• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben geldimm çok güzeldi bu defa çok hislendim. Allah hepinize nasip etsin. Hareket ediyor elleri ayakları oluşmuş. Haftamla uyumlu 3 gün var arada. Hareket etmemişti ilk. Ediyor mu hareket artık dedim ben öyle söyleyince duydu heralde başladı hareket etmeye 😊😊

Ben geldimm çok güzeldi bu defa çok hislendim. Allah hepinize nasip etsin. Hareket ediyor elleri ayakları oluşmuş. Haftamla uyumlu 3 gün var arada. Hareket etmemişti ilk. Ediyor mu hareket artık dedim ben öyle söyleyince duydu heralde başladı hareket etmeye 😊😊
Ayy canım ne güzel yaa. Senle günümüz aynı sanırım 😍 benin kontrol de 22sinde. Çok heyecanla bekliyorum 😍🤗

Ayy canım ne güzel yaa. Senle günümüz aynı sanırım 😍 benin kontrol de 22sinde. Çok heyecanla bekliyorum 😍🤗
Doktor kendisi hesaplama yaptı canım. Cihaza göre değil kendi hesabıma göre dedi adetin 2 mart mı dedi. 1 dedim. Bak benimki doğru çıktı dedi. Cihaz 38 hafta olarak alıyormuş. Doktor 40 üzerinden hesapladı. 4 haziranda gitcem bir daha. Ama hareket etmesi varya çok güzel bişey ben çok heyecanlandım. Ve ilk defa doktor annesi bak falan dedi çok gario oldum 😊😊😊

Doktor kendisi hesaplama yaptı canım. Cihaza göre değil kendi hesabıma göre dedi adetin 2 mart mı dedi. 1 dedim. Bak benimki doğru çıktı dedi. Cihaz 38 hafta olarak alıyormuş. Doktor 40 üzerinden hesapladı. 4 haziranda gitcem bir daha. Ama hareket etmesi varya çok güzel bişey ben çok heyecanlandım. Ve ilk defa doktor annesi bak falan dedi çok gario oldum 😊😊😊
Maşallah canımcımm 😍 inşallah ben de yaşarım o duyguları. 🤗 Ama haraket hissetmiyorsun değil mi?

Maşallah canımcımm 😍 inşallah ben de yaşarım o duyguları. 🤗 Ama haraket hissetmiyorsun değil mi?
Yok sordum onu da hissetmezsin daha ama o hareket ediyor artık dedi. Cinsiyet sordum😆😆 kız dedi ama şaka yapmış ben de gerçekten mi dedim. 13 de gitmiş olcam bir dahakine o zaman ikili test yapılcakmış

Heheh aynen yaa 😂 neyseki bi güncük. Doğum günüme banlı girmeye dayanamazdım 😂 günaydın canım
İyiki doğdun canım Rabbim eşinle evladınla hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsin ❤️
MaşaAllah gözün Aydın canım 🥰😍

Yok sordum onu da hissetmezsin daha ama o hareket ediyor artık dedi. Cinsiyet sordum😆😆 kız dedi ama şaka yapmış ben de gerçekten mi dedim. 13 de gitmiş olcam bir dahakine o zaman ikili test yapılcakmış
Çok sevindim gözün aydın canım 🤗 darısı haftaya bana insallah :KK51:

Kızlar ateş basması yaşayan bir tek benmiyim ya gece uyuyamadım valla ayaklarımı soguk suyla yıkadım ılık duş da aldım ama yok yanıyorum içim de yanıyor suya doyamıyorum valla bugün noldu bana anlamadım 😑😑

İkili test yaptıracağım o gün insaallah, belki birşey söyler doktor 🤭
Vala kıpır kıpır görünce cinsiyet falan unuttum ben de kalkarken sordum. Bazen doktorlar bilirmiş ama emin olmak iiçin söylemezmiş. Foto atcam tahmin etsinler diye yükleyemedim 😆😆😆

Merabalar hanımlar 🤗 aranıza yeni katıldım Kayseride kadın doğum uzmani arıyorum önerisi olan var mı 😓

Aranızda kahve içen var mı? Ben kahve bağımlısıydım da 3 aydır içmiyorum hiç bugün burnumda kokusu geziyorum resmen acaba zararı olur mu? 🤔

Back
X