelere hep sordum anormal mi diye, bu iğne çok ağır herkeste böyle etki yapıyor dendi. Ama son vuruldugum yer aşırı ağrı ve şişme yapınca tedirgin oldum ama buaksam hemşire cildin hassas fazla reaksiyon göstermiş dedi başka birşey soylemedi. Geçmezse bir doktora göstereceğim tabii enfeksiyon vs oldu mu diye .Bu iğneyi doktorum önlem amacli vermişti, aşılama ile hamile kaldım, önceki gebeligim kürtajla sonlandı. Forumlarda okudugum kadarıyla 12. Haftada doktorlar biraktirmis genelde. Ben de önümüzdeki hafta inşaallah benim doktorum biraktirir diye dua ediyorum.

Merhaba arkadaşlar bende bugun gittim koltrole 11+5 ense kalınlığına bakıldı güzel çıktı 2 li taramam yapıldı birde doktorum pat diye %90 kız dedi bizde şaşırınca erkekge benzettik deyince şaşırdı oda 😄 %70 diyeyim bir ay sonra tam belli olur dedi bizden haberler böyle 😍
Ultrason fotonu bi atar misin canım çok merak ettim 😊

Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce ağrıların geçer

Bende öyleyim canım ilk 6+1 gitmiştim 10+5 e yani bugüne çağırmıştı ama sonradan arayıp 12+3 e çekti. Hem kontrol hem ikili test aynı anda olabilmesi için. Ağrı kanama vs. Olmayınca öyle yaptı herhalde
Yaa sende de durum benimki gibi. Nokta kadar olan minnoşları gidip kocaman görelim inşallah 😍 yarın kontrolüm var ve şimdiden kalbim yerinden çıkacak gibi :eek:

kizlar kanamam durdu ama asiri bel agrim var ve lekelenmem devam ediyor of ya butun forumlari eski kk hamilelerini okudum. benm gbi olanlarn hepdevam etmis hamilelgi tek tesellim o
Oh canım ne güzel. Ondan dedim oku araştır için rahatlar diye. Çok sevindim canım. Sen hep yat çok dikkat et. Tekrar muayeneye ne zaman çağırdı? İnşallah o zaman gittiğinde plesentanın yerine yerleştiğini görürsün 🤲

Proluton'u ben vurmuyorum canım, hastaneye gidiyorum. Hemşirelere hep sordum anormal mi diye, bu iğne çok ağır herkeste böyle etki yapıyor dendi. Ama son vuruldugum yer aşırı ağrı ve şişme yapınca tedirgin oldum ama buaksam hemşire cildin hassas fazla reaksiyon göstermiş dedi başka birşey soylemedi. Geçmezse bir doktora göstereceğim tabii enfeksiyon vs oldu mu diye .Bu iğneyi doktorum önlem amacli vermişti, aşılama ile hamile kaldım, önceki gebeligim kürtajla sonlandı. Forumlarda okudugum kadarıyla 12. Haftada doktorlar biraktirmis genelde. Ben de önümüzdeki hafta inşaallah benim doktorum biraktirir diye dua ediyorum.
Canım iğneyi popodan mı vuruluyorsun? Şişti dedin morarma falan da var mı?

Günaydın kızlaaarrr :KK3:
Yarın yani Cuma günü kontrole gidecek olanlar bu yorumumu beğeni yapın sayımızı bilelim :KK36:
Hepimiz inşallah musmutlu haberlerle dönelim güzel haberlerle dolsun buralar yarın inşallah ALLAHım çok Amin :dua:

Günaydın kızlaaarrr :KK3:
Yarın yani Cuma günü kontrole gidecek olanlar bu yorumumu beğeni yapın sayımızı bilelim :KK36:
Hepimiz inşallah musmutlu haberlerle dönelim güzel haberlerle dolsun buralar yarın inşallah ALLAHım çok Amin :dua:
Bende cuma gidicem kontrole

Back
X