- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
Ben varım canım tek yumurtalarKızlar ikiz anne adayları kimler var burda??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım tek yumurtalarKızlar ikiz anne adayları kimler var burda??
Sakin canm sakınzaten allah nasip ederse bu bebe dogsun ele awuca gelsin ha bu adamida bosicam deli ediyo beni hamile kaldim kalali bu adam gozume acayip batiyo
Kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunuBen varım canım tek yumurtalar
Kızlar sizlere danışmak istıyorum 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim yeni. Ama bnde ayıptr sölemesi su gibi ve bazen sarımsı kokulu akıntı oluyor bu durumda idrar testti mi yaptrmalıyım yoksa normal mi korkuom
Amin Amin. Allah biliyor sağlıklı olsun ama bn ilk bebeğim erkek olsun isterimValla canım Rabbim yarattığı an cinsiyeti belli sadece biz bir süre öğrenemiyoruz en hayırlısını vermiştir şüphesiz Rabbim bakalım gönlümüzden erkek geçiyor ama sağlıklı olsun yeter ki kız veya erkek başımız üstüne![]()
Canim hayirli olsunKızlar sizlere danışmak istıyorum 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim yeni. Ama bnde ayıptr sölemesi su gibi ve bazen sarımsı kokulu akıntı oluyor bu durumda idrar testti mi yaptrmalıyım yoksa normal mi korkuom
En azından bulantin yok canm ne güzel yavaş yavaş enerjin de gelir aslında biraz temiz havada yürüyüş yapabilsek bize nasıl enerji verirde malesef ki imkanlar el vermiyorarkadaslar bulantilarm gecti baya gogus hassasiyetim de oldukca azaldi. ama busfer de bana bir tembellik coktu anlatamamhic is yapasim yok elimi kolumu kaldirasm yok
Teşekkür ederm Allah razı olsun evet kasıntı bi anda karıncalanma ve karnıma kramp girmiş gibi bişiler oluyo canım yaCanim hayirli olsunkasinti falam varmi
Doktora gittiginde tum testlerini yapması gerekiyor orada idrara da bakıyor.. yani ilk ogrendiginizde tum testleri zaten istiyorKızlar sizlere danışmak istıyorum 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim yeni. Ama bnde ayıptr sölemesi su gibi ve bazen sarımsı kokulu akıntı oluyor bu durumda idrar testti mi yaptrmalıyım yoksa normal mi korkuom
Hım çok iyi ozman teşekkür ederimDoktora gittiginde tum testlerini yapması gerekiyor orada idrara da bakıyor.. yani ilk ogrendiginizde tum testleri zaten istiyor
Zaten pandemi zamanindayiz ben normalde cok titizim ama saldim gitti kimsem de yok yanimda eşimde öyle nazik ilgili bir herif değil zaten :)) kendimi niye uzcem yorcam bosveeer :))arkadaslar bulantilarm gecti baya gogus hassasiyetim de oldukca azaldi. ama busfer de bana bir tembellik coktu anlatamamhic is yapasim yok elimi kolumu kaldirasm yok
ben de normalde isten gelirdim her aksam 22 den once oturmazdm is yapmaktan simdi evde olmama ragmen asla kalkmiyorm yermdenZaten pandemi zamanindayiz ben normalde cok titizim ama saldim gitti kimsem de yok yanimda eşimde öyle nazik ilgili bir herif değil zaten :)) kendimi niye uzcem yorcam bosveeer :))
Benim de gönlümden hep öyle geçerdi abimi çok severim kızlarımın abisi olsun isterdim nasip değilmiş Allahın takdiri canım sağlıklılar ya bin şükür Allah hepimizin gönlüne göre versinAmin Amin. Allah biliyor sağlıklı olsun ama bn ilk bebeğim erkek olsun isterim
Bana da annem aynı şeyi söylüyo. Haklı aslında. Yattıkça daha kötü oluyorum. Ama kalkmaya da halim yok, bulantım da var. Kısır bi döngü aslındaMerhabalar ben yine 3 gündür iyi değilim ama Dün annem kızdı bana sen hasta değilsin sadece hamilesin surekli yatıyorsun kusup hayatına devam etmiyorsun diye baya söylendi![]()
![]()
elimde değil benimde 2 gun yemek bile yapmak çok zoruma gitti eşime iftar için zar zor hazırladım yemeği bende istemiyorum böyle olsun ama napayım işte arada sırada çok daha kötü oluyorum
Eşi yemek yapabilenler çok şanslı bu dönemde. Bizimki de yumurta bile kırsa lezzetsiz olur. Yemek zaten yapamaz. Annem geldi sağ olsunBenim eşimin elinden hicbir şey gelmez o yönde şanslı değilim
Canm bana henuz hiçbir test yapılmadı sali günüu aile hekimliğinde yaptıricmDoktora gittiginde tum testlerini yapması gerekiyor orada idrara da bakıyor.. yani ilk ogrendiginizde tum testleri zaten istiyor
Benim esimin eli cok lezzetli cidden:)) ama makarna yapmayi bile bilmiyor:))Bana da annem aynı şeyi söylüyo. Haklı aslında. Yattıkça daha kötü oluyorum. Ama kalkmaya da halim yok, bulantım da var. Kısır bi döngü aslında
Eşi yemek yapabilenler çok şanslı bu dönemde. Bizimki de yumurta bile kırsa lezzetsiz olur. Yemek zaten yapamaz. Annem geldi sağ olsun![]()
Cok ilginç benim kan uyuşmazlığı testim bile çıktı 8+5 de hepsini bitirdik... Burada devlet hastaneleri bu konuda iyi çalışıyor.. o yüzden ilgisiz olsalar bile gene orayı tercih ediyor herkes.. önemli olan tetkikler zatenCanm bana henuz hiçbir test yapılmadı sali günüu aile hekimliğinde yaptıricm
Al bendende okdr suan su icersem zorla yersem biseyi bulanti var amaaaaa hic.hal yok beaarkadaslar bulantilarm gecti baya gogus hassasiyetim de oldukca azaldi. ama busfer de bana bir tembellik coktu anlatamamhic is yapasim yok elimi kolumu kaldirasm yok
Alla allaaa doktorra bu git canim bi ilac falan verir cok gecmis olsunnTeşekkür ederm Allah razı olsun evet kasıntı bi anda karıncalanma ve karnıma kramp girmiş gibi bişiler oluyo canım ya