• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndü
Benimde ilk gebeliğimde kan grubuma bakıyolardı. Bir pozitif çıkıyordu bir negatif. Son an en son pozitif çıktı ben sevindim kan uyuşmazlığı yok diye. Sonra doğumda baktılar negatif çıktı. Bebeğin kan grubu pozitifti iğne oldum. Bazen yanlışlık oluyor

Canm benim çok yakın arkadaşıma oldu kan grubu değişti gebelikte şok olmustuk hamilelikte olabiliyormuş
Iste buna bende sasirdim ilk defa duyuyorum peji hamilelik gecince tekrar eski kan gurubunami donmus yoksa gevtigi kan grubundami kalmis cok enteresan

Iyiyim canim kasik ve bel agrisini saymassak bugun hep yattim felaket kasiklarim ve belim agridi bende cuma gunu gidicem bakalim insallah sorunsuz aliriz kucagimiza meleklerimizi😍😍
Ayy az kalmış bizde de 10 günü geçik zaman var. Varsın olsun okadar ağrı iyi olsunlarda bendede oluyo özellikle çok yürüyünce yaramıyor bu haftalarda yürüyüş

Benimde ilk gebeliğimde kan grubuma bakıyolardı. Bir pozitif çıkıyordu bir negatif. Son an en son pozitif çıktı ben sevindim kan uyuşmazlığı yok diye. Sonra doğumda baktılar negatif çıktı. Bebeğin kan grubu pozitifti iğne oldum. Bazen yanlışlık oluyor
Benımde böyleyse bu bıcır daha şimdiden beni ele geçirdi demektir🤣🤭

hic bahsetmedim aslinda size anlatip icimi rahatlatmak istiyorum kizlar dun gececiydim sabah geldim uyudum az once uyandim ama cok agliyodun uyandim hala aglayip sebeb olanlari allaha hawale ediyorum bu benin ikinci ewliligim ilk esimle ayrildik bi oglum war 6 yasinda bendeydi babasi kacirdi 1000 km yol war aramizda az oncede uyurken ruyamda oglumu gordum biyerden dusmek uzereydi kostum yakaladim kucakladim optum kokladim sarildim eski esime diyordum ki karnimdakiyle kabul et o sabi daha birak oglumla kaliyim diye yalwariyodum cok gercekciydi oglumun kokusunu cok net aldim cigerim yaniyo icim sizliyo ewlat acisi cok zormus karnimdakiyle teselli buluyorum sebeb olanlari allaha hawale ediyorum
Rabbim evladına kavuştursun inşallah

allah razi olsun yatip kalkip bana bu aciyi yasatanlarin yanina koyma diyorum en buyuk sebebim ablam olmustu kardes candi güya kuyumu kazdi eski esimle bir oldu ewladimdan ayirdi hic zararim yoktuki kimssye ablama sadece sordum neden yaptin diye yemin etti yapmadim dedi ama o da ewlat acisi cekti hamileydi dogurdu 1 hafta sonra wefat etti cocugu istemezdim bu aciyi yasamasini
Işte diyorum ya sen Allaha havale et inşallah sana acı cektirenlerin bu dünyada göstersin acı çektiklerini öteki dünyaya bırakmasın ne kadar üzülme desek bile boş ne söylesek boş çünkü yasayan bilir :-(

Ciddimisin kız aa ben şok
Evet canm şimdi sordum hatta A Rh + Ken 0 Rh + olmuş ama geç farkedilmis kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmamış çocuk doğduğunda kan uyusmazligina bağlı sarılık olmuş ama korkmasin doktor yönlendirir zaten dedi binde bir olan birşey mis bu 🙄

uzulme lutfen icim yaniyodu kimseye paylasamoyorum yasadiklarimi cok iyi bakiliyo eski kaynana iyi bakiyo tek tesellim bu velayet dawasi icin bekliyoruz bakalim virus nedeniyle mahkemeler iptalmis bende kucukken annem bi yere gidince cok aglardim ama benim yawrum 4 yasinda anasiz kaldi 2 yildir bensiz allahtan sabir dilemekten baska bisey gelmiyo elimden
En kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah canım. Bİr anneye yapılabilecek en kötü şeyi yapmislar, Allah yanlarına bırakmaz emin ol.

En kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah canım. Bİr anneye yapılabilecek en kötü şeyi yapmislar, Allah yanlarına bırakmaz emin ol.
cok acıymış ewlattan ayri kalmak o da agliyodur anne diye ne deyimki allah goruyo ya bu bebegin warligini ogrendigimde ogluma kawusamicam diye cok aglamistim allah affetsin kabullenemiyodum ama simdi acimi hafifletti kafami bebege yoruyorum dagiliyo bari once istemsizdim ama simdi cok sukur warligina diyorum 😪

cok acıymış ewlattan ayri kalmak o da agliyodur anne diye ne deyimki allah goruyo ya bu bebegin warligini ogrendigimde ogluma kawusamicam diye cok aglamistim allah affetsin kabullenemiyodum ama simdi acimi hafifletti kafami bebege yoruyorum dagiliyo bari once istemsizdim ama simdi cok sukur warligina diyorum 😪
Karnındaki bebek de senin evladın canım, onun da senin sevgine ihtiyacı var elbette. İnşallah güzel günler yakın olsun senin icin, oğlun yanına gelsin canım.

Back
X