• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gebeliğin ilk haftalarından beri hafta bir yada on günde bir ishal oluyorum. Yani neden olur ki bu anlamıyorum bu yüzden 3 ay bitti daha hiç kilo da almadım. Var mı ishal sıkıntısı yaşayan
Tiroid değerine bakılmışmıydı ? Eğer çok hızlı çalışıyorsa o da yapar ve kullandığın kan hapına yapabilir

Kızlar 59 kiloyla hamile kaldım suan 55 kiloyum artık midem düzelsin istiyorum🙏 benim gibi kilo veren ve sonra düzelen var mı

Kızlar 59 kiloyla hamile kaldım suan 55 kiloyum artık midem düzelsin istiyorum🙏 benim gibi kilo veren ve sonra düzelen var mı
İlk aylar kilo vermek zararlı değil canım 3 ayın dolunca düzelirsin.hem daha sonra çok kilo alıcaksın 😅

Hemen bağırsakları çalıştıracak meyveler yiyorum ben iyi geliyor

Bende yatarken kuru kayısı yiyorum özellikle gün kurusu ama şekere dikkat ettiğim için çok yiyemiyorum. Sen neler yiyosun canım?

Ilk 3 ayımız geçsin de rahatlayalım inşallah, amin 🥰
Amin inşallah 🤲🏻
İsteyen herkese Allah nasip etsin bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin LarissaBurak instagram da bebek konusunda açıklama yapmak zorunda bırakılmış o kadar üzüldüm ki anlatamam.

Tiroid gayet iyiymiş :) benim 2,18 çıktı referans aralığına göre normal gözüküyor ama bakalım doktor ne diyecek 🙄
Hamilelikte sınır 2,5 canım ama doktorlar 1,5 2 arası olmasının daha iyi olduğunu söylüyor sizin çokta kötü değil düzelir inşaAllah 😊

Hamilelikte sınır 2,5 canım ama doktorlar 1,5 2 arası olmasının daha iyi olduğunu söylüyor sizin çokta kötü değil düzelir inşaAllah 😊
Hayırlısı bakalım açlık şekerim de 102 çıkmış aslında şeker yüklemesi vs yapıldı bana hep şekerim düşüktü nasıl bu kadar arttı anlamadım. 1 gün önce akşam pilav ve patates kızarması artı olarak tatlı yemiştim çok fazla acaba ondan mı öyle çıktı sonucum 🙄 eşim şeker hastası o ölçerken evde benimkini de ölçüyoruz eşimle 80-90 arası açlık 100-110 arası tokluk çıkıyor 🤦🏻‍♀️ nasıl orada yüksek çıktı anlamadım

Hayırlısı bakalım açlık şekerim de 102 çıkmış aslında şeker yüklemesi vs yapıldı bana hep şekerim düşüktü nasıl bu kadar arttı anlamadım. 1 gün önce akşam pilav ve patates kızarması artı olarak tatlı yemiştim çok fazla acaba ondan mı öyle çıktı sonucum 🙄 eşim şeker hastası o ölçerken evde benimkini de ölçüyoruz eşimle 80-90 arası açlık 100-110 arası tokluk çıkıyor 🤦🏻‍♀️ nasıl orada yüksek çıktı anlamadım
S
Azıcık heyecan stres bile yükseltebiliyor 110 sınır diye biliyorum umarım hamilelik boyunca yükselmeden atlatırız🥰

Back
X