- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Ben yemek yemediğim an öğürmeye baslıyorum 2 saatte bir yemem gerekyor ama midem almıyorMide kazinmasi bende de var ama benim bulantılarım azaldığı için ben yiyorum maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemek yemediğim an öğürmeye baslıyorum 2 saatte bir yemem gerekyor ama midem almıyorMide kazinmasi bende de var ama benim bulantılarım azaldığı için ben yiyorum maalesef![]()
Heheh aynen yaaDoğru söyleyenini dokuz köyden kovarlarmış seninki de o hesap olmuşgünaydın herkese ❤
Ayy canım ne güzel yaa. Senle günümüz aynı sanırımBen geldimm çok güzeldi bu defa çok hislendim. Allah hepinize nasip etsin. Hareket ediyor elleri ayakları oluşmuş. Haftamla uyumlu 3 gün var arada. Hareket etmemişti ilk. Ediyor mu hareket artık dedim ben öyle söyleyince duydu heralde başladı hareket etmeye![]()
Doktor kendisi hesaplama yaptı canım. Cihaza göre değil kendi hesabıma göre dedi adetin 2 mart mı dedi. 1 dedim. Bak benimki doğru çıktı dedi. Cihaz 38 hafta olarak alıyormuş. Doktor 40 üzerinden hesapladı. 4 haziranda gitcem bir daha. Ama hareket etmesi varya çok güzel bişey ben çok heyecanlandım. Ve ilk defa doktor annesi bak falan dedi çok gario oldumAyy canım ne güzel yaa. Senle günümüz aynı sanırımbenin kontrol de 22sinde. Çok heyecanla bekliyorum
![]()
Maşallah canımcımmDoktor kendisi hesaplama yaptı canım. Cihaza göre değil kendi hesabıma göre dedi adetin 2 mart mı dedi. 1 dedim. Bak benimki doğru çıktı dedi. Cihaz 38 hafta olarak alıyormuş. Doktor 40 üzerinden hesapladı. 4 haziranda gitcem bir daha. Ama hareket etmesi varya çok güzel bişey ben çok heyecanlandım. Ve ilk defa doktor annesi bak falan dedi çok gario oldum![]()
Yok sordum onu da hissetmezsin daha ama o hareket ediyor artık dedi. Cinsiyet sordumMaşallah canımcımminşallah ben de yaşarım o duyguları.
Ama haraket hissetmiyorsun değil mi?
İyiki doğdun canım Rabbim eşinle evladınla hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsinHeheh aynen yaaneyseki bi güncük. Doğum günüme banlı girmeye dayanamazdım
günaydın canım
MaşaAllah gözün Aydın canımBen geldimm çok güzeldi bu defa çok hislendim. Allah hepinize nasip etsin. Hareket ediyor elleri ayakları oluşmuş. Haftamla uyumlu 3 gün var arada. Hareket etmemişti ilk. Ediyor mu hareket artık dedim ben öyle söyleyince duydu heralde başladı hareket etmeye![]()
Hoşgeldin canım,geçmiş olsunHeheh aynen yaaneyseki bi güncük. Doğum günüme banlı girmeye dayanamazdım
günaydın canım
Çok sevindim gözün aydın canımYok sordum onu da hissetmezsin daha ama o hareket ediyor artık dedi. Cinsiyet sordumkız dedi ama şaka yapmış ben de gerçekten mi dedim. 13 de gitmiş olcam bir dahakine o zaman ikili test yapılcakmış
Sende mi ban yedin bana da oldu aynısı yeni geldim siteyeHeheh aynen yaaneyseki bi güncük. Doğum günüme banlı girmeye dayanamazdım
günaydın canım
Sen daha ilerde gitmiş olcaksın. Cinsiyet falan öğrenirsin büyük ihtimalÇok sevindim gözün aydın canımdarısı haftaya bana insallah
![]()
İkili test yaptıracağım o gün insaallah, belki birşey söyler doktorSen daha ilerde gitmiş olcaksın. Cinsiyet falan öğrenirsin büyük ihtimal![]()
Vala kıpır kıpır görünce cinsiyet falan unuttum ben de kalkarken sordum. Bazen doktorlar bilirmiş ama emin olmak iiçin söylemezmiş. Foto atcam tahmin etsinler diye yükleyemedimİkili test yaptıracağım o gün insaallah, belki birşey söyler doktor![]()
HoşgeldinMerabalar hanımlararanıza yeni katıldım Kayseride kadın doğum uzmani arıyorum önerisi olan var mı
![]()
Hos buldummmHoşgeldin![]()
Hoşgeldinnn kaç haftalık senin bebişMerabalar hanımlararanıza yeni katıldım Kayseride kadın doğum uzmani arıyorum önerisi olan var mı
![]()