Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canm devlete hiç gitmedim dogus tıp merkezine gidiyordum virüsden dolayı uzağa gitmiyeyim diyordum medikenti düşünüyorum sağol tavsiyen için ,ekol de Berna hanıma git diyorlar oda daha uzak oğlum olmasa hiç dert değil cocugu bırakacak yer olmayınca seçici olamadım
8+4 olmusuz doktor kese kucuk demisti ama bugun birsey demedi kanama alanim varmis gecmis takip edicez dedi nub belli oluyo mu bu fotoda ben başını bile ayirt edemiyorum
Eki Görüntüle 2635139
Kızlar biz geldik ama yorgunluktan mahvoldum çok şükür ense kalınlığımız 1,1 çıktı burun kemiğimiz oluşmuş,eller, ayaklar ve beyin gelişimimiz gayet iyi dendi. Cinsiyetle ilgili hiçbir şey demedi
8+4 olmusuz doktor kese kucuk demisti ama bugun birsey demedi kanama alanim varmis gecmis takip edicez dedi nub belli oluyo mu bu fotoda ben başını bile ayirt edemiyorum