Valla daha uyuyordum baktım kapı çalıyor binadan biri bazlama yapmış herkese birer tane dağıtıyor Allah ondan razı olsun zaten benim eşim markette çalışıyor yasak çıkınca marketlerin gidip orda kalan ekmekleri alıp getirdiler herkes Bi panik oldu 2 gün için zaten fırınlar açık o kadar kişi birbirine girdi hastalık dün yayılmıştır
brnbrr
canım listeye beni de ekler misin..yas 33, tahmini doğum 7 aralık, ilk bebek, kilo 63. Aslında kalp atışı duymadan, daha önce yaşadıklarımdan dolayı çok korkuyorum ama hayırlısı inşaallah, çok teşekkürler
Günaydınlar sevgili hamişler
Öncelikle şu WhatsApp konusunda yorumumu yapıyım. Pek fazla kullanmıyorum WhatsAppı. En çok burayı kullanıyorum o yüzden grup kurarsanız katılmaya bilirim.
Şu sokağa çıkma yasağınız niye çıktı kızlar ben fransız kaldım olaya. Bizde izin mesajıyla çıkabiliniyor ama sizde niye öyle oldu ki?
Günaydınlar sevgili hamişler
Öncelikle şu WhatsApp konusunda yorumumu yapıyım. Pek fazla kullanmıyorum WhatsAppı. En çok burayı kullanıyorum o yüzden grup kurarsanız katılmaya bilirim.
Şu sokağa çıkma yasağınız niye çıktı kızlar ben fransız kaldım olaya. Bizde izin mesajıyla çıkabiliniyor ama sizde niye öyle oldu ki?