Ayyy yarın ben de gidecem. O kadar çok korkuyorum kiYarın doktora gidiyorum kızlar, çok heyecanliyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yarın ben de gidecem. O kadar çok korkuyorum kiYarın doktora gidiyorum kızlar, çok heyecanliyim![]()
Nasıl yatırmıyormuş canım hem bir sıkıntın yoksa çalışmanı öneririm doktordan ne diye rapor alacaksın kiBen bugün biraz kafa olarak yoruldum. Size de danışayım. Benim işyerim bana 1 haziranda dön eper dönmiceksen ücretsiz izne çık dedi. Çalışmak istersem de doktordan rapor alcakmışım çalışabilir raporu. Eşim çalışmıyor hastane için sigortam lazım. Sigortadan yararlanabiliyormuşum ama 1 ay sigortam yatmıcak. Yani daha pandemi bitmedi. Kafam çol karışık![]()
Ben 4 yıldır bu şirketteyim şimdi haklarım falan nolcak hamileyim ve ben kendimi de düşünmek zorundayım bebeğimi. Valla sıkıntı yaBizimde sigorta olayi sıkıntılı yaa i yüzden özele gidemiyorum cok pahaliya geliyor. Senin konunu bilmiyorum kesinlikle iyi arastir
Eşim aşçı benim malum işyeri kapalı eğer ben de çalışmazsam naparız. Yani sağlık herşeyden önemli ama 1 ay ücretsiz izne çık diyor şirket. Doktor bana çalılabilir raporu verirse çalışcam ama markette çalışıyorum ben ve çok kalabalık bu aralar hele virüs azaldı diye herkes marketteNasıl yatırmıyormuş canım hem bir sıkıntın yoksa çalışmanı öneririm doktordan ne diye rapor alacaksın ki
Muhasebecini ara yada guvenebilecegin bir muhasebeci ile konuş ben cok uzun zamandır çalışmıyorum evlilik dolayısıyla işten çıktım ama oyuna getirildim haklarimi da alamadım.. dikkatli olmak lazımBen 4 yıldır bu şirketteyim şimdi haklarım falan nolcak hamileyim ve ben kendimi de düşünmek zorundayım bebeğimi. Valla sıkıntı ya
Ben çok heyecanliyim ,Ayyy yarın ben de gidecem. O kadar çok korkuyorum ki![]()
Sabahtan beri telefon görüşmesi yapıyorum kafam çatladı. En kötü çıkayım izne dedim napım ama size de danışayım dedimMuhasebecini ara yada guvenebilecegin bir muhasebeci ile konuş ben cok uzun zamandır çalışmıyorum evlilik dolayısıyla işten çıktım ama oyuna getirildim haklarimi da alamadım.. dikkatli olmak lazım
Şuan virüs nedeni ile evdesiniz sanıyorum, neden rapor istediler kiBen bugün biraz kafa olarak yoruldum. Size de danışayım. Benim işyerim bana 1 haziranda dön eper dönmiceksen ücretsiz izne çık dedi. Çalışmak istersem de doktordan rapor alcakmışım çalışabilir raporu. Eşim çalışmıyor hastane için sigortam lazım. Sigortadan yararlanabiliyormuşum ama 1 ay sigortam yatmıcak. Yani daha pandemi bitmedi. Kafam çol karışık![]()
Aynı durumu bende yasiyorum sari akintım hala var bu normalmi gercekten cözemedim .Kızlar merhaba beni rahatsız eden bir konu var akintim oluyor her zaman değil ama rahatsız ediyor ve kökü hassasiyetimdenmi bilmiyorum ama çok fena kokuyorum kendime midem wc ye gittigimde daha beter alt üst oluyor
Ayy canım evet yaşadıklarımız benziyor çok. Rabbim sağlıkla kavusmamizi nasip etsin bebeklerimize inşaallah![]()
Nasil oyuna getirildin canim tazminat hakkin var bende yakin zamanda evlilikten dolayi ayrildim aldim da hakkimiMuhasebecini ara yada guvenebilecegin bir muhasebeci ile konuş ben cok uzun zamandır çalışmıyorum evlilik dolayısıyla işten çıktım ama oyuna getirildim haklarimi da alamadım.. dikkatli olmak lazım
2 aydır evdeyim ben idari izindeydim. Şimdi diyor ki ya çalış ya da ücretsiz izne çık. Yani yine bize bırakıyor ama pandemi bitmediği için ben de tedirginimŞuan virüs nedeni ile evdesiniz sanıyorum, neden rapor istediler ki
Ne iş yapiyosunuz2 aydır evdeyim ben idari izindeydim. Şimdi diyor ki ya çalış ya da ücretsiz izne çık. Yani yine bize bırakıyor ama pandemi bitmediği için ben de tedirginim
Doktorun zaten muhtemelen rapor verecektir talep edersen ama migroslarda ve buradaki bir çok markette siperlik ve maske eldiven takıyor kasiyerler2 aydır evdeyim ben idari izindeydim. Şimdi diyor ki ya çalış ya da ücretsiz izne çık. Yani yine bize bırakıyor ama pandemi bitmediği için ben de tedirginim
Markette çalışıyorumNe iş yapiyosunuz
Benim 10+2de yapıldı canım çok şükür bugün de sonucum normal çıkmış öğrendim. Yaparlar benceKızlar hayırlı geceler bişi sorucam 29 mayısta kontrol war allah nasip ederse bebek iyiyse 10 haftalık olmuş olucak acaba 2 Li test yaparlar mi
Bende 1 ay çalıştım o şekilde. Sonra hamile olduğumı öğrendim izne çıktım. Çok fazla insan gördük o zamn yani insan psikolojik olarak bile etkileniyor. Siperlik ya da dezenfektan bile o stresi azaltmıyorDoktorun zaten muhtemelen rapor verecektir talep edersen ama migroslarda ve buradaki bir çok markette siperlik ve maske eldiven takıyor kasiyerlermaskesiz eldivensiz girmek de yasak marketlere inşallah senin için en hayırlısı neyse o olsun
![]()
Sgk annelik hakkindan oturu sigorta olsun olmasin ucretsiz bakilabiliyorsunuz devlet kurumlarinda diye biliyorum. Bi sorun arastirin.Ben bugün biraz kafa olarak yoruldum. Size de danışayım. Benim işyerim bana 1 haziranda dön eper dönmiceksen ücretsiz izne çık dedi. Çalışmak istersem de doktordan rapor alcakmışım çalışabilir raporu. Eşim çalışmıyor hastane için sigortam lazım. Sigortadan yararlanabiliyormuşum ama 1 ay sigortam yatmıcak. Yani daha pandemi bitmedi. Kafam çol karışık![]()
Bence akıntı olması normal. Olmamasi anormal. Benim akındım yok hiç endişeleniyorum bazen ciddenAynı durumu bende yasiyorum sari akintım hala var bu normalmi gercekten cözemedim .