- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 35
Öyle mi bizim de bugün 1,1dedi diye hatırlıyorum kız dedi banada %70Ense kalınlığı 1.5 ve ustu ise erkek oluyo canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi bizim de bugün 1,1dedi diye hatırlıyorum kız dedi banada %70Ense kalınlığı 1.5 ve ustu ise erkek oluyo canım![]()
Hadi inşallah biraz daha bekleyeceğiz netleşmesi için banada kız dedi bugün doktorumuz çok sevindimKızlar bu arada doktor kesin olmamakla birlikte cinsiyete kız dedi![]()
ya ne güzel :)) böyle okuyunca cuma gunu için daha da heyecanlanıyorum.Merhaba arkadaşlar bende bugun gittim koltrole 11+5 ense kalınlığına bakıldı güzel çıktı 2 li taramam yapıldı birde doktorum pat diye %90 kız dedi bizde şaşırınca erkekge benzettik deyince şaşırdı oda%70 diyeyim bir ay sonra tam belli olur dedi bizden haberler böyle
![]()
Masallah bir kiz daha geliyor nasipseMerhaba arkadaşlar bende bugun gittim koltrole 11+5 ense kalınlığına bakıldı güzel çıktı 2 li taramam yapıldı birde doktorum pat diye %90 kız dedi bizde şaşırınca erkekge benzettik deyince şaşırdı oda%70 diyeyim bir ay sonra tam belli olur dedi bizden haberler böyle
![]()
Öyle mi bizim de bugün 1,1dedi diye hatırlıyorum kız dedi banada %70
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin bu ikinci evladinmiydi ???? Hayırlı uğurlu olsun şimdide nMerhaba arkadaşlar bende bugun gittim koltrole 11+5 ense kalınlığına bakıldı güzel çıktı 2 li taramam yapıldı birde doktorum pat diye %90 kız dedi bizde şaşırınca erkekge benzettik deyince şaşırdı oda%70 diyeyim bir ay sonra tam belli olur dedi bizden haberler böyle
![]()
Sende mi cuma 4 oldukya ne güzel :)) böyle okuyunca cuma gunu için daha da heyecanlanıyorum.
Allah tamamına erdirsin inşallah CanımKızlar bu arada doktor kesin olmamakla birlikte cinsiyete kız dedi![]()
Ayy sende mi öğrendinMerhaba arkadaşlar bende bugun gittim koltrole 11+5 ense kalınlığına bakıldı güzel çıktı 2 li taramam yapıldı birde doktorum pat diye %90 kız dedi bizde şaşırınca erkekge benzettik deyince şaşırdı oda%70 diyeyim bir ay sonra tam belli olur dedi bizden haberler böyle
![]()
Sağlıklı olsunda varsın bekleriz canımHadi inşallah biraz daha bekleyeceğiz netleşmesi için banada kız dedi bugün doktorumuz çok sevindim
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin tamamına ersin inşaAllahAllah tamamına erdirsin inşallah Canım
Aynı doktora gittim canm bu doktorda son kontrolumdu eşim son kez git dedi tayinciyiz de başka şehirde devam edicem neresi belli değilMasallah bir kiz daha geliyor nasipsenereye gittin doktora canım bulabildinmi iyi bir doktor
evet ama zaman hiç geçmiyor bir de 5 hafta oldu ben gitmeyeliSende mi cuma 4 olduk❤
Benimde 4 hafta olacak iyidirler insallahevet ama zaman hiç geçmiyor bir de 5 hafta oldu ben gitmeyeli![]()
11 den once yapilmiyor diye biliyorum muhtemelen 1 2 hafta sonra tekrar çağırırKızlar hayırlı geceler bişi sorucam 29 mayısta kontrol war allah nasip ederse bebek iyiyse 10 haftalık olmuş olucak acaba 2 Li test yaparlar mi
Erken canm yapılmazKızlar hayırlı geceler bişi sorucam 29 mayısta kontrol war allah nasip ederse bebek iyiyse 10 haftalık olmuş olucak acaba 2 Li test yaparlar mi
11 den once yapilmiyor diye biliyorum muhtemelen 1 2 hafta sonra tekrar çağırır
Sağolun kızlar çağırsın bende manayla tekrar görmüş olurum bariErken canm yapılmaz
Iyi olsunda kuzum bi sekilde bitecek 7 ayKızlar hepinizden tek tek alıntı yapamadım, doktora giden, güzel haberler alan anneleri kutlarım. Rabbim bize de nasip etsin inşaallahnasipse benim kontrolüm 27 mayis'ta, tam 1 hafta kaldı. Aynı gün ikili test de yapılacak randevumuzu almıştık. Doktora en son 2 hafta önce gitmiştim ben de bebeğim iyi mi diye çok merak ediyorum. Vuruldugum iğnelerin ağrısından diğer hamilelik belirtilerini nerdeyse unuttum diyebilirim. Bulantılarım epey azaldı, sadece sabahları ve karnım çok acıkırsa biraz oluyor. Mide yanması arada sırada oluyor. Kaşık agrisi veya kasıkta batmalar fazla ayakta kalırsam oluyor ,kendimi çok yormamaya çalışıyorum , yatıp uzanıyorum hemen.